|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Help me!!!
CzeexD
Mam długie, proste, blond włosy(brakuje mi jakieś 10 cm do pasa). Nie są pocieniowanie, nie mam też grzywki. Mam szczupłą, pociągłą twarz z niskim czołem (więc prosta grzywka odpada, może na ukos). Moje włosy przedłużają mi optycznie twarz ![]() Czas to wreszcie zmienić! Dlatego potrzebuje waszej pomocy. Proszę, wklejcie tu jakieś parę fajnych fotek ![]() ![]() Dodam, że mam lekko wystające uszy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Help me!!!
to wklej swoją fotkę najpierw, inaczej jak mamy Ci pomóc i powiedzieć co będzie Ci pasowało??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
to moje zdjatka
Edytowane przez adzik94 Czas edycji: 2008-12-29 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja bym proponowała zrobić przedziałek z boku i wycieniować włosy, troche się podkręcą ale jeśli bedziesz je odpowiednio modelować to będzie ładnie wyglądać:P
Noi może lekka grzyweczka na ukos ![]() Edytowane przez MaDzioH Czas edycji: 2008-12-29 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mysle ze pasowalaby jakas troszke krotsza fryzurka moze do ramion, wloski wycieniowac, grzywka na ukos, przedzialek z boku i to wystarczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ja bym radziła zrobić grzywkę przede wszystkim prostą, i troszkę pocieniować te włosy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.