|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pytanie o kluby
Witam.
Czy ktos z was moze mi polecic dobry night klub do pracy? Interesuja mnie okolice lub w tych miasstach: katowice, sosnowiec, chorzow, bedzin, czeladz. Interesuje mnie tylko taniec i rozmowa z klijentem. Prosze o powarzne potraktowanie tematu. Prosze o wypowiedzenie sie kobiet ktore tak pracuja lub pracowaly albo maja jakiekolwiek poecie na ten temat. Ja pracuje jako tancerka juz od roku ale wciaz mam daleko do klubow i nie wiem ktory bylby dobry blizej. Moze byc klub gdzie sa pokoj na tetet a tete ale nie musze na nie chodzic, bylam w takim klubie gdzie byly pokoje a nietrzeba bylo chodzic, chodzily te co chcialy a reszta mogla tanczyc i gadac z klijentami. Prosze o konkretne propozycje, bo klubow wiele a chcialabym trafic do normalnego a nie typowej agencji, a na kazdej stronie pisze co innego o danym klubie i nie wiem.Powrót do góry |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.