|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaki polecacie szampon przeciw wypadaniu włosow?
Do 20zł, najlepiej cos z rossmana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaki polecacie szampon przeciw wypadaniu włosow?
Dla faceta/ babki, wypadanie androgyniczne/ chorobowe/ z powodu przesilenia jesiennego/ braku minerałów/ stresu/ złego odżywiania??? Trochę danych poprosimy
![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
a mnie zastanawia jedna rzecz. Wiadomo, ze w przypadku wypadania włosów nalezy znaleźc przyczyne i tym sie zająć. Sama mam problem z wypadaniem , z którym nie moge sobie poradzić. Zapuszczam włosy i aż łzy sie w oku kręcą kiedy je czeszę i widzę na szczotce moje włosy.
...mianowicie: W sklepach jest wiele produktów szamponów, wcierek , płynów odzywek do włosów wypadajacych. Dużo czytam o wypadaniu i wszyscy do okoła mówią o lekarzu ( rozumiem, rozumiem może to byc jakis rpblem zdrowotny) ...mam pytanie: dla kogo są te kosmetyki? czy one naprawdę działają?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Szampon to tylko uzupełnienie kuracji. Lepsze wcierki.
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Sam szampon na niewiele się zda jeśli nie zadbamy o dietę, zdrowie i kondycję skalpu. Jednak ja zauważyłam, że szampony Farmona Herbal Care ze skrzypem oraz Pollena Eva z czarną rzepą, skrzypem i łopianem nieco zmniejszają problem z wypadaniem i nadają objętość, więc włosy wydają się gęściejsze.
Przy wypadaniu lepsze są wcierki, ja polecam wodę brzozową Barwy oraz eliksir ziołowy przeciw wypadaniu firmy Loton. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.