|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Gliwic- gdzie mogę kupic taki cien???
Hej dziewczynki,
Jutro jadę do gliwic na zakupy i zależy mi na szybkich ich zrobieniu, a mam jedną rzecz na oku... Mianowicie: czy widział ktoś w sklepach w Gliwicach takie cienie jak sa tu: http://allegro.pl/item1178339915_cie...2_gratisy.html nie chodzi mi o żadne firmówki, tylko takie tanie jak tu )) Byłabym wdzięczna za odp
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziewczyny z Gliwic- gdzie mogę kupic taki cien???
Cytat:
Poza tym to są dosypki po kilka mililitrów. Pełnowymiarowy produkt kosztuje ok 100 zł. Jeśli chcesz kupić niedrogie cienie to może pójdź do Natury? Nie wiem czy w Twoim mieście jest ta drogeria, ale w Gliwicach jest ich kilka. Adresy możesz sprawdzić tutaj -> http://www.drogerienatura.pl/adresy_sklepow/ Warte uwagi są kosmetyki Essence i My Secret. Zwłaszcza cienie My Secret sa bardzo dobrej jakości, nie wałkują się, nie bledną a kosztują właśnie ok 5zł.
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My Secret też ma sypkie kosztują jakoś 7 zł
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
MAC jest w warszawie i we Wrocławiu. Czy w Krakowie to nie wiem.
Co do jakości - no jakoś nie bardzo porównywałam bym MAC i Essence - bez obrazy, ale to inna klasa kosmetyków. |
|
|
|
|
#6 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
MAC - Kraków - Galeria krakowska, Wrocław - Magnolia Park, Warszawa - Arkadia i Złote Tarasy
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
tutaj są odsypki pigmentów z MAC
chodzi Ci o pigmenty bylejakiej firmy? |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Victory was short-lived, friendship is long! We must learn to treasure!
![]() ________ thomas sabo onlineshop|schmuck|charms |
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(bez obrazy - czytaj uważnie)dziewczyna w pierwszym poście wyraźnie napisała, ze chodzi jej o TANIE cienie. A wg mnie tanie a za razem dobre są właśnie My Secret, Pierre Rene, Inglot, Essence itd.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.

)) 

(bez obrazy - czytaj uważnie)