|
|||||||
| Notka |
|
| Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka moich amatorskich zdjęć ;-)
Witam serdecznie
Zamieszczam kilka fotek do Waszej oceny ! Zdaję sobie sprawę, że zdjęcia nie są najlepsze, ani jakieś niezwykle oryginalne i rewelacyjne Niestety moje możliwości są ograniczone ze względu na "cienki" aparat. Fotografuję CANONEM (jakiś stary model), raz lepiej raz gorzej.. Fotografia nie jest moją największą pasją, ale czasem lubię sobie coś "popstrykać" ;-) Czekam na opinie ;-) Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka moich amatorskich zdjęć ;-)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
jak dla mnie tylko ten monochromat jest spoko, popracuj nad odpowiednimi ustawieniami aparatu (w przypadku ostrości ) no i jakaś lepsza kompozycja chyba by sie nadała.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
To jak wyglądają zdjęcia nie jest wynikiem jakości twojego aparatu, a braku umiejętności. Tak naprawdę więcej w nich "pstryknięć" niż przemyślanego kadru i kompozycji. Musisz dużo czytać, najlepiej książek i tutoriali, a przede wszystkim opanować wszystkie ustawienia twojego aparatu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.