dużo małych zmian :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-28, 13:58   #1
rurzana
Raczkowanie

GG do rurzana
Exclamation

dużo małych zmian :)

Zastanawiałam się gdzie zamiescic ten wątek ale pomyslalam ze skoro moje plany dotyczą więcej niz tylko wlosow lub tylko paznokci to pomyslalam ze napisze tutaj (nie bijcie mnie jesli to nie tu! )

No wiec Moje Drogie! Mam 3 tygodnie do Studniowki! I wpadlam na pare tropow rzeczy ktore nalezy udoskonalic i pomyslalam ze je Wam przedstawie, wraz z pomyslami, a jesli bedziecie mile to je moze skomentujecie lub dodacie cos od siebie? Wiec zaczynam:

a) paznokcie. Czesc z nich jest super, idealnej dlugosci a czesc niestety troche krotsza od reszty, i wszystkie dziesiec jest lekko zniszczonych i boje sie ze np 10 dni przed 100dniowka sie polamia. Wiem ze powinnam je wyrownac jednakze laczy sie to ze spilowaniem tych dluzych, a mimo ze uzywam pilnika szklanego i piluje w jedna strone to i tak ZAWSZE je tylko niszcze pilujac (rozdwajam ). Moj aktualny plan to niestety nie robic nic i liczyc na szczescie

b) cialo - postura. Ogolnie nie naleze bynajmniej do tych bardziej puszystych (48 kg / 158 cm) ale sukienka eksponuje glownie rece, na ktorych mam tylko wiszace trzesace sie flaki hehe i po prostu mam zamiar je "utwardzic", spiąć mięśniami, tylko czy znacie cos oprocz pompek (bo ich nie umiem? )

c) cialo - skora. Moja skora na plecach i rekach ma takie lekkie zaskorniki, w kolorze skory są, ale wyczuwalne jak sie mnie dotyka, mam zamiar codziennie je szorowac ostra gąbką zelem antybakteryjnym i duzo balsamu nawilzajacego nakladac

d) twarz - cera. Tu jest ciezko! Mam ogolnie ladna cere, ale na nosie i miedzy brwiami wagry ktorych zadnym sposobem sie nie umiem pozbyc, na szczescie ich bardzo nei widac poza tym nakladam podklad i puder to juz i ch w ogole wtedy nei widac (w ogole czy to psuje cere? tak mi mowi mama:P ). Praktycznie non stop mam na twarzy 2-4 wieksze pryszcze no ale na to juz tez raczej nic nie poradze, chyba to wiek

I co myslicie? mam nadzieje ze komus sie bedzie chcialo to przeczytac

Pozdrawiam cieplutko

- 0
, 1, 2, 3, 4 kg
rurzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 17:40   #2
aguna
Rozeznanie

Dot.: dużo małych zmian :)

co to paznokcie to udaj sie do kosmetyczki ktora zrobi to profesjonalnie i moze nie bedzie problemow z rozdwajaniem sie paznokci

w 3 tygodnie za duzo nie zdzialasz co do ujedrnienia ramion, mozesz spr damskich pompek, cwiczen z obciazeniem, cwiczenia na drazku

jesli chodzi i cere i skore plecow rowniez radzilabym sie udac do kosmetyczki na oczyszcznia, ona juz bedzie wiedziala co z tym zrobic... z zaskorniakami nie jest wcale tak latwo walczyc ;p
aguna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 17:43   #3
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Ale dlaczego na spolecznościowym???
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 20:16   #4
rurzana
Raczkowanie

GG do rurzana

Cytat:
Napisane przez aguna Pokaż wiadomość
co to paznokcie to udaj sie do kosmetyczki ktora zrobi to profesjonalnie i moze nie bedzie problemow z rozdwajaniem sie paznokci

w 3 tygodnie za duzo nie zdzialasz co do ujedrnienia ramion, mozesz spr damskich pompek, cwiczen z obciazeniem, cwiczenia na drazku

jesli chodzi i cere i skore plecow rowniez radzilabym sie udac do kosmetyczki na oczyszcznia, ona juz bedzie wiedziala co z tym zrobic... z zaskorniakami nie jest wcale tak latwo walczyc ;p

a ile mniej wiecej oczywiscie bierze kosmetyczka za oczyszczanie? i ile manikir? bo chyba razem bedzie okolo 100 zl, co?

- 0
, 1, 2, 3, 4 kg
rurzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-28, 21:57   #5
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Cytat:
Napisane przez rurzana Pokaż wiadomość
a ile mniej wiecej oczywiscie bierze kosmetyczka za oczyszczanie? i ile manikir? bo chyba razem bedzie okolo 100 zl, co?
Za oczyszczanie u kosmetyczki zapłacisz ok 100-150zł, a manicure w granicach 25zł
Stary 2009-02-02, 22:59   #6
Monii07
Wtajemniczenie

GG do Monii07

wątek nie powinien byc przeniesiony na "metamorfozy" ?

if that is tragic… then give me tragedy.
Monii07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości