|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
ja poczoc sie sexowna w ciazy??
Witajcie jestem obecnie w 7 miesiacu ciazy i dzis sobie uswiadomilam ze nie czuje sie sexowna jako kobieta.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ja poczoc sie sexowna w ciazy??
Poczekac az urodzisz ;-)
a tak serio to duzo zalezy od partnera i ogolnego samopoczucia,przebiegu ciazy ,ogolnej sytuacji w domu i postrzegania samej siebie. czy podobasz sie sama sobie ?czy dobrze sie czujesz w ciazy ,czy ja akceptujesz? a moze zwyczajnie przygotowujesz sie do nowego zadania i twoje potrzeby w tek sferze zostaly uspione? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hmm, może popróbuj z makijażem i strojem? Gdyby było lato to poradziłabym jakąś ładną sukienke ale jest zima. Może nowa fryzura? Kombinuj z wyglądem, są różne gusta dla niektórych seksowny jest duży dekolt a dla niektórych golf.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dokładnie, wybierz sie do fryzjera, kosmetyczki, zrób sobie tipsy, cokolwiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Też jestem za fryzjerem, kosmetyczką czy czymś podobnym ,ale i tak wiele zależy od partnera, jeśli będzie Ci okazywał akceptację i pożądanie, wtedy na pewno poczujesz sie seksowna.
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
O tak tak fryzjer,kosmetyczka i najlepiej jeszcze zakup jakieś ślicznej sexownej koszulki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Właśnie! Zgadzam się z przedmówczynią. Ja wybrałałam się na zakupy, kupiłam śliczną obcisłą bluzeczkę, po raz pierwszy od ......yyy zbyt dawna..... mogę nosić bezkarnie coś opinającego brzuszek. I muszę powiedzieć, że wyglądda to cudnie! do tego pomalowałam włosy - ziołami, bo chemii się boję.
Acha, i jeszcze dzisiaj w pracy rozglądałam się dyskretnie dookoła. I przyłapałam faceta, który gapił się na MNIE, nie na mój brzuch, tylko na MNIE. Polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja mam podwójnego doła. Po pierwsze siedzę w domu bez pracy (odwieczny problem - nikt nie zatrudni ciężarnej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
To wszytsko hormony i jesli nawet fryzjer pomoze to na chwile ,dziewczyny co na to wasi partnerzy ?jak oni was odbieraja ?
a moze skupcie si ena dziecku i przeczekajcie ten stan. przyznam ze ja bedac w ciazy nie zwraclam na to uwagi czy jstem/czuje sie seksowna ,nie wiem z czego to wynikalo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem w 8 miesiacu, i tez mam juz niezlego ``balona`` z przodu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.