|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Sylwester-sukienka-co do niej załozyć?
Wczoraj kliknęłam na allegro taką sukienke. Chcę załozyć ją na sylwestra, ale zero pomysłów- jakie buty, dodatki? jaka fryzura do niej? Mam ciemnobrązowe włosy za łopatki. Wszystkie rady mile widziane;]
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sylwester-sukienka-co do niej załozyć?
włoski chyba podkręcone
makijaz zrobilabym w kolorku tej dolnej czesci sukienki, taki grafitowy.. buciki tez cos takiego i torebeczaka chyba tez tylko nie wiem czy nei byloby za smutno..
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
no myśle że byłoby... a gdybyś to przełamała fioletem, albo czerwienią... jakiś naszyjnik, możesz nawet jakiś bardziej zdobiony wybrać tylko musisz się pilnować aby były do niego jakies nie za ciężkie kolczyki bądz na odwrót delikatny naszyjnik i mocniejsze kolczyki... do tego jakąś kopertówke i szpileczki, najlepiej żeby wszystko miało jakieś fioletowe lub czerwone akcenty...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
a włosy...??? możesz faktycznie rozpuścić i na końcu jakię lekkie fale zrobić, tak żeby się tak fajnie podwijały, albo takie romantyczne upięcie z boku...takie są teraz modne...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
mi się to widzi z cienkimi czarnymi rajstopami,
czarnymi butami i srebrną biżu. ale nie za dużo jej, bo sukienka i tak jest strojna. a włosy... loczki
Edytowane przez angelikam Czas edycji: 2008-12-14 o 14:49 |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
A jakiś temat przewodni już wybrany?? Kobieta wamp czy raczej "na aniołka"? Z tej sukienki da sie zrobić wszystko ;-) Ja osobiście bym ją raczej mniej słodko potraktowała czyli bordowe dodatki (szpilki, kopertówka). Włosy rozpuszczone, wyprostowane, grzywka upięta do góry a'la irokez a do tego dłuugaśne błyszczące kolczyki
Zrezygnowałabym z naszyjnika za to dekolt można delikatnie posypac brokatem. Do tego smoky eye (czarny ....albo bordo - też by fajnie wyglądało). To moja wersja ;-)
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
może buty z kokardą?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
dobranoc wszystkim !
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
świetna sukienka
![]() Proponuję tak jak ktoś już wspomniał loczki. Do sukienki czarne rajstopy, czarne lub szare peep toe z kokardką,albo lakierowane buty na dużym, grubszym obcasie
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

makijaz zrobilabym w kolorku tej dolnej czesci sukienki, taki grafitowy.. buciki tez cos takiego i torebeczaka chyba tez