|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jak używać miski nierdzewna z pokrywką próżniową?
Witam!
Nie byłam jeszcze na tej części, ale najwyższa pora ![]() ![]() Mam mały problem, może nie ja ale moja teściowa. Kupiliśmy jej na prezent garnki firmy berghoff i jest tam w zestawie miska nierdzewna z pokrywką próżniową i nie wiemy jak jej używać tak samo tej przyssawki która jest do tej misy, w żadnej instrukcji nie ma żadnych wskazówek. Może któraś z WAS ma też taką misę, wiec proszę o wskazówki,za każdą pomoc dziękuję ![]() SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak używać miski nierdzewna z pokrywką próżniową?
Witam!
Mam już 2 lata ten zestaw garnków, i miski używam do przechowywania produktów w lodówce, ale ta pokrywka do dłuższego przechowywania się nie za bardzo nadaje, bo nawet po wyciśnięciu powietrza /przy ugniataniu pokrywki na środku lub przy brzegach/ po kilku minutach jest już otwarta, a powinna być dociśnięta dość długo, jest po prostu PRZEREKLAMOWANA, może ja mam takiego pecha??? A co do przyssawki-uchwytu to wykorzystuję go do podnoszenia gorącej miski, robiącej za pokrywkę przy gotowaniu w garnku z dziurkami na parze( buchetki, jarzyny) lub coś wyższego niż garnek np.słoiki z przetworami /miska pasuje na średni garnek/, które w tych garnkach gotują się wyśmienicie. Życzę zadowolenia z używania garnków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak używać miski nierdzewna z pokrywką próżniową?
Dzięki za podpowiedz w używaniu, właśnie nie wiedzieliśmy do czego tą przyssawkę można używać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.