![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Swiateczna pocztowka z Irlandii .
UPDATE : POST 56 !!!
Dziewczeta chcialam Wam zyczyc wszystkiego , co w zyciu najlepsze .Umiejetnosci odnajdowania szczescia w kazdym ,nawet najzwyklejszym dniu .Milosci dla siebie i dla innych , wiary w marzenia i spokoju, w tych szalonych , zabieganych czasach .Swiat w sercu przez caly rok ![]() A tak na marginesie , doceniajcie swoich bliskich .Irytuajcych braci i siostry ,ktore podkradaja ciuchy .Tate , ktory jest zbyt surowy i mame , ktora czasem nie ma dla nas czasu...Rodzina to najwiekszy skarb i doceniamy ja dopiero wtedy , gdy jej brakuje . Postanowilam zrobic wlasna pocztowke ![]() ![]() ![]() A uzylam - kuleczek APC - chyba czterech rodzajow ,pudru Loreal i rozu Loreala, konturowki czerwonej , blyszczyku Diora , tuszu Bourjois , cienia jasnobezowego i jasno brazowego Bourjois . Uzylam tez gawiazdek , ktore przykleilam na bezbarwny blyszczyk . Ps. Dziewczeta ,trzymajcie za mnie kciuki , bo dzis zaczynam swoja pierwsza , prawdziwa prace i jestem niesamowicie zdenerwowana !!! Edytowane przez Daisy23 Czas edycji: 2008-12-23 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Swiateczna pocztowka z Irlandii .
Ja dziekuję za niezwykłe i przemiłe życzenia.Chciałabym także życzyć Tobie, pełnych miłości, pokoju i radości Świąt Bożego Narodzenia. Uśmiechu, chwil zapomnienia i beztroski i duuuuużo duuużo ciepła
![]() Co do tego wątku jest przepięknie..powiem szczerze że ta pocztówka od Ciebie rozczuliła mnie troszkę, bo jest to coś przepięknego, szczególnie praca i twórcza inwencja..jak kiedyś zuważyłam masz żyłkę artystki, to widać..życę Ci powodzenia i szczęścia na tej drodze daisy23..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
phdawao - dziekuje Ci z calego serca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
phdwao - zazdroszcze , no i zgadzam sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Daisy Ty równiez trzymaj sie ciepło w ten Swiateczny czas
![]() pocztówka piekna przemyslana i bardzo Merry Christmas ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
To bardzo miłe z Twojej strony,naprawdę świetny pomysł z tą pocztówką!
Ja rowniez życze Ci spokojnych,kolorowych,uda nych a przede wszystkim cieplutkich Świąt ![]() Małgosiu miałyśmy sie nie wypowiadać na temat makijażu ale wyglądasz pięknie. 100% kobiecości i uroku
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mala kroweczka o imieniu - Kasia
![]() ![]() olivia7 - wielkie dzieki za zyczenia i mile slowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Daisy, Ty łobuziaku
![]() ![]() ![]() Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Ci spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Ciebie Pomyślnością i szczęściem oraz wieloma trafnymi decyzjami i przełomowymi zmianami w zyciu. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Daisy - życzę Ci marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć.
Zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia ![]() ![]() I sukcesów w nowej pracy ![]() A makijaż bardzo ładny - naprawdę świąteczny, elegancki ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Droga Daisy!
Życzenia świąteczne złożyłyśmy już sobie na moim wątku, więc w tym przypadku pozostaje mi mocno Cię uściskać i przesłać gorące buziaczki ![]() Jak zwykle wyglądasz uroczo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Daisy, cudowna Pani Mikołajowo
![]() Ślicznie wyglądasz ![]() ![]() ![]() Cudownej ciepłej atmosfery, Bogatego dzieciątka i mnóstwa radosnych i cudownych chwil ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ale śliczna pani Mikołajowa
![]() Suuuuper pomysł z tą pocztówką i w ogóle cały klimat tych zdjęć jest boski ![]() Życzę Ci wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, najważniejsze dla Ciebie, dużo radości, uśmiechu, miłości, szalonych pomysłów na makijaże i nie tylko ![]() Trzymaj się ciepło ![]() ....acha, no i szampańskiej zabawy Sylwestrowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Piękna pocztówka.......Dla Ciebie również najlepsze życzenia świąteczne....również z Irlandii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
śliczna pocztóweczka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Bardzo spodobał mi sie twój pomysł na kartkę świąteczną
![]() ![]() Również życzę ci pełnych miłości i ciepła świąt ![]() (ohhh jak ja lubię makijaże z kreseczką na górnej powiece ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Daisy życze Ci wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku , aby spełniły się Twoje najskrytsze marzenia ; żyebyś zbliżające się Święta spędziła w rodzinnej i wesołej atmosferze
![]() Makijaż bardzo staranny - równiutka kreseczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Daisy Tobie także życzę zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt i może ...białych?? Choć Irlandia kojarzy mi się z zielenią
![]() trzymaj sie tam i trzymam kciuki za Ciebie w nowej pracy ![]() A z kartek to najbardziej podoba mi się pierwsza a makijaż i tak jest piękny - jaka idealnie równa kreseczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Ach... jakże świątecznie zrobiło się nam na Wizażu...
![]() ![]() Podpisuję się do życzeń... Spokojnych, radosnych Świąt spędzonych w rodzinnej, ciepłej atmosferze. Samych sukcesów w nadchodzącym Nowym Roku, spełnienia marzeń, uśmiechu (takiego jak dziś na pocztówce) każdego dnia... Wszystkieo co najlepsze ![]() i wielu wielu wspaniałych makijaży... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Wszystkiego dobrego z okazji Świąt. Usta cudne. Jaka kontorówka i Który błyszczyk dior'a (numer). Ślicznie dziękuję z góry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Wesolych Swiat!!! Pocztowka swietna!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Super pomysł i wykonanie oczywiście
![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
black.coffe . - bardzo Ci dziekuje i sciskam swiatecznie
![]() fruity - dziekuje ![]() ilonacb - dzieki ![]() smarah - bardzo Ci dziekuje i przytulam ![]() Susanna - caluski i usciski i podziekowania ![]() ![]() Del - moc usciskow !! Bardzo Ci dziekuje za zyczenia ![]() agusia1210 - wielkie dzieki ![]() kosmita77 - caluski swiateczne ![]() ![]() magdaSEM- na swieta w Irlandii ? Zazdroszcze ,ze jedziesz w ogole ...Ja najwczesniej w wakacje ![]() ![]() madie - moja Ty droga madie ![]() Vibeska - ![]() ![]() alice86- Ciebie tez sciskam i caluje switecznie , jak wszystkich ![]() ![]() maja55 - caluski i usciski ! Wielkie dzieki za cudowne zyczenia - bardzo mi sie podobaja ![]() nefernefer35 - jejku , jak milo byc nazwana lobuziakiem ![]() Dziewczeta , dziekuje kazdej i z osobna jeszcze raz ...Bardzo sie wzruszylam i sprawilyscie ,ze koncze ten dzien z usmiechem na twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Fajny pomysł, Tobie też spokojnych, ciepłych Świąt oraz samych pogodnych dni w Nowy Roku 2008
![]() Masz super rozświetloną buźkę na tych fotkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
kochanie, wszystkiego najlepszego z okazji swiat no i tego co najlepsze w nowym roku
![]() trzymam kciuki za twoja nowa prace, a znajac zycie raz dwa zostaniesz glowna make up artist maca. buziaki ode mnie i od mojej coreczki emmy ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Jak się patrzy na tę pocztówke to nie mozna się nie uśmiechnąc, mówie szczerze. Daisy to bardzo miłe co zrobiłaś, dziękuję od siebie i również życzę Ci wszystkiego naj, dużo siły na codzień przede wszystkim, bo wiem, ze jesteś daleko od domu i na pewno czasami jest trudno. Buziaki!
Wszystkim wizażankom wszystkiego najlepszego, to jest akurat świetne miejsce aby to wyrazić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
candibar - bardzo Ci dziekuje
![]() faraula - kochana jestes ![]() ![]() calma - bardzo Ci dziekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Heh śliczna i naturalna pani Mikołajowa
![]() Też życzę wszystkiego dobrego na święta i powodzenia w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
śnieżka_ bardzo Ci dziekuje , no i tradycyjnie juz sciskam swiatecznie !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Małgosiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.