|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Divine Oriflame
Witam ,mam pytanie co sądzicie o perfumach oriflame a dokładniej divine??waham sie czy ich nie kupić,aha prosze nie odsyłajcie mnie do KWC,byłabym wdzieczna za drobne informacje od włascicielek tych perfum a mianowice,czy są trwałe(mam np elvie z oriflame i niech je szlag trafi z trwałościa za przeproszeniem)czy sa słodkie ,czy może ciężkie-chodzi mi o nute zapachową,czy podobają sie mężczyznom
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Divine
to powinno chyba isc na forum o perfumach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Moja kumpela ma Divine i mi sie nie podobaja...PAchna jak takie perfumy starszej pani(takie mam skojarzenie).Zapach jest raczej zywy(jesli tak moge sie wyrazic).Ale ma taka jedna nute ktora mi sie jeszcze kojarzy z woda kolonska...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]()
czy naprawde nikt nie ma nic do powiedzenia?????????????? ??????????????????? zlitowała sie nade mną blue eyed kitty tylko..............
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Co do podobania się mężczyznom - to ( bez urazy ) śmieszne pytanie. Rzecz gustu, jeden się zachwyci, innemu się nie spodoba, a jeszcze inny w ogóle nie zauważy
![]() A same perfumki - jak na średnią półkę zapach nawet przyjemny, ale nie oczekuj trwałości. Jeśli trwałość to dla Ciebie ważne kryterium to możesz na tym etapie odpuścić, bo nawet jeśli Ci się spodobają to rozczaruje Cię ich ulotność. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kiedys kolezanka dlaa mi probki wszystkich perufm z oriflame do powachania. No i zadne mnie nie zachwycily i zadne tez nie okazaly sie trwale.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mam Divine i jest to jedyny średniopółkowiec z jakiego jestem w pełni zadowolona.Bardzo przyjemny i delikatny,o dziwo na mnie bardzo trwały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Z linii "Divine" jest świetna pianka pod prysznic i krem do ciała, których ostatnio używam na dzień, kiedy nigdzie się nie wybieram i siedzę w domku
![]() ![]() Samych perfum nie miałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]()
jak dla mnie divine ma przyjemny i ostry aczkolwiek przyjemny zapach.jestem b.zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.