|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() dużo małych zmian :)
Zastanawiałam się gdzie zamiescic ten wątek ale pomyslalam ze skoro moje plany dotyczą więcej niz tylko wlosow lub tylko paznokci to pomyslalam ze napisze tutaj (nie bijcie mnie jesli to nie tu!
![]() No wiec Moje Drogie! Mam 3 tygodnie do Studniowki! I wpadlam na pare tropow rzeczy ktore nalezy udoskonalic i pomyslalam ze je Wam przedstawie, wraz z pomyslami, a jesli bedziecie mile to je moze skomentujecie lub dodacie cos od siebie? Wiec zaczynam: ![]() a) paznokcie. Czesc z nich jest super, idealnej dlugosci a czesc niestety troche krotsza od reszty, i wszystkie dziesiec jest lekko zniszczonych i boje sie ze np 10 dni przed 100dniowka sie polamia. Wiem ze powinnam je wyrownac jednakze laczy sie to ze spilowaniem tych dluzych, a mimo ze uzywam pilnika szklanego i piluje w jedna strone to i tak ZAWSZE je tylko niszcze pilujac (rozdwajam ![]() ![]() b) cialo - postura. Ogolnie nie naleze bynajmniej do tych bardziej puszystych (48 kg / 158 cm) ale sukienka eksponuje glownie rece, na ktorych mam tylko wiszace trzesace sie flaki hehe i po prostu mam zamiar je "utwardzic", spiąć mięśniami, tylko czy znacie cos oprocz pompek (bo ich nie umiem? ![]() c) cialo - skora. Moja skora na plecach i rekach ma takie lekkie zaskorniki, w kolorze skory są, ale wyczuwalne jak sie mnie dotyka, mam zamiar codziennie je szorowac ostra gąbką zelem antybakteryjnym i duzo balsamu nawilzajacego nakladac ![]() d) twarz - cera. Tu jest ciezko! Mam ogolnie ladna cere, ale na nosie i miedzy brwiami wagry ktorych zadnym sposobem sie nie umiem pozbyc, na szczescie ich bardzo nei widac poza tym nakladam podklad i puder to juz i ch w ogole wtedy nei widac ![]() ![]() I co myslicie? mam nadzieje ze komus sie bedzie chcialo to przeczytac ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: dużo małych zmian :)
co to paznokcie to udaj sie do kosmetyczki ktora zrobi to profesjonalnie i moze nie bedzie problemow z rozdwajaniem sie paznokci
w 3 tygodnie za duzo nie zdzialasz co do ujedrnienia ramion, mozesz spr damskich pompek, cwiczen z obciazeniem, cwiczenia na drazku jesli chodzi i cere i skore plecow rowniez radzilabym sie udac do kosmetyczki na oczyszcznia, ona juz bedzie wiedziala co z tym zrobic... z zaskorniakami nie jest wcale tak latwo walczyc ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ale dlaczego na spolecznościowym???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ile mniej wiecej oczywiscie bierze kosmetyczka za oczyszczanie? i ile manikir? bo chyba razem bedzie okolo 100 zl, co? ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
wątek nie powinien byc przeniesiony na "metamorfozy" ?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.