|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cat Deluxe At Night - Naomi Campbell
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-06-28 o 17:59 Powód: błagam, nie "zapaszek"! tylko ZAPACH |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cat deluxe at night
At Night jest podobny do tego standardowego. Jest jednak słodszy, cieplejszy i bardziej truskawkowy. O ile w standardowym ta sodycz jest wtorzona przez truskawkowe pianki marshmellow tak w At Night ta słodycz to truskawkowe karmelki.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
lipiec na maksa!!! :)
|
a jak z trwałością?
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bardziej podoba mi się wersja at Night niż klasyczna. Z trwołością jak to u średniopółkowców bywa - tester miałam na nadgarstku około 3 godzin, potem znikł.
Mam w planach zakup tych perfum ale ze względu na nietrwałość kupie na allegro tester. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cat Deluxe At Night - Naomi Campbell
Czyli jesli chodzi o "charakterek" i "pazur" tych perfum to nie zniknal? Bo na mnie klasyczna wersja pachniala dosc metalicznie co wlasnie mi sie podobalo... Ta slodycz jest taka przyjemna, nie ulepkowa? Mogę nimi pachnieć na codzień w letni dzień, żeby ludzie mnie z autobusu nie wyganiali? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hm dobre pytanie, mi własnie ta " metalicznosć " w klasyku się nie podobała. W at Night ona jest schowana, ocieplona. Mysle, że ludzie cie z autobusu nie wygonią, w Niemczech ten zapach cieszy się sporą popularnością, podobnie jak Darling KM
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak jest w przypadku tej wody, ale z marki Naomi Campbell miałam kiedyś Mystery w wersji edp i edt. Woda perfumowana była bardzo, bardzo trwała, toaletowa już nie. Może warto więc rozważyć zakup edp?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Być może faktycznie woda perfumowana byłaby trwalsza. Ja kupuje zwykle testery jeśli zapach mi się podoba ale z trwałością jest gorzej. Robie tak w przypadku Mexxa ale po dłuższym czasie intensywność testera zaczyna mnie męczyć i perfumy lecą w świat. Tak było w przypadku Waterlove . Natomiast byłam bardzo zadowolona z klasycznego Mexx Woman |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do poczytania: Testery a perfumy od postu #20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cat Deluxe EDT jest taki sobie trwały, trzyma na mnie 4-5 godzin, natomiast EDP jest dużo, dużo lepszy pod tym względem. Byłam zaskoczona, ale trwałość EDP dochodzi na mojej skórze do 10 godzin. ![]() Myśle, że z At Night będzie podobnie. ![]() Dodam tylko, że jeśli oceniacie trwałość na podstawie psiku z testera to warto sprawdzić co tak naprawdę lejecie, bo perfumerie mając wybór, wystawiają zawsze tester edt. Sprawdzałam ostatnio średniopółkowce w Douglasie, same testery edt. ![]() Oczywiście, że nie zależy. Ten sam produkt lany jest hurtem do różnych flaszek, nie ma innej linii produkcyjnej dla każdej pojemności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, czy ten zapach mozna już przetestować w jakiejś perfumerii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Przeszukałam dom w poszukiwaniu wszystkich sredniopółkowców które mam i wszystkie edt ( testery też) więc może faktycznie zaczne się rozglądać za edp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Eldl ja mam tester i wg mnie dluzej sie trzyma 4-5 godzin, ale to moze byc spowodowane temperatura. Zapach ladny, bardzo slodki, ale kompletnie nie przypomina mi Cat Deluxe. Nie powiem, zapach bardzo smaczny.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jestem posiadaczką 30ml EDP,wcześniej miałam klasyczną wersję w formie wody toaletowej.At night niestety trochę mnie rozczarował.Po pierwsze At Night EDP nie jest nawet w połowie tak trwałe jak woda toaletowa klasyk.Jeżeli chodzi o sam zapach to na mnie nie ma w nim nawet cienia klasyka,jest niestety dość wtórny.Podobny troszkę do sezonówek Escady(ale oczywiście nie tak trwały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Uch, będę czekać, trąc kolanami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Kurczę, teraz to naprawdę mam dylemat...Zauroczyły mnie te perfumki, ale mój nos nadal ciągnie do pierwowzoru. Wczoraj cały dzień wąchałam nadgarstki i kminiłam, który zapach wybrać. I nic nie wykminiłam
![]() At night są zdecydowanie mniej ciężkie i bardziej rześkie od poprzedniego tworu pani Campbell. Tu na pierwszy ogień wysuwają się nuty owocowe, choć wyczuć można także domieszke wanili i moim zdaniem kokosa (ale mi ostatnio wszystko pachnie kokosem ![]() HELP!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Cześc, chciałabym poczytać więcej opini tych z Was które miały i Cat Deluxe At Night i zwykłe różowe Cat Deluxe
![]() Czy one bardzo się różnią ? At Night strasznie mi sie podobaja, mmm, ale te moje 15 ml wykończę w tempie ekspresowym ![]() ![]() At Night to dla mnie głównie czarna porzeczka, nie wiem czemu, ale są baaardzo słodkie, ale przy tym wytrawne - jest w nich cos co ta slodycz gasi. I to jest ekstra, a jakie sa te drugie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Hmmm, czyli lepiej nie ryzykować kupna w necie
![]() No trudno, przejdę się gdzieś przetestować. Myślałam, ze może główna nuta zapachowa jest trochę podobna jak w wersji At Night ![]() burn-it-up - dziękuję, nie ryzykuję wobec tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
At Night jest trochę cięższy od swojego poprzednika, ale nadal wyczuwam w nim te truskawki, trochę taki ulepek, ale wersja na noc lepsza od tej klasycznej, tez byłam zainteresowana kupnem, ale jak dla mnie zapach pozbawiony pazura.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
dla mnie to bliźniak Tommy Girl, odniósł ktoś podobne wrażenie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A dla mnie nie jest ani cięższy, ani lżejszy. Jest zupełnie inny.
![]() Właśnie go testuję pierwszy raz. Zaraz po zapodaniu wyskakuje cały kompot owocowy, mocny, skondensowany owocowy miks. Po chwili wyłazi fiołek i to już podoba mi się mniej. ![]() Co będzie dalej zobaczymy... Klasyk edt mnie nie lubi, ale już edp trzyma się mocno. Zobaczymy jak ten. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Widzialam w Douglasie, ale chyba nawet wachac nie bede...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.