|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam na siebie pomysłu! Doradzcie
Witam!
Przeglądalam sporo wątkow w dziale "Metamorfozy" i jestem pod wrazeniem zmian dziewczyn ... a wszystko dzieki Waszym poradom. Odkad pamietam rozjasniam włosy, zwykle sa to pasemka... Juz przestało mi sie to podobac, gdyz moja głowa wygladaja tak, ze poł włosow jest jasnych pol ciemnych... teraz mam odrosty, ale nawet zaraz po wyjsciu od fryzjera mam takie wrazenie... Mozliwe ze fryzjerki robiac odrosty zahaczaja tez o rozjasnione juz wlosy i stad taki efekt... Po ciagłym rozjasnianiu wlosy mi sie zniszczyły... zastanawiam sie nad zmiana koloru... zeby odrosty nie byly juz tak widoczne, a przede wszystkim zeby troszke oszczedzic włosom cierpien ![]() Chcialabym wygladac inaczej niz zawsze... tylko nie mam pomysłu na siebie... Moj naturalny kolor włosow to taki szaro-mysi blond (na zdjeciach wyszedł ładniej) Nie lubie sie w swoim naturalnym kolorze, bo wyglądam nijako i smutno... W jakim kolorku byscie mnie widziały? Odnosnie ciecia... to z długosci nie chcialabym duzo scinac. Mam grzywke na bok i juz troszke odrosla ale podetne ja kilka cm... Co byscie mi poradziły... ? czekam i licze na Was
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Dot.: Nie mam na siebie pomysłu! Doradzcie
Gdybys miala jednolity odcien blondu byloby ok,ale ten bräz oszpeca tylko fryzure
![]() Niewiem czy nie bedziesz musiala sie pozbydz tych pasemek zeby dojsc do jednolitego odcienia.Ja namawiam na sredni blond Co do fryzury piszesz ze niechcesz duzo scinac a mi sie wydaje ze dobrze wyglädalabys w bobie ale nie klasycznym- zeby nie obciäzaly tak wlosöw.Zaläczam Moje propozycje.
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
cze Mell
![]() włosów absolutnie nie ścinaj!!! ![]() grzywkę tak CO do koloru to hmm...ja bym Cię widziała w ciepłym ciemnym blondzie z refleksami karmelowymi
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Mell niestety,ale tym razem nie chcę,ale muszę zgodzić się z Caro,troszkę karmelu i krótsza grzywka
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
o zdecydowanie kolor i fryzura z ostatniego zdjęcia które pokazała Kaśka222
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za odpowiedz
![]() Ja nie mam brazu... to aparat troszke zmienil kolor... tam jest taki mysi blond Kolorek ktory zaproponowałas fajny... ale boje sie zeby nie przypominal mojego naturalnego... A lekki brązik, nie? Odnosnie sciecia... ja wlasnie zapuszczam z "boba'' raczej wole sie w dłuzszych... a najbardzie Tz tak mnie woli![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Czyli mowicie ze znow jasny blond? Ehh wolałabym cos innego... karmelowe refleksy brzmia fajnie A grzywka tylko na bok, mialam prosta i zle sie czułam
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
A mi się Mellko podoba 4 pozycja od kaśki, wydaje mi się że byłoby Ci w takiej ślicznie
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Mell brąz nie!
Masz taką delikatną urodę którą brązik przygasi Ja Cię namawiam na grzywkę jak na ostatnim zdjęciu ![]() Jak mówisz że mysi to naturalny masz taki ciemny zimny blond tak? Mi się widzisz w takich ciepłych ciemniejszych blondach ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Przyciemnij o dwa odcienie włoski na to delikatnie! karmelowe refleksy...kojarzysz kolor sexi dentki?? ![]() taki właśnie...to nie jest jasny blond...jak nie prosta grzywka (choć byłoby ci ładne) to chociaż po skosiku ale znacznie krótsza
|
#9 |
|
Moderator
|
Zaläczam pare symulacji.Ostatnie zdjecie wybacz ze tak wyszlo ale bylo nie odpowiednie do symulacji
![]() Jesli nie chcesz scinac to zröb grzywke prostä lekko z pazurem
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
kaska222 świetna robota
i teraz już jestem przekonana,że Mell musisz zrobic grzywkę i zostać w blondzie.Boska ta ostatnia propozycjaKaska222 w czym robisz te symulacje? |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Mell kolor ze zdjęcia 4 lub 7
I GRZYWKA koniecznie ![]() kaska222 symulacja ekstra
|
#12 | |
|
Moderator
|
Cytat:
adobe photoshop
mikroREKLAMA
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaska dziekuje, dobra robota
![]() w tej ostatniej grzywce, hmmm nie wiem czy dobrze bym sie czula, mysle ze zostane przy takiej cieniowanej na bok. Odnosnie kolorku, to podobaja mi sie te blondy.... A pasuja mi ciepłe odcienie czy chłodne? Jesli chodzi o braz to niekt mnie nie poprze?
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
ciepłe
przy zimnych nawet na symulacji wyglądasz na taką smutną i zmęczoną przestan z tym brązem ![]()
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
braz nie...
podoba mi sie wersja: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1261001727 oraz: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1260999670 |
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Zle skopiowałam zdjecia...
wiec jeszcze raz
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Ladnie wygladasz w tej fryzurze. Tylko ujednolicilabym kolor moze zmienila odcien blondu na bardziej piaskowy, a tak to masz delikatna urode i w drapieznych kolorach nie bedzie Ci dobrze tak po prostu.
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem wyglądasz ślicznie w tej fryzurce, w której jesteś. Tylko może bez tych ciemniejszych refleksów. Jesli nie to jakiś ciepły delikatny brąz?
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrób się na rudo - gwarantuję Ci, ze bedziesz świetnie wygladac. Rudy przy takiej słodkiej buźce wyglada świetnie!
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Wam kochane....
waham sie pomiedzy jakims karmelkiem a srednim blondem, boe nie chce juz tak niszcysz wlosow rozjasniaczami...
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
mnie najbardziej podoba się ta wersja http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1261060357
bardzo naturalnie, czyli i modnie i wygodnie
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
może kochana w brąz zainwestuj bo z komputerowej przeróbki - tobie ładnie w tym kolorze...
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
i po zmianie
![]() wyszedl jakis rudawy brąz, a przyznam ze poszłam z nastawieniem na blond jakis ciemniejszy... ![]() Juz troszke sie przyzwyczaiłam do koloru, wiekszosc mowi mi ze dobrze wygladam, tylko moj Tz uprcie sie upiera ze blond... Co Wy myslicie? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1261516690 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1261516690 ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Jeszcze dam jedno wieksze zapomniałam dodac zdjecia
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-01-10 o 18:22 Powód: post pod postem |
|
|
|
#26 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mellka butelka,ty wiesz już co ja sądzę o twoim,nowym kolorku,ale powtórzę
|
||
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK

i teraz już jestem przekonana,że Mell musisz zrobic grzywkę i zostać w blondzie.Boska ta ostatnia propozycja