|
Notka |
|
Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Urodzinowa impreza siosty- liczę na ciekawe podpowiedzi
Hej Dziewczyny!
Moja siostra 6 grudnia obchodzi 13 urodziny. Chciałabym pomóc jej w organizacji imprezy, ale kompletnie nie mam pomysłu. I tu do Was pytanie: jak zorganizować urodziny żeby każdy był zadowolony, by im się nie nudziło i było ciekawie. Dodam, że siostra zaprosiła 3 kolegów i 9 koleżanek! Proszę o pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Urodzinowa impreza siosty- liczę na ciekawe podpowiedzi
Rozumiem,że chodzi o gry i zabawy
![]() Proponuje na początek troche muzyki,jeżeli macie to np. Twister czy cos w tym rodzaju,jeżeli ma 13 lat,to można zagrać w szczerość i odwage,chyba nie trzeba tłumaczyć o co w tym chodzi. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Naturalnie muzyka, na stoliku coś w stylu buyfetu z przekąskami, wiecie cukierki, ciasteczka, kanapeczki małe, napoje .
![]() Można jakieś zabawne pytania, jak już koleżanka wyżej wspomniała Twister. Dla atmosfery może jakieś balony ? Albo żeby goście przebrali się jakoś, tj. albo wszysc na ten sam kolor itp. U mojej koleżanki na 12 urodzinach tak było.
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
No i proponuję żeby imprezka była obowiązkowo tematyczna np. DresParty czyli przebier4ają się w obciachowe dresy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dzisiaj 6 Grudnia,impreza się udała?
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
tak. udała się. nie było tematu przewodniego. wymyslilysmy konkurensje- typu kalambury a potem jakos poszlo. jednym slowem bylo- swietnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.