|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Hej, mogłybyście mi doradzić co bym mogła w sobie zmienić? Chodzi mi głównie o włosy, szczególnie grzywkę oraz jakiś makijaż który mógłby mi trochę powiększyć oczy
![]() Z góry dzięki ![]() Jakby co mam 14 lat ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-11-08 o 15:08 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Metamorfoza martg
Na pierwszym zdjęciu bardzo fajnie wyglądasz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
oj koloru nie chcę zmieniać, zresztą mama by mi nawet nie pozwoliła. Co do zapuszczenia grzywki... nie wiem, czy jest mi bez niej dobrze bo mam wysokie czoło :P Zresztą kiedyś jak jej nie miałam to kilka osób mi powiedziało, że z grzywką lepiej
![]() Może jakąś inną grzywkę zrobić? Jeśli tak to jaką? Dzięki za odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wiesz co, to może spróbuj krótką grzywkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja się za bardzo nie znam na fryzurach,ale jak dziewczyna pisze,że ma wysokie czoło to grzywka krótka nie bardzo.Wiem z własnego doświadczenia ponieważ też mam wysokie czoło i kiedyś dałam się namówić na krótką grzywkę...modliłam się żeby jak najszybciej odrosła. A tak w ogóle bardzo fajną masz urodę,jesteś śliczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie chodzi mi o zupełnie krótką grzywkę, ale tez nie widzę Ciebie w długiej... Masa moich znajomych ma grzywki kończące się na brwiach i niektórym to zupełnie nie pasuje. Kurczę... Nie mogę żadnych zdjęć znaleść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
http://ikf.com.pl/fryzury-grzywki/fryzura38536.htm jak podcinam grzywkę co jakiś czas, tak co ok. dwa miesiące do mam podobną do tej, tylko trochę brzydszą bo cieńsze włosy mam... Ale strasznie szybko mi odrasta, więc zastanawiam się czy nie zrobić krótszej... chociaż nie wiem, czy tak jak piszecie byłoby mi dobrze przy moim wysokim czole. A może by tak prostą?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
czekam na wiecej pomysłów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Wloski fajne
![]() ![]() powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
ślicznie wyglądasz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.