|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz siê biochemi± kosmetyczn±? Chcesz poznaæ dzia³anie poszczególnych sk³adników zawartych w kosmetykach oraz ich wp³yw na zdrowie. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 668
|
Kosmetyki Velds
Czy która¶ z Was zna tê markê, mia³a styczno¶æ z jakim¶ kosmetykiem Velds? S± dosyæ drogie, ale zastanawiam siê, czy skorzystaæ z promocji. W aptece centrum do serum tej firmy dodaj± pe³nowymiarowy kosmetyk Nuxe. Serum kosztuje 250 z³. W³a¶nie mam braki w kosmetykach pielêgnacyjnych, ale nie wiem czy warto inwestowaæ w drogi produkt nieznanej mi zupe³nie marki? hmm...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 549
|
Dot.: Kosmetyki Velds
A jakie¶ sk³adorro ?
Edit: mam sk³ad Ferox: (INCI): Ximenia Americana Seed Oil, Oleic/ Linoleic/ Linolenic Polyglycerides, Caprylic/ Capric Triglyceride, Salicylic Acid, Commiphora Mukul Resin Extrakt, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Ascorbic Acid. Na moje oko fajne, nawil¿aj±co - rozja¶niaj±co - wyg³adzaj±ce, ale czy warte 250 z³?
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2008-12-15 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 668
|
Dot.: Kosmetyki Velds
No w³a¶nie, ekstrakty z jakich¶ afrykañskich ro¶lin, enigmatycznie brzmi±ce nazwy, chyba nie warto rujnowaæ przed¶wi±tecznego bud¿etu. Tak to przemy¶la³am na zimno, bo jestem zbyt ³asa na promocje... No i skoñczy siê na Flavo C
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.