|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
jakie dobrać dodatki do czarnej sukienki?
mam sukienkę, którą zamierzam założyć na przyjęcie weselne (w grudniu), co o niej sądzicie?
proszę doradźcie mi jakie dobrać dodatki do niej? - jaki kolor? czy srebro byłoby najbardziej Ok? - torebka, - rajstopy? jaki kolor? - biżuteria; kolczyki i bransoletka? czy do tej sukienki pasowałoby coś na szyję - wtedy np. bez kolczyków - aha i co na nią narzucić? na ramiona oczywiście |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: jakie dobrać dodatki do czarnej sukienki?
Nie bywam na weselach ,więc nie wiem ,ale słyszałam ,że czarny kolor nie jest dobrze widziany na takiej imprezie
Co do dodatków jako wielka tradycjonalistka i wielbicielka minimalizmu wybrałabym perły. Naszyjnik lub ozdobne ,większe kolczyki, raczej nie to i to naraz.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
1. nie ma nic prostszego, niż dobranie biżuterii do czarnej sukienki. czarna sukienka ma to do siebie, że jest... czarna;- ) czyli pasują do niej wszystkie kolory.
ja lubię srebro, więc kupiłabym sobie długie kolczyki z cyrkoniami i jakąś bransoletkę. albo kupiłabym tylko naszyjnik. 2. to panna młoda ma być na tej imprezie najpiękniejsza, więc nie przesadzaj ze strojeniem się;- ) |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ta sukienka wymaga minimalnych dodatków w postaci np. delikatnych kolczyków przy uszach i delikatnej bransoletki. Z naszyjnika zrezygnowałabym ze względu na falbankę przy dekoldzie. Musisz poprostu uważać, aby nie przesadzić
pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

Co do dodatków jako wielka tradycjonalistka i wielbicielka minimalizmu wybrałabym perły. Naszyjnik lub ozdobne ,większe kolczyki, raczej nie to i to naraz.