|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
predluzanie trwalosci lakieru
moze mam odziene pytanie, ale juz wyprobowalam wszystkiego co znalazlam w sklepach.
chodzi o to ze jak juz mam pomalowane paznokcie i utwardzone specjalnym lakieram, to zawsze jak jestem w pracy to moj manikiursie niszczy ...hummm ;( jak mam frencha to zawsze albo mi sie zdziera biala powloka, albo na koncach paznokci robia mi sie takie czarne bardzo brzydkie konce. niestety w pracy mam kontak z pieniedzmi (np drobinakiami) i jak biore je w duzych ilosciach do rak to zawsze j zgarniam paluchami...probowalam juz wszystkiego... macie jakis spsob na przedluzanie trwalosci lakieru ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: predluzanie trwalosci lakieru
Był już taki temat - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240377
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
tam ciagle nie ma odpowiedzi ani odpowiedzi co robic zeby sie trzymal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
On jest właśnie po to, żeby przedstawić swój problem, a nie tworzyć następny o takiej samej tematyce i robić bałagan na forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
La Moderatoiure
|
Albe
Możliwe że za szybko nakładasz kolejne warstwy lakieru. I te co są pod spodem nie zdążą jeszcze dobrze wyschnąć zanim nałożysz kolejne, dlatego potem paznokcie się "łuszczą". kolejną przyczyną może być tłusta płytka - nieodtłuszczona, np pokremowałaś ręce przed malowaniem paznokci itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
La Monica!
Oh Ty masz moze racje. zawsze jak naloze jedna warstwe to bardzo m i sie spieszy z nastepna. dzisiaj wyprobuje CIERPLIWOSC ![]() dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja nakladalam wysuszacz lakieru Pani w sklepie polecila mi jak to okreslila UTWARDZACZ z Venity ale nie byl to utwardzacz lecz wysuszacz jednakze w jakims stopniu mi pomogl. Uzywam rowniez utwardzacza Sally Hansen lakier i wzorki sa w nienaruszonym stanie przez ponad tydzien pozniej zmywam by odswiezyc wzorek ale uwazam ze jest dobry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.