|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Poradźcie proszę!
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
a jak bardzo jestes w stanie sie zmienic? sciac wlosy np? jakos nie mam pomyslu ale pokombinuje. szkoda ze nie dodalas zdjecia z zaczesanymi wloskami ale postaram sie cos zrobic, poczekaj cierpliwie
![]() i nie zalaczylam, moderatorke prosze o polaczenie dobra zrobilam 3 fryzurki ale zalaczam jedna bo najlepiej pasuje wiec tak fryzura z grzywka w troszke rudawym odcieniu , jesli chidzo o inne porady to zacznij sie malowac bo tak jestes bez wyrazu wystarczyloby nawet ciemna kredka i tusz czarny, podklad i blyszczyk ( osobiscie uwielbiam sie malowac i jakos nie rozumiem ludzi ktorzy tego nie robia, bo dodaje to odwagi osobowosci i dobrego sampoczucia) jesli zdecydujesz sie na to przemiane wloskow to koniecznie zafarbuj na jakis naturalny kolor zeby dodalo ci to blasku aaa i jeszcze stroje przejrzyj watek modowy na forum albo wklej swoja szafe zeby specjalistki pomogly ci dobrac zestawy Musisz sie cala zmienic i to z nia na dzien, bo sama zle sie czujesz i metamorfoza jest ci potrzebna. Kup eleganck bielizna, fajna torebke i butki n OBCASIE , WIZYTA U FRYZJERA ![]()
Mama Alexa 18-07-2010 Zonka 10-07-2009 Wizazanka Bloggerka www.aajonaa.blogspot.com/ Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-12-08 o 13:16 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poradźcie proszę!
Ja zaproponowałabym Ci skrócić włosy tak do ramion. Mogłabyś je od czasu do czasu prostować albo związywać w kucyk tak jak teraz. I koniecznie zmień kolor, trzeba nadać im blasku! Jakiś ciemny blond albo jasny brąz mógłby być oki. A najważniejsza prawa do makijaż.. Wybierz się do kosmetyczki, żeby podkreśliła Ci brwi, odpowiednio wyregulowała itd. Mocno wytuszowane rzęsy do podstawa i jaki delikatny podkład. To na początek. Ile masz lat ?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
w pierwszej kolejności rozjaśnij włosy do ciemnego blondu i skróć. zadbaj o to by były lśniące. na zdjęciach widać, że są pozbawione blasku, być może dlatego, że masz fale a rozczesujesz je i takie "siano' wychodzi. spróbuj wgnieść piankę i nawinąć włosy na grube wałki rzepowe i nie rozczesuj! wyślij fotkę w nowej fryzurze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Pierwsze pytanie: dlaczego ciągle nosisz związane włosy? Zgaduję, że dlatego, iż są długie, cienkie i się plączą (moja siostra przez X lat miała włosy tej długości i głównie nosiła je związane, a ciągle szkoda jej było je skrócić. W końcu się zdecydowała i ... nie żałuje
![]() ![]() Doradzałabym też wyregulowanie kształtu brwi, bo obecny nie podkreśla kształtu oczu. Brwi wygięte w ładny łuk nadadzą twarzy weselszego wyrazu ![]() Ode mnie to tyle - jeśli jakiś makijaż, to naturalny, usta w jasnym kolorze, tak jak na fotce nr 2 wyglądają bardzo dobrze.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
W związku z tym, że dopiero wchodzę w świat PS - wkleję tutaj tylko tę przeróbkę, która jakos tam wyszła
![]() resztę wyślę na PW ![]() Moim zdaniem powinnaś zafundować włosom farbowanie - zauważyłam, że pasują Ci zarówno ciemne, jak i jasne kolory ![]() przepraszam za niedoróbki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że dobrze byłoby Ci również w kolorze i makijażu z drugiego zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
mnie bardzo przypominasz Paris Hilton
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
tyle że Paris Hilton ma podłużną twarz a nie okrągłą jak ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Mi takze ja przypominasz
![]() A mi mowia, ze wygladam jak Angelina Jolie, a mam okragla buzie, a ona inny ksztalt. Tu chodzi o cos innego - takie ogolne wrazenie, a nie ona ma niebieskie oczy a ja zielone ![]() Na Twoim miejscu postopniowalabym wlosy i pomalowala na bardziej wyrazisty kolor - cos w stylu Wioli Fiuk (ta co You Can Dance 3 wygrala)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.