Skinlights Revlon i puder O. wymienię
Niechcący powieliłam wątek.
Witam! Mam na wymianę 2 kosmetyki kolorowe do twarzy. Obydwa były przeze mnie osobiście kupione:
-Revlona "Skinlights Face Illumianator"-01 Golden Light; jest to coś co kupiłam ufając Pani w sklepie, że jest to rozświetlacz; okazał się dla mnie za ciemny (moja cera jest blada), jest dosyć gęsty, straszliwie wydajny, opakowanie-taka tubka z pompką. Używałam go "od święta" tak żeby się kiedyś skończył ale on jest nie zniszczalny-zostało go nie wiem ile-org. było 40 ml, na moje wyczucie teraz jest 15-16ml. Kupiłam go w Wwie w sklepie wiosną 2007, na tubie jest oznaczenie, że od otwarcie dobry przez 24 m (nie wiedzieć czemu na nakrętce ten sam symbol słoika tylko już 18m). Kosmetyk pachnie tak samo jak na początku gdy go kupiłam. Na tubie jest znak P582
-"Oriflame" -puder prasowany z najniższej serii czyli Visions-No time for shine, kolor Light Now, data przydatności: 07 11; kupiony w grudniu 2008 u dystrybutora, puder użyty 3 razy-dosłownie. Nie wiem czemu go kupiłam bo to linia raczej dla nastolatek, puderniczka zwykła plastikowa, lusterko takie nie ze szkła; nie kosztował fortuny ale jak na swoją cenę to i tak jest niezły. Podejrzewam, że będzie dobry do cery tłustej ze skłonnością do świecenia (Sherlock to nie jestem-nazwa pudru na to też wskazuje) a ja mam cerę przesuszoną i jednak sięgam po wyższą półkę.
Generalnie wszystko mam a wystawiam te kosmetyki bo ich naprawdę nie zużyje; więc oddam je za drobiazgi np jakieś próbki lub sama nie wiem co.
Z troski o to aby wymiana i klimat na wizażu były dobre a wymiany były przygodą i przyjemnością oto moje prośby i zasady wymiany: przesyłki wysyłamy razem-listem tylko poleconym (nie musi być priorytet); po nadaniu listu potwierdzę ci to meilem i podam Ci numer nadawczy przesyłki-proszę też to zrób. Po odbiorze przesyłki też cię zawiadomię meilem- prosze też to zrób. Z używaniem kosmetyku po wymianie poczekam aż mnie zawiadomisz, że jesteś zadowolona z wymiany-proszę też tak zrób. Od razu po otrzymaniu przesyłki wystawię ci przekupkę szczerze oceniając wymianę i Ciebie też o to proszę. A jeśli po dogadaniu szczegółów jednak się z wymiany rozmyślisz to proszę zawiadom mnie o tym.
Dziękuje sz.
edit-wstawienie info o powieleniu wątka
Edytowane przez szamalka
Czas edycji: 2009-01-13 o 08:40
|