|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Płaszczyk wełniany ZARA z futrzanym kołnierzem -KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE :)
Witam
![]() Ostatnio w magazynie shoppingowym BINGO znalazłam taki płaszczyk wełniany z ZARY (sesja z Anią Dąbrowską). Magazyn jest z października czyli płaszczyk musi być z jesiennej kolekcji i dlatego obawiam się, że może go już nie być w sklepach ![]() Może widziałyście go jednak? Jeśli tak to w jakiej cenie? Może przeceniony? Z góry dziękuję za wszelkie informacje |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Płaszczyk wełniany ZARA z futrzanym kołnierzem -KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK
heh...nawiesz nie wiesz jak mi przykro. spoznilas sie, sprzedalam go tydzien temu, a dlugo szukalam kogos kto zechce go kupic.
Jest sliczny, ale dosc niepraktyczny jednak
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płaszczyk wełniany ZARA z futrzanym kołnierzem -KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK
Cytat:
![]() a dlaczego niepraktyczny, ze wzgledu na rekawy?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
świetny ten płaszczyk, i kolor ładniutki
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
mialam Mkę. No niepraktyczny raczej dlatego, ze srednio cieply-nie ma podszewki i w ogole.. poza tym mi nie pasowal jakos do ciuchow ;P kupilam go juz w sierpniu bo sie zakochalam. a potem zalowalam, sprzedalam za polowe ceny ;((
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Pracuje w Zarze, juz go nie ma dawno w sklepach gdyz pochodzi z wczesno jesienno-zimowej kolekcji (sierpien, wrzesien). Jest jednak szansa zlapac go na wyprzedazy- wtedy przysylaja nam rozne skarby z magazynow, moze bedziesz miala szczescie
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że u mnie nigdzie w poblizu nie ma Zary, jedynie mialam nadzieje taka ze w styczniu jade na wyprzedaze do jakiegos wiekszego miasta i myslalam ze moze wtedy... no ale nawet nie licze
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.