|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
AQUA AEROBIK? Jaworzno albo okolice Katowic
Witajcie dziewczyny, może trafi się jakaś kobieta z Jaworzna, która mogłaby mi udzielić informacji w sprawie aqua aerobiku... chciałam się gdzieś zapisać... ja jestem z Mysłowic, wiem,że na basenie w Jaworznie są organizowane zajęcia w czwartki,ale nie wiem jaka cena, ile czasu i wogóle... chciałabym się zapisać,dzwoniłam tam na basen,ale kobieta nie potrafiła mi udzielić informacji, a i telefonu do osoby, która go prowadzi nie ma... wrrr...
a może ktoś coś wie? albo chodzi? albo orientuje się gdzie jeszcze można się zapisać? albo aerobik w Mysłowicach? dobry i nie za drogi? poratujecie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: AQUA AEROBIK? Jaworzno albo okolice Katowic
Aqua aerobic jest u mnie w mieście, koleżanka bardzo sobie chwaliła. Nie wiem jak z kosztami, najlepiej zadzwoń
![]() http://www.ksmichal.mmj.pl/oferta.html
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Moze lepiej na forum fitness sie zapytac?
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Czesć nie wiecie czy w gliwicach jest taki wodny areobik?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie co do aqua aerobiku to najblizej bym miala do Jaworzna... myslalam,ze moze ktos z Jaworzna tutaj zaglada... macie racje,moze warto przeniesc to na fitness...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wpadła mi w ręce ulotka tego AQUA AEROBIKU w Jaworznie. Sama zastanawiam się czy się skusić. Ale do rzeczy, oto co jest na ulotce: Cena biletu: 10 zl w karnecie 12 zl jednorazowe wejście każdy wtorek i czwartek godz.20.00 kontakt: Ania 0-696-471-588 Bartek 0-604-188-951 Nie wiem czy jeszcze Tobie się to przyda ![]() Pozdrawiam,
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
przyda sie przyda na pewno... i co? skorzystasz? ja wlasnie mysle,zwlaszcza,ze bedzie mozliwosc teraz ze sie przeprowadze do jaworzna
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Aqua Aerobik jest w Dąbrowie Górniczej niedaleko centrum. To jest basen technicznych Zakładów Naukowych. Zajęcia odbywają się w każdy poniedziałek oraz czwartek o 17.30 oraz 18.15
Edytowane przez brooklogan Czas edycji: 2010-02-22 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Witam, świetny Aqua Aerobik jest w centrum Katowic ul. Bankowa 12, (Uniwersytet
Śląski) Pani instruktor to wulkan energii, cena bardzo przystępna jak z takie profesjonalne zajęcia. Chodzę już tam drugi rok i jestem zadowolona nie ma natłoku ludzi bo przy rejestracji telefonicznej Pani tak umawia ludzi żeby nie było natłoku. Podaję namiar. Tel: 785-528-713. I jeszcze dają świetny bonus na kosmetyki a nie trzeba się zapisywać do jakiejś firmy.Pozdrawiam Selena |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]()
CENTRUM AKTYWNOŚCI RUCHOWEJ "SWIM-FIT" ZAPRASZA
![]() ![]() na zajęcia fitness; AQUA AEROBIC, AEROBIC, BODY BALL, MUM BALL (DLA KOBIET W CIĄZY) na zajęcia pływania; INDYWIDUALNE NAUKI I DOSKONALENIE PŁYWANIA SOSNOWIEC, MYSŁOWICE, DĄBROWA GÓRNICZA... ![]() Kontakt; 501121201, 506139135 ZAPRASZAMY MAJ-CZERWIEC 2011 potem wakacyjna przerwa; RUSZAMY WRZESIEŃ 2011 !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
W Katowicach aqua jest na Brynicy 7 we wtorki i czwartki o 17.30.
Nie trzeba się zapisywać, zajęcia bardzo fajne. Ceny nienajgorsze:P |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Aqua Aerobik jest też w Katowicach na Osiedlu Tysiąclecia we wtorki o 17.00 w szkole na dolnym tysiącleciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.