| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-12-12, 21:10 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Kraków 
				 | Zillertal

Chcielibyśmy wybrać się z mężem w lutym do Zillertal na zaległą podróż poślubną.   Szukamy miejsca z wyżywieniem (chętnie zrobiłabym sobie przerwę od gotowania na urlopie  ) - przynajmniej śniadania i obiadokolacje, bo w ciągu dnia pewnie będziemy szaleć na stoku.  Ktoś był? Jakieś polecane hotele/pensjonaty?   | 
|     | 
|  2008-12-13, 22:21 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: * 
				 | 

Dot.: Zillertal

Ja byłam   Ale ja mieszkałam w takim góralskim ( ale ślicznie urządzonym i nawoczesnym  jednocześnie ) domku wysoko w górach . Do końca życia nie zapomne tego widoku z okna , tego miejsca   
				__________________ "Lepiej żeby mnie nienawidzili takim jakim jestem , niż kochali kogoś kim nigdy nie będę ! " Kurt Cobain | 
|     | 
|  2008-12-22, 14:01 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Mąż tydzień temu wrócił z Ziller, jak już się napracuje i wróci to go zapytam o nocleg. Był bardzo zadowolony, mnóstwo tras i świetnie przygotowane.  My też chcemy jechać w lutym na nartki, teraz razem  W końcu też będę miała wolne-już nie mogę się doczekać. | 
|     | 
|  2009-01-06, 15:03 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

Hej, wybieram się tak w te ferie, może jakieś sprawozdanie z tego miejsca? Pozdrawiam.

| 
|     | 
|  Nowe wątki na forum Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.