|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Smoczyco!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pomoc y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj,pisłaś,że za bardzo ważne uważasz stosowanie maseczek.
Mogłabyś mi polecić jakąś dobrą , nawilżającą(nie koniecznie z górnej półki(; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Smoczyco!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pomoc y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co prawda Smoczycą nie jestem, ale niedawno odkryłam cudotwórczą moc maseczki Lirene dermoprogram intensywnie nawilżająca. U mnie zdziałała cuda, co najlepsze nie trzeba jej zmywać, ja stosuję ją na noc zamiast kremu, bo jednak trochę się bez zmywania świecę, ale jeśli masz suchą cerę, to pewnie wchłonie ci bez śladu
![]() Kosztuje 13 złotych za tubkę 75 ml. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: Smoczyco!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pomoc y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiesz co? Ja sobie funduję od czasu do czasu maskę vita-retinol Dermiki. To jedna z tych w torebkach - saszetkach. Kosztuje 4,10 za sztukę. Mnie wystarcza na jakieś 2-3 razy... Jest to maska do cery dojrzałej, jesli chcesz coś mniej "dorosłego" to jest ich duuży wybór i uważa,. że są naprawdę dobre i o różnorodnym dzialaniu. Vita retinol świetnie nawilża i myślę, ze stosowana z umiarem nie zrobi Ci krzywdy w Twoim wieku (zajrzałam do Twojego profilu - dobrze, że jest wypełniony...)
Z rad poprzedniczki - polecam Ci maseczkę Lirene, ale tę z folacyną wydaje mi się lepsza. A tak w ogóle to miałam próbkę maseczki dermiki z nowej serii Variete i uważam że ta jest naprawdę rewelacyjna. No i to tyle moich rad. Z wyższej pólki nic nie polecę, bo nie używam... Przyjemnego maskowania!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam! Ze średniej półki polecam maseczkę nawilżającą Vichy, to jedna z moich ulubionych. Bardzo podobna - Dax Minerały (wspaniała). Dużo tych saszetek kupuje, miałam wszystkie Daxy, Dermiki, ale jakoś mi się zmyły w jedno
![]() ![]() Jeśli planujesz wypróbować maseczki Sorayi np a masz wrażliwą cerę to zalecam ostrożność. Wypróbowałam wszystkie i oprócz drożdzowej bardzo silnie podrażniły mi skórę. Jestem mocno uprzedzona do tej firmy, albo zatyka mi pory, albo naczynka rozjusza...
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Na takie wrażliwcowe sprawy była bardzo fajna maseczka DERMIKI z serii Dermicea, ale wycofali tę serię. Co to za moda jakaś nastała, że dobre, fajne kosmetyki wycofują, a knoty jak były tak są...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Aha; teraz za tę dermiceę robi w DERMICE seria MERITUM. jest to to samo prawie, dodali do serii dwa pilingi, rozszerzyli ofertę toników (jest kilka do wyboru), maseczki nawilżającej jednakże nie ma. Polecam za to peeling enzymatyczny z tej serii. Aha, tak lubiana emulsja spf 14 jest; jako krem nawilżający w tubce...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.