|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Flowerbomb V&R
nieaktualne
Mam do wymiany męski zapach C. Lacroix Noir wyprod. dla Avon 75 ml bez kilku psików - czarna butelka, bardzo przyjemny zapach oraz Annayake por Loui (męski) ok. 20/100 ml. oraz.. bronzer Lancome szuka domu. z uwagi na to, że jest wielki jak meteoryt szuka domu, gdzie na dłużej zagrzeje miejsca, bo ja chcę już nowy bronzerek chanel ![]() oraz.. skośny pędzelek do cieni revlon /taki pędzelek to must have, bez niego ani rusz dobre smoky/. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-11-16 o 06:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Flowerbomb V&R
Flowerbombka
![]() A tak sobie przyszłam sie poślinić ![]() A jak już jestem to może zeknij do mnie ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
chyba też mogę się tylko poślinić, ale zajrzyj do mnie w wolnej chwili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jestem wstepnie zainteresowana bronzerem i pedzelkie, ale czy moglabys podac wiecej szczegolow dotyczacych broznerka? (ile zostalo, jaki rodzaj-pelna nazwa)
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Flowerbomb...
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za te wszystkie rzeczy?
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mam jakąś elle w domu, ale nie pamiętam dokładnie jaką. tzn. pojemność itd, bo na pewno nieużywana, kompletnie nie mój zapach.
a poza tym to jeszcze się zastanawiam co Ci mogę oddać ![]()
![]() |
#10 |
spin doctor
|
![]() ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...Summer-EDP.htm
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2009-10-30 o 04:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- nic, dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Marei, masz bardzo fajne perfumki, ale w tym momencie najbardziej chciałabym zen shiseido i to też tak z chwilą do namysłu. pozdrawiam! ![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Vil, ja pomyślę, bo masz Lempicką, która mi się całkiem podoba, ale z drugiej strony muszę się wniuchnąć, czy bardziej niż bombka. poza tym krem lancome pod oczy mi się bardzo podoba,ale muszę to przemyśleć. odezwę się, jakby co! ![]() ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
Pędzelek: skośnie ścięty, do cieniowania linii cienia przy makijażu smoky, do rozcierania granic ciemnych cieni. użyty kilkakrotnie, bez śladów użytkowania, poza cieniem na pędzlu ![]() w Twoim obecnym wątku jednak nic nie widzę wzamian, co mogłabyś zaproponować pozawątkowo? ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- niestety nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- nie wirzu kosmetyków, tylko ciuszki? ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
![]() znam ten zapach i bardzo mi się podoba, jest bardziej ananasowy, tak go zapamiętałam. a nie masz przypadkiem flowerbomb extreme? daj mi troszkę czasu do namysłu, ok? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
czego poszukujesz za pędzelek? (pytam, bo mam mało w wątku i musiałabym poszperać)
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
niestety nic juz poza watkiem nie mam do wymianki
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nich Cie tutaj letnim Zen nie kusza , bo zime mamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzięki za informację ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() nic nie znalazłam, dziękuję ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No, moze ta funkcje spełnia też denka od perfum np Jadore, ale to Absolu musiały by byc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nic nie znalazłam i tak myślu, myślu, że bambus poleci do Kłólika ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Małgosiu, to ja przemyślałam, ja chciałabym zen summer ![]() tylko wiesz co.. oglądałam tą flaszkę flowerbomby już kilka razy i ja nie jestem w stanie stwierdzić, czy to 25 czy 30 ml, a nie chciałabym się pomylić, dlatego zaraz wstawię fotkę, może Ty lepiej ocenisz. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-10-30 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba było powiedzieć dziewczęciu żeby przyszła za tydzień, to psikniesz jej w nos ananasowym zen ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.