|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
czy moj chłopak się mną znudził? :(
Przede wszystkim chcę was wszystkie przywitać bo jestem tu nowa
![]() Mianowicie jestem z moim TŻ juz od ponad roku i wydaje mi sie, że on się mną już znudził ![]() Kiedys - jak to na początku - nie mogliśmy bez siebie wytrzymać, niemal każdą chwilę spędzaliśmy ze sobą, rozmawialiśmy o wszystkim i nie kończyły nam się tematy. Po ponad pół roku związku (kiedy juz zaczęliśmy współżyć ) wyjechaliśmy razem na całe dwa miesiące wakacji (niestety do pacy, ale razem ![]() Powiedzcie mi co o o tym myślec? Co zmienic? Naprawdę nie chcę go stracić...
![]() Edytowane przez julitta17 Czas edycji: 2009-01-02 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy moj chłopak się mną znudził? :(
Witam w gronie ,,nowych"
![]() Pierwsze co pomyślałam, to to, że facet nie powinien Ci mówić , że kochacie się ,,za rzadko". Kochacie się wtedy kiedy oboje macie na to ochotę i czujecie taką potrzebę. Dlatego wg mnie takie stwierdzenia z jego strony są nie na miejscu. Nuda.. hmm.. masz w nicku 17 to znaczy, że masz tyle lat.? Bo jeśli tak to jesteście na tyle młodzi, że raczej nie powinno jej być w Waszym związku. Może warto go w jakiś sposób ożywić.? Wybrać się gdzieś i serio być wtedy razem a nie on tu, Ty tam. Inna sprawa , że skoro jest zmęczony to może nie mieć ochoty. Ale może własnie warto w jakiś sposób zaszaleć.. Skoro tyle Was łączy i nie macie problemów, to wątpie, żeby rzucił Cię po pół roku z powodu nudy, którą właściwie sam wprowadza. Może rzeczywiście potrzebuje troche wytchnienia i wszystko wróci do normy? Rozmawiać z Tobą powinien ..nawet kiedy jest niewyspany, ale może on serio nie widzi problemu.
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
jesteśmy ze sobą ponad rok a od pół roku współżyjemy
![]() i to nie tak że powiedział że za rzadko- on jaknajbardziejrozumie i sam przyznaje że powinno się kochać kiedy obie strony mają na to ochotę, on poprostu mi delikatnie zasugerował że to trochę mało. 17 w nicku nie oznacza wieku - poprostu to moja taka liczba :P mamy prawie po 20 lat. a co do tych problemów to co prawda ich nie mamy, ale od jakiegoś czasu kłócimy się o błache sprawy, ja cos powiem on odpowe i foch. Coprawda nie na długo bo po kwadransie juz sobie wybaczamy no ale kiedyś tak nie było. A może jakieś pomysły na to jak ożywić związek? zaszalec? np kolacja we dwojga to dobra opcja ![]()
![]() Edytowane przez julitta17 Czas edycji: 2008-12-28 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tak znam to. Kiedy kłocimy się i wydaje się to być wielką aferą, a za chwile zdaje sobie sprawe, że to własciwie błacha sprawa, nie warta kłotni. Ale po fakcie oczywiście.
Był tu gdzieś na wizażu wątek o sposobach spędzania czasu z TŻ-tem. Ale chyba przez późną porę nie mogę go odnaleźć ![]() Może zrób mu jakąś niespodzianke, zabierz go gdzieś. To zależy od tego co lubicie. Może romantyczny spacer do miejsca gdzie sie poznaliście, pierwszy raz pocałowaliście czy coś w tym stylu, żeby obudzić w nim wspomnienia jak to kiedyś było fajnie gdy jeszcze o siebie ,,zabiegaliście" .
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Co za dużo, to niezdrowo. Chłopak to zrozumiał pierwszy. Trzeba mieć życie poza związkiem, pielęgnować zainteresowania, przyjaźnie. Wy skupiliście się najpierw na sobie, a teraz powoli wkracza nuda. Poza tym ta pierwsza, największa fala zakochania i pożądania sprawia, że wszystko wydaje się być cudowne. Dziewczynom to najczęściej przechodzi wolniej, niż facetom. Jemu zakochanie przeszło, zostało nieco pożądania, ale już nie na tyle silnego, aby z tego powodu za Tobą latał. To smutne, ale prawdziwe. Dlatego warto dużo ze sobą rozmawiać, mieć jakieś zainteresowania, wspólne sprawy, a nie tylko migdalenie się i robienie słodkich oczu. Po prostu zakochanie chłopakowi przeszło i chyba zauważył, że w sumie niewiele zostało z tej całej wielkiej miłości. Częste w tym wieku. Proponuję szczerą rozmowę a przede wszystkim zajęcie się czymś konstruktywnym poza związkiem, aby się nie zamęczać i pokazać facetowi, że na nim się Twój świat nie kończy. Nic na siłę. Nie pierwsza to miłość i nie ostatnia moim zdaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Julitko, najpierw z nim porozmawiaj, ale tak szczerze. niech Cię nie zbywa, ze ostatnio miał "ciężkie dni". z autopsji wiem, że jeśli czujemy, że w związku coś jest nie tak to najczęściej mamy rację. wygląda no to, że to uniesienie, które pojawia się na początku po prostu opadło. przynajmniej w jego przypadku. i teraz to dopiero wyjdzie na ile to było zauroczeniea na ile miłość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.