|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowa uszczęśliwiająca seria Kolastyny HAPPY STYLE
Widziałyście? Kolastyna wypuściła coś na wzór Happy Derm L'oreala, tyle, że w serii jest krem rozświetlająco-energizujący, krem odżywczo-jogurtowy, krem wygładzający, peeling, żel do mycia twarzy i krem normalizująco-matujący, ale tak jak i L'oreal tak i Kolastyna obiecuje uszcześliwienie naszej skóry poprzez pobudzenie jej do produkcji endorfin
![]() Może ktoraś uszczęśliwiła już swoją skórę ![]() Po więcej informacji o serii odsyłam na stronę http://www.kolastyna.com.pl/ do działu Nowości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mrs Mrau
|
Dot.: Nowa uszczęśliwiająca seria Kolastyny HAPPY STYLE
hehe moim zdaniem to odzew na L'oreala
![]() ale też dobrze,przynajmniej taniej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
O! Powiem szczerze, ze z tej wiadomosci o nowej serii KOLASTYNY to bardzom zadowolona, juz sie nie moge doczekac przyjazdu do Polski kiedy te wszystkie nowosci zakupie...
![]() Bo ja uwielbiam KOLASTYNE, szczegolnie ukochalam sobie jej serie NATURA, taka delikatna, mily swiezy zapaszek i bardzo przypasowala gebie mej... Wiec ciekawe co to bedzie ta seria uszczesliwiajaca?!?! ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Odświeżam wątek, bo w nowej gazetce rossmanna jest świetna promocja na tą serię (dodają gratis maseczkę piękno natury intensywne nawilżanie), i zastanawiam się nad kupnem, a na kwc coś mało o niej słychać. czy ktoś ma jakieś doświadczenia związane z tą serią?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy Was uszczęśliwi moja wypowiedź, ale co tam... Mam tylko żel do mycia buźki z tej serii i póki co nie jestem nim zachwycona. Zapach ma jakiś brzoskwiniopodobny czy coś w tym guście, bynajmniej sztuczny i zalatujący chemią
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
granulki w żelu mają odgrywać role peelengu-czyli złuszczać martwy naskórek,masować itp bynajmniej tak mi sie wydaje-ja lubie tego typu żele z gralulami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
może tą są właśnie te endorfiny ktore uszczęśliwiaja skórę
![]() Mnie kusi krem rozświetlający z tej serii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
A ja właśnie dziś zakupiłam happy style krem jogurtowo - odżywczy o działaniu łagodzącym. Oczywiście w rossmanie bo skusiła mnie niska cena (niecałe 12zł) i gratis maseczka żelowa intensywnie nawilżająca. Na kremiku napisane jest że jers tod 18 roku zycia, ma eleganckie pudełeczko i pięknie pachnie. jeszcze nie używałam ale skuszę sie mimo ze stary kremik jeszcze nie skończony. Maseczka też wygląda fajnie i fajnie, delikatnie pachnie ale poczeka na weekend.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.