|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
dekoracja wnetrza- jak?
Mebluję mieszkanie i chciałabym zrobić coś ciekawego z tego co mam do dyspozycji,a mam: zabytkowy okrągły stół-dostałam od rodziców i niewielki pokój, pojęcia nie mam jak to zrobić, żeby to było funkcjonalne i przy okazji nie wyglądało dziwnie.Nie mam na tyle miejsca żeby zrobić z niego stół "jadalniany" na środku z zabytkowymi krzesłami, może macie jakiś zdjęcie z pomysłową aranżacją, albo w Waszym mieszkaniu jest okrągły stół? Będę wdzięczna za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Re: dekoracja wnetrza- jak?
cięzko tak nie widząc mieszkania... najlepszym rozwiązaniem bedzie wertowanie Czterech Kątów, Dobre Wnętrze, M jak mieszkanie itp.. Ja jak kupiłam swoje miałam inne wizje na jego urządzenie, a pisemka sprawiły ze jest inaczej
![]() A ostatnio podoba mi sie zestawienie staroci z nowoczesnością. Mysle ze z tym stołem mozna cos fajnego wymysleć. Popatrz do katalogu Ikei, tam tez maja okrągłe stoły, zobacz jak sa ustawione. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedż
![]() a może są w sieci jakieś strony gdzie można podejżeć jak urządzić mieszkanie? Jeśli znacie takie, podzielcie się, mam niewiele czasu, a te gazetki chyba są miesięcznikami prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
tak,gazety to miesięczniki. Wysłałam ci zjecie na maila z pokojem który mi sie b. podoba. zrobiłam takie sciany na korytarzu, w pokoju i na korytarzu panele wisnia, na kanapie mam kremowe elementy, bo cała biała nie zbyt praktyczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.