|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
DYLEMAT... wynikly z charakteru :(
O matko
![]() Ja mam problem, poniewaz ogolnie w zyciu mam problemy z podejmowaniem decyzji. Byloby mi latwiej, gdyby zadna suknia mi sie nie podobala, a w koncu trafilabym na jedna i wiedzialabym, ze to ta. Ale mi sie duzo podoba... uwazam, ze wiele sukienek jest slicznych. No ale dylemat spoczal na 3-ech sukniahc, a wlasciwie dwoch... ta pierwsza: http://img49.imageshack.u...ge=l isawd4.jpg, ale jest z tafty i pani w salonie powiedziala, ze do konca sie jej nie da rozprasowac, wiec sie lekko przerazilam, bo wygladala jakby ktos ja klebkiem do szafy wrzucil (a wisiala na manekinie)... wiec zaczelam sie bac, ze po kosciele bede cala wymieta... wiec chyba tafte odrzuce. Druga: http://forum.abcslubu.pl/...=asc&start=3060 (suknia na dziewcyznie), tiul, jest urocza i piekna ![]() No i trzecia: http://www.maggiesottero....e=8& style=A3199 ktora w rzeczywistosci wyglada niestety inaczej... duzo lepiej oczywiscie ![]() Kolor bedzie oczywiscie bialy. Bardzo elegancka. Szukam takiej, ktora do mnie bedzie pasowala.... ale nei potrafie sie okreslic.... swiadkowa mowi, ze w tej ostatniej blyszcze i wygladam najlepiej. W tej 2ej tej dobrze, ale dla neij ta 3ecia to ta. Taka, ktora kazdy zapamieta. A ja sie zatsanawiam czy to moj styl. Nie mam okreslonego stylu, dlatego tym trudniej mi sie okreslic. Jestem wsciekla na siebie, ze nie potrafie sie zdecydowac. Czulam sie bajecznie w tych wszystkich sukniach, wyobrazajac sobie jeszcze fryzure, makijaz, kwiaty i cala piekna oprawe.. kazda bedzie piekna ![]() Chcialabym juz zamowic sukniei i byc szczesliwa, ze mam juz swoja wymarzona jedyna suknie ![]() a nie ukrywam, ze poczatkowo szukalam duzych ksiezniczek... (ale wygladam w nich strasznie grubo) I co ja mam z soba zrobic? ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DYLEMAT... wynikly z charakteru :(
Prawda jest taka, ze powinas sama wiedziec czego chcesz.
![]() Dla mnie ostatnia najbardziej przemowila ![]() ie jeda dziewczyna ma problem z wyborem sukienki, lecz najlepiej sie wybiera gdy zrobilabys sobie zdjecie w trzech kandydatkach ![]() Nie wiem jak wygladasz i trudno jest cokolwiek doradzic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Wyświetliła się mi tylko ta ostatnia suknia. Powiem Ci, że nawet na zdj jest bardzo ładna i ma krój w którym dużo osób dobrze wygląda.
Mogłabyś spr wkleić te 2 poprzednie suknie?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
http://www.suknie-slubne.pl/pl/maggi...ro.php?s=6.kym - jeszcze raz faworytka
![]() http://forum.abcslubu.pl/viewtopic.p...asc&start=3060 - ta bardziej dziewczeca, tez ladna. http://img49.imageshack.us/my.php?image=lisawd4.jpg - a ta odpada, bo z tafty... i sie mnie ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
wybór sukni ślubnej to niewątpliwie ciężka sprawa .myślę że jeżeli podobają Ci się wszystkie 3 suknie ,oznacza to że to nie będzie żadna z nich . suknia w której pójdziesz do ślubu "poczujesz" i będziesz wszystkie inne suknie porównywać właśnie do niej .musisz to bardzo dobrze przemyśleć gdzie będzie wesele , na ile osób , czy twój wybranek jest od Ciebie wyższy czy też równy z Tobą, w jakim miesiącu będzie ślub - temperatura,i bardzo ważne jaka jest waga sukni abyś mogła się dobrze czuć i bawić całą noc -a nie chodzić skrzywiona bo suknia ciężka i zle dopasowana.mogę polecić Ci świetne miejsce gdzie wspaniale sie tobą zajmą i mają bardzo dobrą krawcową która ci wszystko dopasuje w cenie sukni. ja kupiłam tam suknię i jestem bardzo zadowolona z przemiłej obsługi-naprawde świetnie doradzają i opiekują do samego ślubu mają bardzo dużo sukien innych niż wszędzie a ceny są naprawde ątrakcyjne mile się zaskoczyłam idąc do tego salonu bo myślałam że jest tam bardzo drogo ,można też wypożyczyć suknię , welony"cudne", bolerka, etole..Ten salon znajduje się na ul.Zamoyskiego55 tel.022 670 45 16 umów się na mierzenie.naprawdę polecam i pozdrawiam-już mężatka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie wybór sukni też jest cięzki, ale dlatego ze mnie sie prawie nic nie podoba. Mam oczywiscie kilka typów i mam nadzieje ze któraś z tych jest mi pisana ![]() Co do twojego wyboru zastanów sie w której z tych sukienek czułas sie najlepiej . Mnie sie ta z tafty nie wyswietla a co to tych dwóch kolejnych to ta na tej dziewczynie mi sie kompletnie nie podoba właśnie przez te kamienie , ja mam wrazenie ze jest ich za duzo a suknia sama w sobie nie jest jakaś super ekstra. Natomiast ta z Magi ach cudo , bardzo orginalna i taka kobieca. Mnie ten projektant zachwycił prawie kazda z jego sukni chwyta za serce. Ja na twoim miejcu wybrałabym ta pierwsza jeśli tylko sie w niej dobrze czujesz http://www.suknie-slubne.pl/pl/maggi...ro.php?s=6.kym
![]() |
![]() |
#8 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiadomo, ze przy wzroscie 164cm i narzeczonego 10cm wyzej nie wybiorej wielkiej ksiezniczki, bo nie bedziemy najlpeiej wygladac ![]() Miesiac to czerwiec, wiec powinno byc cieplo ![]() Co do salonu, fakt, ze bardzo tam milo, nawet zdjecie moglam zrobic ![]() ![]() i tak sie zastanawiam czy isc jezcze czy nie... no nic, dzis jade przymierzyc tamte dwie i moze uda mi sie zrobic zdjecie... to Wam pokaze jak to na mnie wyglada, bo naprawde bardzo inaczej niz na modelce ![]() Cytat:
![]() ![]() Swiadkowa (szczera osoba i chcaca dla mnie dobrze ![]() A ja sie ku niej bardzo sklaniam ![]() Jakos tak ciezko podjac ostateczna decyzje... moze potrzebuje opinii kogos jeszcze po prostu... Cytat:
![]() No i wlasnie, tez mi to mowiono, ze suknia numer 2 jest zwyczajna, jak jedna z setek, ktore byly, sa i beda. Specjalnie czekalam na grudzien az bedzie nowa kolekcja Maggie Sottero, bo mnostwo sukien u nich mnie urzeklo... plus oczywiscie sposob wykonania i materialy sukien... czuje sie w niej bardzo dobrze ![]() Zastanawiam sie jak ona bedzie sie w tancu ukladala. Mam dziwny kaprys, tzn chcialabym, zeby ladnie sie krecila w tancu, zeby nie bylo widac kola. Bedziemy na 1 taniec tanczyc wiedenskiego, wiec chcalabym, aby suknia sie stosownie zachowala. Wiem, ze dziwne to, co mowie, ale podoba mi sie to, jak suknie sie tak ladnie okrecaja ![]()
There is risk, there is pleasure... ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-12-07 o 12:26 Powód: 3 POSTY POD SOBĄ, PROSZĘ KORZYSTAĆ Z OPCJI EDYTUJ! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do kaprysu to nie jest on dziwny, kazda kobieta jakis kaprys ma. Sadze ze musialabys ja sprawdzic bo z uwagi na tren moze sie roznie w tancu zachowywac. A skoro to jest dla Ciebie wazne to lepiej zebys sie nie rozczarowala ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Podobno to jest tak ze to suknia wybiera Panne młodą. Ja czytajac twoje wypowiedzi mam odczucie ze ta suknia jest własnie dla ciebie tylko to nie zdecydowanie twoje powoduje ze pojawiaja sie mysli które nie pozwalaja ci podjać ostatecznej decyzji.
Ja mam pytanie kiedy masz slub? czy ta suknia jest juz z nowej kolekcji ? Jesli masz jeszcze troche czasu to moze zmierz jeszcze ze dwie inne suknie zeby zobaczyc , moze wtedy stweirdzisz ze ta z magie to ta na 100%. Albo jeslli masz te 3 typy to sie zasatanów co w której sukni cie wkurza, która ci sie najmniej podoba itp Jesli jednak suknia z Magi ci sie podoba to ja bym sie nie zastanawiala ani secundy ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Cacharel spod jakiego jestes znaku, bo ja mam ten sam problem - ja musze najpierw poprzymierzac, przespac sie z problemem, rozważyc za i przeciw. Suknie ślubne - strasznie mi sie podobają dwie - którą wybrać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Decyzja podjęta ![]() Slub mam w lipcu, a na te suknie czeka sie 4,5 miesiaca... (sobie wybralam kurcze ![]() Suknia z Maggie jest genialna ![]() Patrze na nia i widze, ze ona jets moja ![]() Zastanawiam sie tylko nad kolorem... ja chce kolor bialy na swoim slubie, aczkolwiek pani w salonie powiedziala, ze biala satyna jest brzydka, tzn odbija swiatlo na niebiesko, natomiast ecru wyglada zdecydowanie lepiej, jak bialy... wkleje tu zdjecia sukni z satyny z Maggie, ktora rowniez mierzylam i byla w kolorze ecru.... to powiedzcie mi co myslicie... nie chce, zeby byla za ciemna ta suknia... Cytat:
![]() No ja juz decyzje podjelam, suknia jest genialna i idelanie do mnie dopasowana ![]() ![]() Nie podoba mi sie to, ze tren jest podpinany pod spod, co wg mnie nie wyglada ladnie ![]() ![]() Idz przymierz jeszcze raz ![]() Cytat:
Plecy ma genialne ![]() ![]() Jednak wybralam satyne... tak jak pisalam wyzej zastanawiam sie nad kolorem... I co myslicie? ![]()
There is risk, there is pleasure... ![]() Edytowane przez cacharel^ Czas edycji: 2008-12-11 o 10:53 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ciesze sie , że dokonałaś wyboru
![]() ![]() Moge zapytać jaka jest cena takiej sukni w PL?
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Zdjecie jest slabej jakosci, bo wykonane komorka. Przy zamowieniu bede miec juz z aparatu
![]() Welon planuje miec dlugasny... poza tren ![]() Cena... spora ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cena miażdży
![]() Ja jestem na etapie wyszukiwania sukni i mam nadzieje ze w styczniu uda mi sie zamówić moje cudo. Widze , że planujesz włożyć welon . Też kiedys o tym myslałam , ale wydaje mi sie ze welon do mnie nie pasuje . I jak narazie odchodze od welonu.
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
To prawda.. ale suknia w kazdym milimetrze jest warta swojej ceny...
genialny material (satyna), kazdy szczegol dopracowany... Ten typ poza tym pasuje do mnie.. na opczatku szukalam bardziej rozkloszowanych sukien dolem... Tak sie jeszcze bije z myslami... a moze jeszcze poszukac sukni... dostaje juz oczoplasu od salonow, stron www.... duzo mi sie sukien podoba, duzo sukien jest slicznych, a mi ciezko podjac decyzje.
There is risk, there is pleasure... ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-12-09 o 22:02 Powód: post pod postem - kolejny raz zwracam uwagę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to super wybor, a w bieli w ogole sadze ze byloby ekstra. Do tego dobrac makijaz, bukiecik i bizu i Mlody padnie z wrazenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
W bieli takiej jak druga suknia?
Bo ten kolor to ivory... i ja sie zastanawiam czy wybrac jeszcze white czy ivory...
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ta Maggie Sottero jest przepiękna, zdecydowanie najlepszy wybór spośród tych trzech
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.