|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Sukienka brązowa z lnu a jakie dodatki?
Witam,
Mam dylemat, ponieważ szykuje mi się wesele-przyjęcie zaraz po świętach i chciałabym zasięgnąć znających się na modzie koleżanek ![]() Sukienka jest prosta, ciemno -brązowa z ozdobieniem - a la kryształki brązowe przy dekoldzie - lniana ale nie typowo letnia, ma podszewkę. Doradźcie mi proszę jakie dodatki pasowałyby do niej? napewno jakaś bransoletka, czy te brązowe buty mogą zostać? czy ta srebrna torebka pasuje? czy pójść w inny odcień dodatków, co na nią założyć, bo przecież w ramiączkach chłodno.... najlepiej wolałabym coś nowego, ale może spróbuję z tą kiecką coś zdziałać. jestem szatynką o brązowych oczach, ps. zdjęcia nie oddają rzeczywistego koloru niestety Edytowane przez Izabela22 Czas edycji: 2008-12-03 o 15:32 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sukienka brązowa z lnu a jakie dodatki?
Oj, len na zime, w ogole tego nie widze na taka okazje
Moze jednak masz cos bardziej okazalego? Bardzo smutna ta sukienka.Jesli jednak chcesz ją zalozyć, widzialabym bardziej dekoracyjne dodatki, w kolorze zlotym, moze bransoletka? I moze jakis pasek w talii, czerwony np. Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2008-12-03 o 17:39 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Popieram. Na dodatek jesteś brunetką z brązowymi oczami - zatoniesz w brązach.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
len w zimie
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() chyba głupi to był pomysł, chociaż nie taka typowo letnia ta sukienka jednak, ale rzeczywiście za smutna będzie okazja kupić sobie coś nowego, a chciałam tego uniknąć - finanse ![]() tymczasem dziękuję za komentarze, o to mi właśnie chodziło o wasze opinie a dodatki proponowane przez czarna.noc są extra. dziękuję |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze, ze cie przekonalysmy
Do tego dochodzi jeszcze jeden aspekt.. na pewno inne kobiety na tym weselu beda bardzo okazale ubrane, w nasycone kolory, czerwienie, fiolety.. moglabys sie czuc niezbyt wyjsciowo w tej sukience. A tak to zawsze przyda cie sie w lato
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
część mam brązową sukienkę jakie dodatki pomocy !!!
Mam ciemno brązowe włosy niebieskie oczy myślałam nad czerwonymi lub fioletowymi dodatkami ale nie wiem czy będą pasować
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

Moze jednak masz cos bardziej okazalego? Bardzo smutna ta sukienka.