|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Organizatorka
|
Zielony eyeliner ...?
Hej
tak właśnie się kończy siedzenie po nocach Jeszcze się nie zdążyłam położyć (niestety, bezsenność to wbrew pozorom strasznie upierdliwa przypadłość)Kilka dni temu kupiłam zielony, błyszczący eyeliner z Essence (bo mi się kolorek spodobał ) i jakoś nie wpadłam na to w sklepie, że chyba nie będę miała odwagi go używać.Ale zanim wywalę go do kosza, poddaję się Waszej ocenie ![]() Jest nadzieja dla niego w mojej kosmetyczce, czy nie? Nie patrzcie na sam makijaz, bo robiony był na szybko, ale głównie zależy mi na odpowiedzi, czy w ogóle ten kolor jest dla mnie, czy jednak ma wylądować w koszu W sumie kosmetyki użyte w tym makijazu mają średnie znaczenie, ale regulamin MM wymaga, więc podaję: Wersja z brązem, oliwką i złotem: - twarz - sypki mineralny Esssence - róż - Golden Rose Terracota - oczy - tusz Colossal Maybelline (koszmar, nie umiem go używać ), cienie z paletki Revlona neutral khakis i jakiejś brązowej (naklejka mi się odkleiła )- no i oczywiście Essence Crystal Eyeliner w kolorze Forever Green Wersja fioletowa: - twarz i tusz to samo - cień L'oreal HIP Duo Charisma 518 Sorry za kiepskie fotki, ale to jedyne, co udało mi się wyciągnąć ze zdjęć Na dużym zdjęciu aparat nie uchwycił eyelinera, ale dodałam je ze względu na to, byście mogły ocenić, czy mi pasuje nie tylko do koloru oka, ale do całości
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielony eyeliner ...?
Moim zdaniem fajnie współgra z kolorem włosów
Spokojnie można go potestować jak wygląda na innym kolorze cienia itp.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Nie no super ten kolor i absolutnie nie może skończyć w koszu
Zazdroszczę urody, jesteś naprawdę piękną kobietą(musiałam to napisać hehe) |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wywalac go do kosza
bo kolorek bardzo fajny i przy wielu kombinacjach makijazowych bedzie pasowałP.s.pieknie podkresliłas brwi
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
no i znowu essence powala!
![]() przepiękny kolor linera + ten cień..? miodzio muszę się wybrać do natury
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
mm bardzo ladnie, podoba mi sie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podoba.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wywalaj
Swietnie wygladasz super
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
SUPER!!!!!!Slicznie wygladasz w tym makijazyku
Moja pielegnacja ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1387 Moja kolorowka ![]() czesc 1 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1324 czesc 2 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1325 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
W żadnym razie nie powinien wylądować w koszu
Wygląda bardzo fajnie.Pasuje do Twojego typu urody. |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry eyeliner nie jest zły!
Mi się średnio podoba w tym zestawie kolorystycznym, ale przy czerni, jako akcent.... wrr.. fajniutko ![]() Na tej samej zasadzie kupiłam rok temu Inglota fiołkowego ze srebrnymi drobinkami sylwester był eyelinerowy
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
jej jak Ty pięknie wyglądasz
|
|
|
|
|
#13 | ||||||
|
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja chyba też zakupię jeszcze inne kolory tego eyelinera. Chciałam czarny- cudny, ze srebrnymi drobinkami, ale jak wyciągnęłam pędzelek w każdym z czarnych był taki jakiś, no nie wiem, rozcapierzony Ale jest jeszcze złoty, srebrny, brązowy..Dziękuję Cieszę się i dziękuję Ci bardzo No to zostawię I dziękuję Dziękuję Ci bardzo Cytat:
W takim razie jeszcze się z nim nie pożegnam..Dziękuję Cytat:
Oj, dziękuję. Co do cieniowania- przyznam, iż jestem zaskoczona, bo naprawdę zrobilam to na szybcika, bo to raczej eyeliner miał grać główną rolę, a nie sam makijaż. Tym bardziej, że ile razy starałam się wykonać dobre cieniowanie, to dostawałam baty, że nie do końca mi to wyszło A tu proszę, rano, po całej nocy przed komputerem, na szybko i okazuje się, że nie jest tak źle, jak mi się wydawało Ciekawe, ciekawe... Liner polecam.To mój pierwszy eyeliner w płynie i z pędzelkiem i pierwsze kreski czymś takim, więc na początek nie chciałam wydawać za wielkich pieniędzy wiedząc, ze mam dwie lewe ręce do takich malunków Mój wybór padł na eyeliner Essence, za niecałe 10 zł, bo pomyślałam, że jak tym razem mi się nie uda, to po prostu wywalę do kosza i wielkiej straty nie będzie... dziewczyny, uratowałyście mój nowy nabytek Edytowane przez cathy Czas edycji: 2008-12-21 o 18:34 |
||||||
|
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
moim zdaniem nie jest taki najgorszy
![]() pasuje do koloru tęczówki i Twoich włosów ![]() musi pozostań w kosmetyczce.!
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
tylko nie wyrzucaj! cudnie na zielono
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
nie wyrzucaj !! moze komus innemu nie byloby w takim kolorku do twarzy, ale Tobie jak najbardziej on pasuje. Nie musisz przeciez uzwyac go na codzien, tylko na jakies imprezy itd. Baardzo mi sie podoba wersja z fioletowym cieniem(fajny kontrast, wlasnie na imprezy) a wersja z brazem moze byc wlasnie od czasu do czasu na dzien
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny ten eyeliner nie pozbywaj się go! pasuje Ci!
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chętnie przygarnę ten liner
bo cudny ma kolorekPołącz go nastepnym razem z innym kolorkiem i bedzie miodzio |
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Ciekawy kolorek :P Nie wywalaj do kosza!
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |||
|
Organizatorka
|
Cytat:
Kurczę, a mi się wydawał cudny Tylko nie dla mnie...Ale i tak został uratowany. Dzięki ![]() No dooobra, nie wyrzucę Dziękuję Cytat:
![]() A, dziękuję Cytat:
trzeba było nie chwalić, to pewnie szukalby już dziś nowej włascicielki. Teraz nie oddam Z czernią spróbuję... Jak się nauczę w końcu czerni![]() No tak, kolorek też mi się wydał ciekawy, tylko nie dla mnie Ale skoro nie wywalać, to nie wywalam dziękuję |
|||
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładny ten eyeliner
. Fajnie współgra z kolorem włosów.Spróbuj z innymi cieniami. |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajny liner
wyostrza oko, ktore staje sie bardziej widoczne nie wywalaj!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

Jeszcze się nie zdążyłam położyć (niestety, bezsenność to wbrew pozorom strasznie upierdliwa przypadłość)
) i jakoś nie wpadłam na to w sklepie, że chyba nie będę miała odwagi go używać.
Na dużym zdjęciu aparat nie uchwycił eyelinera, ale dodałam je ze względu na to, byście mogły ocenić, czy mi pasuje nie tylko do koloru oka, ale do całości 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Kurczę, a mi się wydawał cudny