![]() |
#1 |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
L'artisan, Chanel, Givenchy, D&G, Lancome, Clinique, Collistar, L'oreal, Sephora, YR
nieaktualne
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-25 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: L'artisan, Chanel, Givenchy, D&G, Lancome, Clinique, Collistar, L'oreal, Sephor
malinowe mleczko do ciała Plasiris Nature Yves Rocher. Ubytek może 20ml z 400ml. Zakupione około 3 tygodni temu.
zapraszam do mnie: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'artisan, Chanel, Givenchy, D&G, Lancome, Clinique, Collistar, L'oreal, Sephor
Witaj, jestem zainteresowana paletą Collistar, JT, pudrem Vichy i bazą (to ta biała, prawda?) - znajdziesz coś u mnie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cześć Aniołku
![]() Nie chciałabyś Black XS 75/80 ml edt Paco Rabanne w zamian za Ange ou Demon? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9988638 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U Ciebie w wątku zainteresowały mnie: - Showtime - Olay, Multi-Radiance - rozświetlajaco0nawilżając a emulsja na dzień [nowa, użyta kilka razy] - Cinique, All About Eyes Rich, wersja unboxed, standardowe opakowanie 15ml [nowy, niotwierany, A18] - Sephora, Atomic Volume mascara - czarny - miniatura [nowa, nietestowana] - Sephora, Sweet Eyeshadow Palette [testowany] - Maybelline - foreverstrong - 76 french manicure [nowy, raz użyty, DC052] Mam pytanie co do: - Inglot - korektor rozświetlający w pędzelku - 51 [użyty kilka razy] Czy to najjaśniejszy kolor? Cytat:
![]() To Black XS jest b. podobne do Flowerbomb, prawda ? Testnę jeszcze jutro i dam znać, dobrze ![]() Cytat:
![]() Kurczę, zapach bardzo lubię. Ale dla odmiany za takimi malutkimi wymianami nie przepadam ![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-07 o 11:37 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
- błyszczyk Juicy Tubes Lancome w limitowanej wersji kolorystycznej Hot Date (seria Smoothie) 8g. Pochodzi z Holiday Setu, kupiłam go wraz z siedmioma innymi kolorami. Numer seryjny 7C258. Nieotwierany.
- paletka czterech transparentnych błyszczyków Douglas wraz z małym pędzelkiem. Numer seryjny A2248-5. Jeden kwadracik muśnięty palcem - reszta nietknięta. i perfumetka Sephory - zajrzysz do mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wypatrzysz coś u mnie za The One?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Inglot jest najjaśniejszy - kolor określiłabym jako waniliowy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
Anastazjo, u Ciebie wpadły mi w oko te rzeczy: - ESTEE LAUDER- Platinum Iluminator, rozswietlacz, nowy w pudeleczku, zdjęcie nie jest zbyt udane, na zywo wygląda o wiele lepiej - CACHAREL- Gloria- body mist- wyjściowo 100 ml - GIVENCHY Organza Indecence- 15 ml, edp, brak kartonika, korek nieco porysowany Cytat:
![]() ![]() Tego rozświetlacza Collistar nie mogę wyszukać - to była limitowanka i na dzień dzisiejszy jest niestety nieosiągalna. Puder Dermablend jest tutaj ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
w taki razie z bazy rezygnuję - dla mnie byłaby mocno bronzująca
![]() coż to za limitowanka collistar - z jakiego okresu?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Jaka jest data wypuszczenia tej palety Collistara? Na stronie nic o tym nie piszą, ale według mnie będzie to ubiegły sezon jesień/zima. Wyszła razem z All Over Oro ![]() /edit/ Ale tymczasem rozświetlacz stał się nieaktualny ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-07 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
perfumove love
|
Hej
![]() Interesuje mnie parę rzeczy, m.in. Ange ou Demon. Znajdziesz coś u mnie? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A gdybym ewentualnie była zainteresowana
- Ange ou Demon EDP Givenchy 27/30ml, jest kartonik - The One EDP Dolce & Gabbana 20/50ml, jest kartonik to co byś sobie za nie wybrała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Aniele miły, ano ja już smakowitości żadnych nie mam, ani u Ciebie dla siebie nie wypatrzyłam
![]() Gdybyś jednak zdecydowała się na tę wymianę, to daj mi proszę znać na PW, ok? ![]()
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak byś widziała naszą wymianę? [za bazę, puder, JT]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- The One EDP Dolce & Gabbana 20/50ml, jest kartonik
- perfumetka 10ml Capricieuse Vanille Chocolat Sephory, ubytek jeden psik - żeby sprawdzić czy działa atomik - błyszczyk Juicy Tubes Lancome cos u mnie?
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Witaj.
Czy za Ange Ou Demon zechciałabyś nowiutki, nie otwierany tusz (tester) Givenchy Fly Eye? Z zapachów mam: Glow J.LO - 5 razy "psiknięte" 100 ml (tester z korkiem), My Insolence - trudno ocenić, bo butelka jest nieprzezroczysta ale wg. mnie ponad 40/50 ml, Poeme - 15/30 ml (chyba troszkę ściemniały, ale zapach i trwałość ta sama) Eternity -25/50 ml Very Irresistible - ok. 12/30 ml, bez korka, bo gdzieś zapodziałam... Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2008-12-08 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz u mnie coś za:
- baza Sublimateur de Teint (Luminizer) Sephory w kolorze Light - kupiłam ją w marcu, została wycofana w okolicach lipca tego roku. Jest świeżutka, pachnąca, prawidłowo przechowywana w ciemnym kuferku. Numer seryjny 7010A. Ubytek maks 20% - błyszczyk Juicy Tubes Lancome w limitowanej wersji kolorystycznej Hot Date (seria Smoothie) 8g. Pochodzi z Holiday Setu, kupiłam go wraz z siedmioma innymi kolorami. Numer seryjny 7C258. Nieotwierany. ![]()
![]() |
#22 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() pytalas u mnie o podklad ![]() czy oddalabys perfumy ? dolozylabym cos jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |||||||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurczę, cieżko byłoby zakombinować z tą wymianą... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mendosito, oczywiście pamiętam ![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-08 o 20:02 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
to jak byś widziała naszą wymianę?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
perfumove love
|
To jak nie perfumy (a może 20ml Allure edp, odlewka w pięknym flakonie?), to może coś za balsam malinowy YR oraz błyszczyk JT?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() malinowe mleczko do ciała Plasiris Nature Yves Rocher. perfumetka 10ml Capricieuse Vanille Chocolat Sephory Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Mam jeszcze EDT Sephora Brown (wycofana), świeżutka kupiona po wakacjach. Ok. 45/50 ml oraz Miss Dior Cherie edp 25/50 ml.
Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2008-12-08 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() A co sądzisz o wymianie balsamy i JT na szminkę YSL? Arrachnee, ja to bym kurczę chciała dokładnie każdą z wymienionych niżej rzeczy i mam duży problem żeby z czegoś zrezygnować ![]() ![]() - Showtime - Olay, Multi-Radiance - rozświetlajaco0nawilżając a emulsja na dzień [nowa, użyta kilka razy] - Cinique, All About Eyes Rich, wersja unboxed, standardowe opakowanie 15ml [nowy, niotwierany, A18] - Sephora, Atomic Volume mascara - czarny - miniatura [nowa, nietestowana] - Sephora, Sweet Eyeshadow Palette [testowany] - Maybelline - foreverstrong - 76 french manicure [nowy, raz użyty, DC052] - Inglot - korektor rozświetlający w pędzelku - 51 [użyty kilka razy] Bo gdybym chciała te rzeczy za puder, JT oraz bazę to byłoby już chyba ciut za dużo, nieprawda ![]() ![]() Dzięki za propozycję, ale nic nie wyszukałam.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-08 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.