![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moje kartki
Nad kartkami i innymi wyrobami pracuje juz bardzo dlugo ale w zasadzie nigdzie nie uczestniczylam na forach i nie dyskutowalam na te tematy. Mysle ze niektorych zainteresuja moje prace bo jak sama sie przekonalam warto ogladac prace innych.
Niestety nie wiem jak wprowadzac zdjecia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje kartki
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
CraftMod
|
Klikasz odpowiedz na początku wątku lub na jego końcu, na pasku w edytorze masz spinacz, otwiera Ci się okno "zarządzaj załącznikami" wybierasz zdjęcia z komp, klikasz załaduj i czekasz jak sie załaduje zamykasz okienko i klikając na spinacz/wstaw wszystkie dodajesz do wiadomości.
W takim razie skoro już wiesz, to czekamy na Twoej prace. Witam na forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dziekuje za instrukcje i sprobuje.
no teraz chyba juz wiem, okaze sie zaraz. Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2008-07-16 o 19:08 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
udalo sie, dziekuje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CraftMod
|
Kartki bardzo ładne, czy jeszcze mozemy poprosić o większy format, bo w takich minaiturkach to trudno oglądać szczegóły
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
no no, wyglądają na bardzo ładne, ale rzeczywiście troszkę za małe zdjęcia.
Jeżeli możesz to zamień je na większe bo chciałabym sie bliżej przyjrzeć niektórym bo bardzo mnie interesuje technika wykonania i dodane materiały. no i oczywiście czekam na następne pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
No prozę, nowe piękne dzieła - dasz większy format i będzie jeszcze piękniej. Już nie mogę się doczekać kolejnych prac
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
dziekuje za rade i mysle ze teraz bedzie dobrze. Kartek robie dosyc duzo wiec bedzie co ogladac, i bede wdzieczna za wszystkie komentarze, nawet krytyczne choc jak zauwazylam na forum z takimi sie nie spotkalam, wszyscy tylko och i ach a wcale nie wszystkie wyroby sa takie och i ach. No coz moze byc i tak ze wszystkie nasze wyroby sa przeciez piekne bo wkladamy w nie duzo serca i pracy to nie mniej uwazam ze trzeba tez szczerze powiedziec co sie mysli prawda? Mnie tez sie nie podobaja wszystkie moje prace ale te wlasnie innym sie strasznie podobaja ale zeby wszystkie wszystkim? nie szczere sa takie opinie, tak ja uwazam. Krytryka dochodzi sie do perfekcji prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Osiołek z zakątka :)
|
Bardzo oryginalne są Twoje kartki
![]() Z pierwszego rzutu nie potrafię ocenić, nic nie widzę na tych ikonkach, zbyt małe zdjęcia żeby móc się wypowiedzieć oprócz świetnego kształtu pierwszej kartki. Podoba mi się bardzo z drugiego wrzutu ta z kobietą, szkoda, że zdjęcie jest takie miniaturowe. Bardzo ładna i ciekawa jest złota kartka, rozkładana oraz motylkowa na zielonym tle ![]() Ale wrażenie Twoje kartki robią, nie powiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
CraftMod
|
Pierwsza bardzo mi się podoba, co do tej z delfinkami zgadzam sie z poprzedniczką, amsz swój styl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Kartki sa juz w duzych formatach, jak ja na nie najezdzam myszka i klikam to otwietaja sie bardzo duze. Innych juz nie umie zrobic.
No tak moze i racja gdyby kartka byla gladka bylby inny efekt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Aloj teraz format kartek jest już ok
![]() ![]() Uważam, że masz jedyny i niepowtarzalny styl robienia kartek ![]() ![]() Najbardziej wpadła mi w oko kartka gratulacyjna i ta ostatnia - jest śliczna ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Aloj podpisuje się pod słowami Nisi jeżeli chodzi o Twój styl robienia kartek. zadko mam okazję pooglądac Takie kartki dlatego cieszę się, że wstawiasz tu swoje dzieła
![]() i mam takie małe pytania, na które liczę, że mi odpowiesz ![]() a mianowicie chodzi mi o papier w tej kartece https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1216296133 mogłabyś napisać co to za papier i te elemeny w środku (te złote) to gotowe kupowałaś?? I jeszcze ta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1216231131 słabo ją widać, a wydaje mi się bardzo interesująca, na nią naklejałaś gotowe elementy czy sama wszystko robiłaś? jeżeli to dla Ciebie nie problrm to będę Ci bardzo wdzięczna za odpowiedzi Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Pewnie ze odpowiem.
Ta pierwsza kartka jest bardzo skomplikowana, ale to zwykla cienka tekturka i potem ta przednia czesc wykleilam dwustronnie klejeca folia. Ale to bylo wycinanie! i wysypalam takimi drobnymi jak maczek perelkami i na to jeszcze zloty puder. W srodku to motywy z delikatnego mosiadzu. Cala reszta jest wyklejona zlotym papierem i w srodku 3 d motyw. Ta druga jest bardzo prosta. Czarna kartka z bialymi naklejkami. Chcialam dodac zdjecia ale nie mozna, nie bardzo sie jeszcze orientuje tutaj z tymi zdjeciami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
a nie, sa zdjecia. Widzisz ta jedna otwarta to wlasnie srodek tej o ktora pytasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dziękuje Co bardzo za odpowiedz
![]() i rzeczywiście troszke roboty miałaś, ale powiem Ci, że opłacało się bo efekt jest powalający ![]() i zaintrygował mnie tem mosiądz, widzę, że nie ma dla Ciebie rzeczy nie do wykorzystania ![]() i wiesz co Ci powiem....chciałabym pooglądać Twoje materiały, z których tworzysz ![]() a z ostatniej serii ta mi się bardzo spodobała https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1216388796 jest taka w moim typie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Nie mam nic przeciwko, podpatruj i pytaj jak chcesz cos wiedziec. Mam do opracowania okolo 20 zdjec z kartkami i to narazie koniec bo zajelam juz sie kartkami swiatecznymi. W zeszlym roku tez tak zaczelam i ledwo zdazylam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
i jesli chodzi o kartke ktora najbardziej ci sie podobala to mamy podobne gusty.Mnie tez sie bardzo podoba i wciaz ja biore do reki zeby sobie popatrzec. Nie to nie samochwalstwo, niektore wcale mi sie nie podobaja i wcale bym je nie ogladala ale tak poprostu mi wyszly w przyplywie chwili i trudno. Tak ja ta np.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
CraftMod
|
Świetne!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zdziwiłaś mnie z tymi świątecznymi bo jak dla mnie to jeszcze tyyyyle czasu ![]() A to robisz od razu na zamówienia swoje karteczki?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Robie i na zamowienia i dla wlasnych potrzeb i poprostu dla tych co jeszcze nie wiedza ze je kupia.
![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?u=351931 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
obejrzałam Twoje dzieła i fajnie się prezentują, choć niektóre są jak dla mnie "za bogoate", ale wiadomo, nie każdy lubi to samo
![]() A i wiesz co się rzuca w oczy, wielka starannośc i dokładność w Twoich pracach, a to jak zapewne sama wiesz podstawa ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
tak, masz racje, skromnoscia nie grzesze choc czasami..... sama zobacz.
Twoje kartki sa bardzo specyficzne, takie inne. Ja gdybym pracowala ta technika dawalabym tlo. Kartka, tlo o potem motyw. To tylko taka moja sugestia ale mozesz sprobowac i ocenic na co przydala sie moja rada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za sugestie, napewno skorzystam tzn sporbuje zastosować i zoaczę jaki będzie efekt
![]() pierwsza kartka taka dla faceta mi jakoś pasuje ![]() druga fajna, choć nie w moim typie, ale widzę chyba kawalek Twojego miejsca pracy pelnego "przydasiów", aj aj aj..ale tam musi być mnóstwo fajnych rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Dla facetow moze byc BB ale ja staram sie dla facetow robic kartki z motorami, pilka,komputerami itd.
Tak widac maly wycinek mojego miejsca pracy ktory " wykradlam" sobie w pokoju, w sypialni tez mam polki gdzie "petaja" sie materialy. Niestety nie mam takiego miejsca pracy jak bym sobie zyczyla. Zrobie kiedys zdjecie kiedy mam niesamowity artystyczny balagan i to wszystko musi byc posprzatane bo jakos nie moge tak tego zostawic. Do tego w pomieszczeniu gdzie mam pralke stac mam maly kacik gdzie stoja wszystkie buteleczki z blyszczacymi pylkami i tam biegam kiedy musze je uzywac. Ale troche ruchu dobrze robi. Zreszta ja duzo i tak stoje bo wciaz musze cos sobie przynosic. a wiec niejest to komfortowy warsztat pracy.A jak Ty pracujesz? Chcialabym zobaczyc prace jak zastosujesz moja sugestie dobrze? I nie gniewaj sie za te "podpowiedzi". To takie przyzwyczajenie, w ten sposob " krytykowala" moja corke, bratowa i bratanice i czasami niedowierzam wlasnym oczom jak widze ich kartki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
CraftMod
|
Ciekawe te kartki!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja teraz jestem w UK, także z robieniem kartek radzę sobie jak mogę, bo wadomo, że nie mam wszysatkich moich przydasi z Polski, np tasiemek, których mi ogomnie brakuje. Ja z tymi tasiemkami to jakieś "zboczenie" mam ![]() ![]() ![]() A może namów "swoje Dziewczyny" żeby też pozakładały wątki i pokazwały swoje prace ![]() aha i co najważniesze: ostatnie kartki też fajne, ale jak dla mnie druga lepsza. Jakoś "cięzki" mi się wydaje ten komputer na kartce, ale to być może dlatego, że widzę taką pierwszy raz ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ale się rozpisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
no widzisz Ty masz slabosc do wstazeczek a mnie trudno je komponowac w kartki choc sie naprawde staram. Perelki i kamyczki natomiasz sa moja domena choc staram sie nie przesadzac z nimi bo wcale nie sa takie tanie.
A ze sprzataniem to masz sluszna racje, to tez ogromna przyjemnosc mies znowu wszystko ladnie poukladane, chocby na chwilke. Nauczylam tez sie juz pracowac "czysciej" ale wole jednak taki "artystyczny rozgardiasz" Moja rodzinke nie namowie na zadne forum bo nie lubia robic zdjec. Czasami musze sie prosic zeby mi cos pokazaly bo lubie ogladac prace innych ale to nie maja wgrywarki, a to ochoty a to czasu itd. Ja nie mam ochoty na opracowywanie dodatkowych zdjec. Wole robic kartki. A to wczorajsze zdjecia. Nie kartki, bo jestem juz przy swiatecznych tylko lezy 20 kartek ktore musze obrobic i robie 2 kazdego wieczoru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
sliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.