![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
klatkab.tivi.pl - o co chodzi?
Czy słycszeliscie o tym projekcie? o co chodzi? obejrzalam jak na razie wszytskie odcinki i zastanawiam sie, czy to jest wszystko wyrezyserowane, czy tez moze nie. Pani Basia jest tak wiarygodna, ze nie chce mi sie wierzyc, ze moglaby udawac. Natomiast reszta biorących udzial w tym przedsiewzieciu, jest sztuczna i sztywna. Poza tym ostatnio spotkalam w supermarkecie pania Basię, obserwowalam ja chwilke i doszlam do wniosku, ze raczej nie jest aktorką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: klatkab.tivi.pl - o co chodzi?
pani basia the best
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
KLatka B
Wciąż rzucało mi się to w oczy ale nie miałam ochoty oglądać.
Dziś mam taki chory dzień i kiedy już zostałam prawie dobita przez nudy postanowiłam zobaczyć o co chodzi z panią Barbarą i klatką B. Jestem na którymś odcinku i za Chiny nie wiem co tu się dzieje To są jakieś żarty? Bo nie wierzę,że tak może być naprawdę.. Może ktoś z Was zna projekt klatki B i potrafi mnie uświadomić Byłabym wdzięczna ![]() A przy okazji podaję link do 1 odcinka: http://klatkab.tivi.pl/56126,ogladaj...sy_frajer.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: KLatka B
Klatka B to jeden z kilku seriali internetowych dostepnych na tivi.pl
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Eeeeeee dobra,już sama doszłam-to wymyślone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Warszawianko, i co o tym sądzisz?
Ktoś to jeszcze ogląda? [poza mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
![]() Jestem na 9 odcinku-nie wiem gdzie jest ósmy ![]() Gdyby nie ta rozmowa z autorem KlatkiB,gdzie ktoś tam mu groził-byłabym przekonana,że to wszystko dzieje się naprawdę ![]() Durne,pokręcone ale oglądam. Ale mam wrażenie,że jednak nie wszyscy tam grają,że nie wszystko jest reżyserowane np pani Barbara.Rany....Ona jest prawdziwa mam przeczucie.Niestety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
8 odcinka na razie nie ma i mam przeczucie, ze pojawi się pózniej, koło 30 :P to samo z 13.
Musza w nich być jakieś istotne elementy ukladanki ![]() Pani Barbara "git, majonez" jest świetna, niemozliwe, zeby dało się tak zagrać ![]() Cały serial "ryje po berecie", takie coś lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Myślisz,że Eliza coś knuje z mamą?
Mam przeczucie,że mama coś wie, i Eliza dba,zeby się nie przebudziła. ![]() Różowo w oczach,niebiesko w mózgu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Eliza na pewno coś knuje, jej matka moim zdaniem tak naprawde jest zdrowa, oglądaj dalej to będzie dość istotna scena gdzies w 11 chyba
![]() Poza tym jak ona moze siedziec cały dzien i spisywac reklamy? ![]() Olga mnie przeraza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
w 12
Właśnie oglądam ![]() Barbara jak knuje!'biorę się za sąsiadkę!Za Helenę!" Olga jest przerażająca ale to wszystko się robi przerażające kurka wodna.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie z tą Heleną moze być niedługo dym, coś tak czuję. Taka cicha woda
![]() Te odcinki są jak dla mnie stanowczo za krótkie. Chyba się nie doczekam az Baśka ten sklep "Wszystko po 5 zł" otworzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Obejrzałam wszystkie odcinki.
...ale się wciągnęłam ![]() Max widać,że eksperymentuje na Oldze i biedna jest zastraszona ale zastanawiam się wciąż nad Elizą ![]() Myślisz,ze Helena też coś knuje? Ten klęczący Jezus objawiony na bloku... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Najlepsze, ze ja tego Jezusa faktycznie widzialam
![]() ![]() Maksio chyba eksperymentuje nie tyle na Oldze, co na płodzie ich dziecka, ona przeciez w ciązy jest a on jakieś kable do jej brzucha przyczepia. Moze ten niedorobiony Rocky Bilboa uczy dziecko liczby pi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
no co Ty
![]() Ja piłam ziółka ale nie takie ![]() ![]() Mozliwe,że Maks eksperymentuje na plodzie ale ten jego eksperyment wpłynie na matkę Elizy... I do cholery ja tam nie widzę żadnej dziewczynki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Ej nie podpowiadajcie!!
![]() ![]() Poczekajcie na mnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Nie, no, czyzby Helena juz mnie opętała?
![]() Wez zobacz jak kamera robi największe zblizenie na blok, to po lewej taka postać do pasa ![]() ![]() ![]() i znowu tydzien czekania na nastepny odcinek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Kurde, dziwny ten serial.
![]() ![]() Straszny jest ten eksperyment na żonie. ![]() ![]() ![]() Po obserwacji tej dziewczyny, która ma chorą mamę, stwierdzam, że może być psychopatką, a w najlepszym przypadku ma lekkie odchylenie. ![]() ![]() Aha i co znaczy tekst o tym, że serial zmienia ludzi na zawsze? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
ja tam Jezusa nie widzalam. Ale ostatni spotkalam pania Basię w carefourze!!! Chcialam poprosic o autograf, ale balam sie podejsc. To bylo przezycie. Wydaje mi się, ze ona, pani od dewocjonaliów i ten starszy pan to autentyczni bohaterowie, a reszta to aktorzy. A z internetowych seriali polecam rowniez "WA.GE" wciagnela mnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Uwazam, ze pani barbara jest swietna;D uwielbiam ja ogladac, zdecydowanie najlepsza postac. Maks jest chory psychicznie, testuje jakies dziwne wynalazki na zonie, ktora jest w ciazy. Co do tej dziewczynki, podejrzewam, ze jest to ich pierwsze dziecko, ktore zostalo zabite przez Maksa.
![]() Eliza jest niezwykle sztuczna, non stop usmiechnieta - podejrzewam, ze jej matka wcale nie jest chora. Wciagajacy serial ale szalu nie ma. Nie czekam na kazdy odcinek z zapartym tchem. ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Pani Barbara
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Najlepsze teksty BASI:
"madame pie**** 21 wieku" "git majonez" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
"młodziez usmiechnięta, zawsze do przodu, spoko muza..."
"lelum polelum, madame k** p*** 21 wieku!" ![]() w jej wydaniu wyjątkowo nie denerwują mnie wulgaryzmy ![]() niech ktoś mnie pocieeeeszy i powie, ze tez miał objawienie, bo się niepokoić o swoje zdrowie psychiczne zaczynam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się, to na pewno przez ten serial ![]() ![]() ![]() ![]() A teksty super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
HA!
Już się bałam,że tylko ja to będę oglądać ![]() Wczoraj do nocy zastanawiałam się o co chodzi z Elizą,mamą i całą resztą.Chyba za bardzo się wkręciłam....Nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku:| Aha,zaczęłam też oglądać tę WA.GĘ.Przez pierwsze 20 kilka odcinków bez rewelacji,oglądałam,żeby zabić czas ale ok 30,gdzie zaczynają się jazdy z ratownikiem-nie mogłam się oderwać ![]() Idę kończyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
zaloze sklep wszystko za piec zlotych. dokladnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.