|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Diesel Fuel for Life Unlimited
A co sądzicie o nowym Dieslu dla kobiet? Tym w czarnej buteleczce z siateczką też czarną? Opakowanie to na takie sobie ale zapach ... .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: diesel
Przejrzyj KWC, jest sporo recenzji tego zapachu
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Też właśnie dzisiaj zwróciłam uwagę, że wyszedł nowy Diesel Unlimited, czarny w czarno - złotej rajstopie
![]() ![]() Edit: Nuty - bergamot, lemon, licorice, star anise and white flowers. Czyli całkiem przyjemnie, muszę przetestować na skórze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ach, czyli to jest zupełnie inny zapach! A myślałam, że tylko nowe limitowane ubranko. Muszę skoczyć do Sephory przetestować czy bardzo się różni od klasyka, bo klasyczne paliwko mam w swojej kolekcji i je uwielbiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Diesel Fuel for Life Unlimited
Pozwoliłam sobie zmienić tytuł wątku - żeby od razu było wiadomo, o co dokładnie chodzi
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
O bardzo dobrze Truskawko.
![]() Hmm, sadząc po flakonie, myślałam, że będzie cięższy i intensywniejszy. No nic, pozostaje sprawdzić na własnej skórze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie pachnie identycznie jak klasyczy Amor Amor... No tego po Dieslu sie nie spodziewałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Mój TŻ stwoerdzł że to zapach jak dla babci "starej pudernicy"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Nie rozumem zabiegu marketingowego na jaki pozwolil sobie Diesel. Moim zdaniem za wczesnie na wypuszczanie nowej odmiany "fuel for life". Ludziom wydaje sie ze ten sam zapach + nowe opakowanie - i nawet ne sprawdzajá jak pachnie, nie mowiac juz o kupowaniu.
A sam zapach jest po prostu poprawny. Tak jak klasyk nie zrobil na mnie zadnego wiekszego wrazenia. Owszem, przyjemny, nowoczesny, "mlodziezowy" etc. ale w porownaniu z innymi nowoczesnymi perfumami wypada bardzo kiepsko. Nawet w starciu z wspomnianym przez camelia111 Amor Amor zupelnie przegrywa bo brakuje mu jakiejkolwiek nuty przewodniej, ktora wyroznila by go z tlumu przecietniakow. Szczerze mowiac wole Diesla plus plus ktory, choc potrafi zmeczyc, przynajmniej jest nie do pomylenia z niczym innym. Ale butelka fajna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
tyle negatywnych opinii, a ja w ogole sie z nimi nie zgodze. Oczywiscie to kwestia gustu ale ja po prostu uwielbiam ten zapach! moze dlatego, ze troszeczke przypomina mi amor amor, ktory tez jest w gronie moich faworytow. A tylu pozytywnych komentarzy od mezczyzn na temat mojego zapachu nie slyszalam jeszcze nigdy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
A ja mam pytanko do znawczyń. Dostałam od mikołaja 30 i jest bez sukienk! Kupiony w Sephorze. Nie chce tam pytać, bo zawsze jesteśmy w tym sklepie razem. W ogóle zignorowałam to, aby nie rozdmuchiwać sprawy. Ale jednak ciekawośc pozostaje. W necie niewiele znalazłam. Co Wy na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
aga, znawczynia nie jestem ale wiem ze Diesel fuel for life Unlimited sprzedawany w zestawie nie ma ubranka. Dzisiaj wlasnie sprawilam sobie prezent w postaci takiego zestawiku, ja uwielbiam ten zapach
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
O fajnie, to znaczy , że bywają bez ubrań. A co do zapachu- mnie też bardzo sie podoba. Na początku czuję cytusy, potem już jest słodko - owocowo. Ale ja tak wogóle lubie słodkie perfumy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Nowa wersja wydaje mi sie ladniejsza od pierwszej. Ale kazda z nich przypomina mi cos, co juz bylo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Czy każdy flakonik o poj. 30 ml nie ma sukienki??
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.