|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
rajstopy do czarnej sukienki
drogie Wizażanki powiedzcie jakie rajstopy będą pasowały do czarnej sukienki na elegancki bal sylwestrowy? myślałam o jakichś szarych wzorzystych, ale sama nie wiem... dodatki fioletowe
![]() Z góry dzięki za pomoc |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: rajstopy do czarnej sukienki
To zależy jaka jest sukienka, z jakiego materiału, jaka długość. Więcej info
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Cienkie cieliste albo czarne kabaretki.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
cieliste rajstopy sa wstretne zawsze kojarza mi sie ze starsza panią,kabaretki juz lepsze ,choć ponoć już nie modne ,może po prostu czarne cienkie lub fiolet? tylko zeby znowu nie za dużo tego fioletu?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio do małe czarnej miałam czarne rajstopy jakby ażurowe (trochę jak firanka we wzór wyglądały). Bardzo fajnie to wygląda pod warunkiem, że sukienka jest w miarę prosta
Pomysł z szarymi mnie się nie bardzo widzi
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja ubieram na studniowke czarne kryjace, grube
|
|
#7 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) jest właśnie bardzo prosta, na ramiączkach. Na to zakładam bolerko w kolorze brudnego różu. I problem zaczyna się z rajstopami. Jak myślicie, może w kolorze bolerka? Cieliste to ostateczność... Po zdjęciu bolerka strój byłby wtedy zbyt nudny.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 
) jest właśnie bardzo prosta, na ramiączkach. Na to zakładam bolerko w kolorze brudnego różu. I problem zaczyna się z rajstopami. Jak myślicie, może w kolorze bolerka? Cieliste to ostateczność... Po zdjęciu bolerka strój byłby wtedy zbyt nudny.