DYLEMAT... wynikly z charakteru :( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-03, 17:31   #1
cacharel^
Raczkowanie

DYLEMAT... wynikly z charakteru :(

O matko jak ja zazdroszcze dziewczynom, ktore wiedza, czego chca, ktorym suknia krzyczy "wez mnie", ktore decyduja sie od razu.
Ja mam problem, poniewaz ogolnie w zyciu mam problemy z podejmowaniem decyzji. Byloby mi latwiej, gdyby zadna suknia mi sie nie podobala, a w koncu trafilabym na jedna i wiedzialabym, ze to ta.
Ale mi sie duzo podoba... uwazam, ze wiele sukienek jest slicznych.
No ale dylemat spoczal na 3-ech sukniahc, a wlasciwie dwoch...

ta pierwsza: http://img49.imageshack.u...ge=l isawd4.jpg, ale jest z tafty i pani w salonie powiedziala, ze do konca sie jej nie da rozprasowac, wiec sie lekko przerazilam, bo wygladala jakby ktos ja klebkiem do szafy wrzucil (a wisiala na manekinie)... wiec zaczelam sie bac, ze po kosciele bede cala wymieta... wiec chyba tafte odrzuce.

Druga: http://forum.abcslubu.pl/...=asc&start=3060 (suknia na dziewcyznie), tiul, jest urocza i piekna ale bardziej dziewczeca.

No i trzecia: http://www.maggiesottero....e=8& style=A3199 ktora w rzeczywistosci wyglada niestety inaczej... duzo lepiej oczywiscie szersza dolem, gora nad biustem z kamyczkami, ktore maksymalnie sie swieca, przepieknie wygladaja. Suknia wykonana z przepieknej i delikatnej satyny.
Kolor bedzie oczywiscie bialy. Bardzo elegancka.

Szukam takiej, ktora do mnie bedzie pasowala.... ale nei potrafie sie okreslic.... swiadkowa mowi, ze w tej ostatniej blyszcze i wygladam najlepiej. W tej 2ej tej dobrze, ale dla neij ta 3ecia to ta. Taka, ktora kazdy zapamieta. A ja sie zatsanawiam czy to moj styl. Nie mam okreslonego stylu, dlatego tym trudniej mi sie okreslic. Jestem wsciekla na siebie, ze nie potrafie sie zdecydowac.
Czulam sie bajecznie w tych wszystkich sukniach, wyobrazajac sobie jeszcze fryzure, makijaz, kwiaty i cala piekna oprawe.. kazda bedzie piekna

Chcialabym juz zamowic sukniei i byc szczesliwa, ze mam juz swoja wymarzona jedyna suknie
a nie ukrywam, ze poczatkowo szukalam duzych ksiezniczek... (ale wygladam w nich strasznie grubo)

I co ja mam z soba zrobic?
Stary 2008-12-03, 19:31   #2
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: DYLEMAT... wynikly z charakteru :(

Cytat:
Napisane przez cacharel^ Pokaż wiadomość
I co ja mam z soba zrobic?
Prawda jest taka, ze powinas sama wiedziec czego chcesz.
Dla mnie ostatnia najbardziej przemowila . Ma w sobie cos, i nie jest oklepana. Ale prawde powiedziawszy trzeba miec w sobie troche odwagi aby ja zalozyc (super plecy). Jest dystyngowana a zarazem bardzo seksowa. Mnie sie najbardziej podoba, lecz nie wiem jak Ty w niej wygladasz.
ie jeda dziewczyna ma problem z wyborem sukienki, lecz najlepiej sie wybiera gdy zrobilabys sobie zdjecie w trzech kandydatkach i spojrzala na siebie spokojnym okiem.
Nie wiem jak wygladasz i trudno jest cokolwiek doradzic.
daget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-03, 19:32   #3
kasia083
Zadomowienie

GG do kasia083

Wyświetliła się mi tylko ta ostatnia suknia. Powiem Ci, że nawet na zdj jest bardzo ładna i ma krój w którym dużo osób dobrze wygląda.

Mogłabyś spr wkleić te 2 poprzednie suknie?
Stary 2008-12-03, 20:38   #4
cacharel^
Raczkowanie

http://www.suknie-slubne.pl/pl/maggi...ro.php?s=6.kym - jeszcze raz faworytka swiadkowa mowi, ze w niej wygladam NAJLEPIEJ i bez porownania z innymi.

http://forum.abcslubu.pl/viewtopic.p...asc&start=3060 - ta bardziej dziewczeca, tez ladna.

http://img49.imageshack.us/my.php?image=lisawd4.jpg - a ta odpada, bo z tafty... i sie mnie
Stary 2008-12-04, 11:24   #5
madlen23
Przyczajenie

wybór sukni ślubnej to niewątpliwie ciężka sprawa .myślę że jeżeli podobają Ci się wszystkie 3 suknie ,oznacza to że to nie będzie żadna z nich . suknia w której pójdziesz do ślubu "poczujesz" i będziesz wszystkie inne suknie porównywać właśnie do niej .musisz to bardzo dobrze przemyśleć gdzie będzie wesele , na ile osób , czy twój wybranek jest od Ciebie wyższy czy też równy z Tobą, w jakim miesiącu będzie ślub - temperatura,i bardzo ważne jaka jest waga sukni abyś mogła się dobrze czuć i bawić całą noc -a nie chodzić skrzywiona bo suknia ciężka i zle dopasowana.mogę polecić Ci świetne miejsce gdzie wspaniale sie tobą zajmą i mają bardzo dobrą krawcową która ci wszystko dopasuje w cenie sukni. ja kupiłam tam suknię i jestem bardzo zadowolona z przemiłej obsługi-naprawde świetnie doradzają i opiekują do samego ślubu mają bardzo dużo sukien innych niż wszędzie a ceny są naprawde ątrakcyjne mile się zaskoczyłam idąc do tego salonu bo myślałam że jest tam bardzo drogo ,można też wypożyczyć suknię , welony"cudne", bolerka, etole..Ten salon znajduje się na ul.Zamoyskiego55 tel.022 670 45 16 umów się na mierzenie.naprawdę polecam i pozdrawiam-już mężatka
madlen23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 11:45   #6
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez madlen23 Pokaż wiadomość
wybór sukni ślubnej to niewątpliwie ciężka sprawa .myślę że jeżeli podobają Ci się wszystkie 3 suknie ,oznacza to że to nie będzie żadna z nich . suknia w której pójdziesz do ślubu "poczujesz" i będziesz wszystkie inne suknie porównywać właśnie do niej .musisz to bardzo dobrze przemyśleć gdzie będzie wesele , na ile osób , czy twój wybranek jest od Ciebie wyższy czy też równy z Tobą, w jakim miesiącu będzie ślub - temperatura,i bardzo ważne jaka jest waga sukni abyś mogła się dobrze czuć i bawić całą noc -a nie chodzić skrzywiona bo suknia ciężka i zle dopasowana.
Hyyymmmm ciekawa koncepcja..... jakos zadnego z tych zalozen osobiscie nie bralam pod uwage. Jedyne to moze miesiac slubowania ale tez nie za bardzo bo chcialam plaszczyk a wszyscy sie uparli ze bedzie za goraco w sierpniu. A tu niespodzianka sierpien do goracych nie nalezal a plaszczyk byl idealny. Jedyne co bylo wazne to to aby suknia nie krepowala ruchow i nie byla ciezka. Ale kazdy ma swoje argumenty ktorymi sie kieruje. . Nawet gust Mlodego sie liczy
Stary 2008-12-04, 16:35   #7
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.suknie-slubne.pl/pl/maggi...ro.php?s=6.kym - jeszcze raz faworytka swiadkowa mowi, ze w niej wygladam NAJLEPIEJ i bez porownania z innymi.

http://forum.abcslubu.pl/viewtopic.p...asc&start=3060 - ta bardziej dziewczeca, tez ladna.

http://img49.imageshack.us/my.php?image=lisawd4.jpg - a ta odpada, bo z tafty... i sie mnie

Dla mnie wybór sukni też jest cięzki, ale dlatego ze mnie sie prawie nic nie podoba. Mam oczywiscie kilka typów i mam nadzieje ze któraś z tych jest mi pisana

Co do twojego wyboru zastanów sie w której z tych sukienek czułas sie najlepiej .
Mnie sie ta z tafty nie wyswietla a co to tych dwóch kolejnych to ta na tej dziewczynie mi sie kompletnie nie podoba właśnie przez te kamienie , ja mam wrazenie ze jest ich za duzo a suknia sama w sobie nie jest jakaś super ekstra.

Natomiast ta z Magi ach cudo , bardzo orginalna i taka kobieca. Mnie ten projektant zachwycił prawie kazda z jego sukni chwyta za serce. Ja na twoim miejcu wybrałabym ta pierwsza jeśli tylko sie w niej dobrze czujesz http://www.suknie-slubne.pl/pl/maggi...ro.php?s=6.kym

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-05, 09:19   #8
cacharel^
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madlen23 Pokaż wiadomość
wybór sukni ślubnej to niewątpliwie ciężka sprawa .myślę że jeżeli podobają Ci się wszystkie 3 suknie ,oznacza to że to nie będzie żadna z nich . suknia w której pójdziesz do ślubu "poczujesz" i będziesz wszystkie inne suknie porównywać właśnie do niej .musisz to bardzo dobrze przemyśleć gdzie będzie wesele , na ile osób , czy twój wybranek jest od Ciebie wyższy czy też równy z Tobą, w jakim miesiącu będzie ślub - temperatura,i bardzo ważne jaka jest waga sukni abyś mogła się dobrze czuć i bawić całą noc -a nie chodzić skrzywiona bo suknia ciężka i zle dopasowana.mogę polecić Ci świetne miejsce gdzie wspaniale sie tobą zajmą i mają bardzo dobrą krawcową która ci wszystko dopasuje w cenie sukni. ja kupiłam tam suknię i jestem bardzo zadowolona z przemiłej obsługi-naprawde świetnie doradzają i opiekują do samego ślubu mają bardzo dużo sukien innych niż wszędzie a ceny są naprawde ątrakcyjne mile się zaskoczyłam idąc do tego salonu bo myślałam że jest tam bardzo drogo ,można też wypożyczyć suknię , welony"cudne", bolerka, etole..Ten salon znajduje się na ul.Zamoyskiego55 tel.022 670 45 16 umów się na mierzenie.naprawdę polecam i pozdrawiam-już mężatka
Dlaczego nie bedzie to zadna z nich? Nie rozumiem takich "przesadow" tym bardziej, ze pisalam wczesniej, ze brak wyboru spowodowany jest u mnie moim charakterem jestem osoba niesamowicie niezdecydowana i wszelkie decyzje (te nie-zyciowe zajmuja mi bardzo duzo czasu. Zastanawiam sie 30min nad spodniami, a jak juz je kupie, to przez kolejne 2 dni sie zastanawiam czy sa okej... a przeciez zaraz mozna kupic kolejna pare spodni jak sobie to uswiadamiam, to juz przestaje sie zastanawiac) No ale wybor sukni slubnej jest trudniejszy, bo jej juz nie wymienie I ja wiedzialam, ze ja nei bede tak miala, ze bedzie tylko jedna suknia, kotra mnie urzeknie...
Wiadomo, ze przy wzroscie 164cm i narzeczonego 10cm wyzej nie wybiorej wielkiej ksiezniczki, bo nie bedziemy najlpeiej wygladac Ale co ma do tego ilosc gosci???
Miesiac to czerwiec, wiec powinno byc cieplo nawet jesli bedzie deszcz, to i tak bedzie cieplo, a bolerek zadnych nie planuje.
Co do salonu, fakt, ze bardzo tam milo, nawet zdjecie moglam zrobic ale zadna z sukien nie przypadla mi do gustu nie widzialam nowej kolekcji, ale nie chce mi sie juz chodzic....
i tak sie zastanawiam czy isc jezcze czy nie...
no nic, dzis jade przymierzyc tamte dwie i moze uda mi sie zrobic zdjecie...
to Wam pokaze jak to na mnie wyglada, bo naprawde bardzo inaczej niz na modelce

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Prawda jest taka, ze powinas sama wiedziec czego chcesz.
Dla mnie ostatnia najbardziej przemowila . Ma w sobie cos, i nie jest oklepana. Ale prawde powiedziawszy trzeba miec w sobie troche odwagi aby ja zalozyc (super plecy). Jest dystyngowana a zarazem bardzo seksowa. Mnie sie najbardziej podoba, lecz nie wiem jak Ty w niej wygladasz.
ie jeda dziewczyna ma problem z wyborem sukienki, lecz najlepiej sie wybiera gdy zrobilabys sobie zdjecie w trzech kandydatkach i spojrzala na siebie spokojnym okiem.
Nie wiem jak wygladasz i trudno jest cokolwiek doradzic.
Dzieki za opinie tak naprawde KAZDY, kto widzi suknie Maggie tak wlasnie mowi. Ta suknia w rzeczywistosci duzo pieknej wyglada. Jade dzis do salonu bardzo uprosic Panie, zeby pozwolily mi ciachnac zdjecia... chcialabym tez pokazac rodzicom te suknie, a oni niestety sa za granica wiec jak mi sie uda (3mcie kciuki), to Wam pokaze.
Swiadkowa (szczera osoba i chcaca dla mnie dobrze oraz Panie ze sklepu mowia, ze bezapelacyjnie najlepiej Kym.
A ja sie ku niej bardzo sklaniam
Jakos tak ciezko podjac ostateczna decyzje... moze potrzebuje opinii kogos jeszcze po prostu...

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Dla mnie wybór sukni też jest cięzki, ale dlatego ze mnie sie prawie nic nie podoba. Mam oczywiscie kilka typów i mam nadzieje ze któraś z tych jest mi pisana

Co do twojego wyboru zastanów sie w której z tych sukienek czułas sie najlepiej .
Mnie sie ta z tafty nie wyswietla a co to tych dwóch kolejnych to ta na tej dziewczynie mi sie kompletnie nie podoba właśnie przez te kamienie , ja mam wrazenie ze jest ich za duzo a suknia sama w sobie nie jest jakaś super ekstra.

Natomiast ta z Magi ach cudo , bardzo orginalna i taka kobieca. Mnie ten projektant zachwycił prawie kazda z jego sukni chwyta za serce. Ja na twoim miejcu wybrałabym ta pierwsza jeśli tylko sie w niej dobrze czujesz http://www.suknie-slubne.pl/pl/maggi...ro.php?s=6.kym
http://img49.imageshack.us/my.php?image=lisawd4.jpg - sprobuj raz jeszcze tafte choc i tak ja odrzucilam wlasnie z tego wzgledu, ze jest z tafty!

No i wlasnie, tez mi to mowiono, ze suknia numer 2 jest zwyczajna, jak jedna z setek, ktore byly, sa i beda.

Specjalnie czekalam na grudzien az bedzie nowa kolekcja Maggie Sottero, bo mnostwo sukien u nich mnie urzeklo... plus oczywiscie sposob wykonania i materialy sukien... czuje sie w niej bardzo dobrze

Zastanawiam sie jak ona bedzie sie w tancu ukladala. Mam dziwny kaprys, tzn chcialabym, zeby ladnie sie krecila w tancu, zeby nie bylo widac kola. Bedziemy na 1 taniec tanczyc wiedenskiego, wiec chcalabym, aby suknia sie stosownie zachowala. Wiem, ze dziwne to, co mowie, ale podoba mi sie to, jak suknie sie tak ladnie okrecaja

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-12-07 o 12:26 Powód: 3 POSTY POD SOBĄ, PROSZĘ KORZYSTAĆ Z OPCJI EDYTUJ!
cacharel^ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 10:15   #9
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Dzieki za opinie tak naprawde KAZDY, kto widzi suknie Maggie tak wlasnie mowi. Ta suknia w rzeczywistosci duzo pieknej wyglada.
Ona po prostu ma cos w sobie. Mnie zauroczyly plecy

Cytat:
http://img49.imageshack.us/my.php?image=lisawd4.jpg - sprobuj raz jeszcze tafte choc i tak ja odrzucilam wlasnie z tego wzgledu, ze jest z tafty!

Specjalnie czekalam na grudzien az bedzie nowa kolekcja Maggie Sottero, bo mnostwo sukien u nich mnie urzeklo... plus oczywiscie sposob wykonania i materialy sukien... czuje sie w niej bardzo dobrze

Zastanawiam sie jak ona bedzie sie w tancu ukladala. Mam dziwny kaprys, tzn chcialabym, zeby ladnie sie krecila w tancu, zeby nie bylo widac kola. Bedziemy na 1 taniec tanczyc wiedenskiego, wiec chcalabym, aby suknia sie stosownie zachowala. Wiem, ze dziwne to, co mowie, ale podoba mi sie to, jak suknie sie tak ladnie okrecaja
Ja mialam sukienke z tafty inteligentnej, takiej co jak sie zmie to tak zostaje, nie przeszkadzala mi, tym bardziej ze wczesniej juz posiadalam 2 sukienki balowe tez z tafty i spodium z tafty i bylam bardzo zadowolona. .
A co do kaprysu to nie jest on dziwny, kazda kobieta jakis kaprys ma. Sadze ze musialabys ja sprawdzic bo z uwagi na tren moze sie roznie w tancu zachowywac. A skoro to jest dla Ciebie wazne to lepiej zebys sie nie rozczarowala
Stary 2008-12-05, 11:42   #10
Sysunia_d
Zakorzenienie

Podobno to jest tak ze to suknia wybiera Panne młodą. Ja czytajac twoje wypowiedzi mam odczucie ze ta suknia jest własnie dla ciebie tylko to nie zdecydowanie twoje powoduje ze pojawiaja sie mysli które nie pozwalaja ci podjać ostatecznej decyzji.

Ja mam pytanie kiedy masz slub? czy ta suknia jest juz z nowej kolekcji ? Jesli masz jeszcze troche czasu to moze zmierz jeszcze ze dwie inne suknie zeby zobaczyc , moze wtedy stweirdzisz ze ta z magie to ta na 100%.

Albo jeslli masz te 3 typy to sie zasatanów co w której sukni cie wkurza, która ci sie najmniej podoba itp

Jesli jednak suknia z Magi ci sie podoba to ja bym sie nie zastanawiala ani secundy Jesli tylko sie w niej dobrze czujesz bo to podstawa.

Stary 2008-12-05, 13:06   #11
AdziaJ
Raczkowanie

Cacharel spod jakiego jestes znaku, bo ja mam ten sam problem - ja musze najpierw poprzymierzac, przespac sie z problemem, rozważyc za i przeciw. Suknie ślubne - strasznie mi sie podobają dwie - którą wybrać?
AdziaJ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-07, 12:16   #12
cacharel^
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Podobno to jest tak ze to suknia wybiera Panne młodą. Ja czytajac twoje wypowiedzi mam odczucie ze ta suknia jest własnie dla ciebie tylko to nie zdecydowanie twoje powoduje ze pojawiaja sie mysli które nie pozwalaja ci podjać ostatecznej decyzji.

Ja mam pytanie kiedy masz slub? czy ta suknia jest juz z nowej kolekcji ? Jesli masz jeszcze troche czasu to moze zmierz jeszcze ze dwie inne suknie zeby zobaczyc , moze wtedy stweirdzisz ze ta z magie to ta na 100%.

Albo jeslli masz te 3 typy to sie zasatanów co w której sukni cie wkurza, która ci sie najmniej podoba itp

Jesli jednak suknia z Magi ci sie podoba to ja bym sie nie zastanawiala ani secundy Jesli tylko sie w niej dobrze czujesz bo to podstawa.

Decyzja podjęta zaraz wkleję zdjęcia...
Slub mam w lipcu, a na te suknie czeka sie 4,5 miesiaca... (sobie wybralam kurcze , wiec czasu nie mam juz... w przyszlym tygodniu jade zamawiac.

Suknia z Maggie jest genialna mierzylam jeszcze jedna, rowniez piekna, ale troszke za powazna dla mnie... natomiast ta.. jest genialna....

Patrze na nia i widze, ze ona jets moja i ze idealnie do mnie pasuje...

Zastanawiam sie tylko nad kolorem... ja chce kolor bialy na swoim slubie, aczkolwiek pani w salonie powiedziala, ze biala satyna jest brzydka, tzn odbija swiatlo na niebiesko, natomiast ecru wyglada zdecydowanie lepiej, jak bialy...
wkleje tu zdjecia sukni z satyny z Maggie, ktora rowniez mierzylam i byla w kolorze ecru.... to powiedzcie mi co myslicie...
nie chce, zeby byla za ciemna ta suknia...

Cytat:
Napisane przez AdziaJ Pokaż wiadomość
Cacharel spod jakiego jestes znaku, bo ja mam ten sam problem - ja musze najpierw poprzymierzac, przespac sie z problemem, rozważyc za i przeciw. Suknie ślubne - strasznie mi sie podobają dwie - którą wybrać?
Jestem Strzelec wiec nie powinnam miec raczej problemow deyczyjnych...
No ja juz decyzje podjelam, suknia jest genialna i idelanie do mnie dopasowana i pod wzgledem charaktru rowniez!

Nie podoba mi sie to, ze tren jest podpinany pod spod, co wg mnie nie wyglada ladnie i bardzo tego chcialam uniknac... ale chyba jestem w stanie to przebolec dla tej pieknej sukni

Idz przymierz jeszcze raz wybierz ta, w ktorej sie swiecisz, blyszczysz, w ktorej serducho mocniej Ci zabije, ktora Ciebie podrkesla...

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Ona po prostu ma cos w sobie. Mnie zauroczyly plecy

Ja mialam sukienke z tafty inteligentnej, takiej co jak sie zmie to tak zostaje, nie przeszkadzala mi, tym bardziej ze wczesniej juz posiadalam 2 sukienki balowe tez z tafty i spodium z tafty i bylam bardzo zadowolona. .
A co do kaprysu to nie jest on dziwny, kazda kobieta jakis kaprys ma. Sadze ze musialabys ja sprawdzic bo z uwagi na tren moze sie roznie w tancu zachowywac. A skoro to jest dla Ciebie wazne to lepiej zebys sie nie rozczarowala

Plecy ma genialne w ogole jest naprawde urocza... pomniejsze zdjecia i przesle

Jednak wybralam satyne... tak jak pisalam wyzej zastanawiam sie nad kolorem...

I co myslicie?

Edytowane przez cacharel^
Czas edycji: 2008-12-11 o 10:53 Powód: post pod postem
Stary 2008-12-08, 20:36   #13
Sysunia_d
Zakorzenienie

Ciesze sie , że dokonałaś wyboru Mnie sie bardzo podoba to pierwsze zdjęcie ach ta suknia choć nie jest za bardzo wyraźne. Myśle ze w rzeczywiśtosci wyglądasz napewno cudnie ! Pozatym dojdą jeszcze dodatki , bukiet, makijarz, fryzurka, które też dodadza uroku całości. A co do koloru to nie mam pojecia .

Moge zapytać jaka jest cena takiej sukni w PL?

Stary 2008-12-08, 20:42   #14
cacharel^
Raczkowanie

Zdjecie jest slabej jakosci, bo wykonane komorka. Przy zamowieniu bede miec juz z aparatu

Welon planuje miec dlugasny... poza tren

Cena... spora 3600zl...
Stary 2008-12-08, 20:51   #15
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cena miażdży jednak ci powiem ze ten projektant wkłada dużo serca w swoje projekty. Bo co tu duzo mówić suknie są pieknie wykonane , a co za tym idzie warto wydać taka sume . Przecież to nasz jedyny dzien i mamy błyszczeć !
Ja jestem na etapie wyszukiwania sukni i mam nadzieje ze w styczniu uda mi sie zamówić moje cudo.

Widze , że planujesz włożyć welon . Też kiedys o tym myslałam , ale wydaje mi sie ze welon do mnie nie pasuje . I jak narazie odchodze od welonu.

Stary 2008-12-08, 20:55   #16
cacharel^
Raczkowanie

To prawda.. ale suknia w kazdym milimetrze jest warta swojej ceny...
genialny material (satyna), kazdy szczegol dopracowany...

Ten typ poza tym pasuje do mnie.. na opczatku szukalam bardziej rozkloszowanych sukien dolem...

Tak sie jeszcze bije z myslami... a moze jeszcze poszukac sukni... dostaje juz oczoplasu od salonow, stron www.... duzo mi sie sukien podoba, duzo sukien jest slicznych, a mi ciezko podjac decyzje.

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-12-09 o 22:02 Powód: post pod postem - kolejny raz zwracam uwagę!
Stary 2008-12-09, 17:52   #17
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Jak dla mnie to super wybor, a w bieli w ogole sadze ze byloby ekstra. Do tego dobrac makijaz, bukiecik i bizu i Mlody padnie z wrazenia
Stary 2008-12-09, 21:21   #18
cacharel^
Raczkowanie

W bieli takiej jak druga suknia?
Bo ten kolor to ivory... i ja sie zastanawiam czy wybrac jeszcze white czy ivory...
Stary 2008-12-10, 08:58   #19
gosikk_s
Zakorzenienie

Ta Maggie Sottero jest przepiękna, zdecydowanie najlepszy wybór spośród tych trzech A kolor... dla mnie tylko biały, ja miałam suknię z białej satyny i najbardziej podobał mi się w niej kolor biel to biel, pięknie wygląda na zdjęciach, żaden inny odcień nie daje tekiego efektu...także jak dla mnie tylko white

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-10, 13:12   #20
cacharel^
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Ta Maggie Sottero jest przepiękna, zdecydowanie najlepszy wybór spośród tych trzech A kolor... dla mnie tylko biały, ja miałam suknię z białej satyny i najbardziej podobał mi się w niej kolor biel to biel, pięknie wygląda na zdjęciach, żaden inny odcień nie daje tekiego efektu...także jak dla mnie tylko white
A moglabys pokazac zdjecia?

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości