|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Przemoczone kozaki zimowe..
Dziewczyny,
co zrobic, jesli wyszlam 1szy (!) raz na snieg w nowych kozakach i od razu przemokly?? Kupilam je w MEXX, zaplacilam mase pieniedzy i jestem wkurzona!! Kupujac, pytałam ekspedientke czy sa to buty stricte na zime, na mróz i śnieg, oczywiscie potwierdzila. A dzis bylam krotko na sniegu i jeden but przemókł! Czy moge je reklamować? Z pewnością odeślą mnie z niczym ... PS. Buty byly impregnowane przed 1szym załozeniem. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przemoczone kozaki zimowe..
Równiez z checia bym sie dowiedziałą co mozna w takiej sytuacji
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym poszła z rachunkiem i powiedziala co sie stalo. mysle ze powinni zwrocic pieniadze bo po co komu buty zimnowe ktore po pierwszym zalozeniu przemakaja;/
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
ja bym poszła z reklamacją, powinni Ci zwrócić pieniądze.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, może mi ktoś pomoże?
Mam kozaki - nie są ze skóry naturalnej - i niestety przemakają Czy impregnat mógłby pomóc??? Pytam bo nie za bardzo orientuję się czy takie impregnaty sa tylko do skór naturalnych czy też do sztucznych też się nadają? |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, może mi ktoś pomoże?
Mam kozaki - nie są ze skóry naturalnej - i niestety przemakają Czy impregnat mógłby pomóc??? Pytam bo nie za bardzo orientuję się czy takie impregnaty sa tylko do skór naturalnych czy też do sztucznych też się nadają? |
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Reklamować zawsze możesz, bo na pewno są sklepy, które uznają taką reklamację choć wydaje mi się, że masz marne szanse
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Reklamuj!! Ja reklamowałam buty zimowe które poprostu przemokły mi na śniegu i przyjęli bez problemu!! A dodam, że buty miały już ponad rok
Reklamacje składałam w Deichmannie i dostałam bon prezentowy i w tym roku kupiłam nowe buty zimowe za ten bon Mam nadzieje, że Tobie też się uda
Edytowane przez Juś Czas edycji: 2009-01-02 o 23:03 |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Masz rózne impreganaty zapytaj ekspedientek z sklepie to ci doradza
![]() Ja np. kupilam trapery i impregnuje je czesto ale nadal przemakaja wiec lepiej wymien. Pech :// |
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a "przemoczenie" jako posiadania mokrych stóp to dwie różne sprawy i chyba na zdrowy rozsądek wszyscy jesteśmy świadomi, że jeżeli po wyjściu w butach na dwórch mam naglę jezioro w bucie to z tym butem jest coś nie tak bo po prostu z butami tak się nie dzieję - bo ja chodzę w butach i jakoś jeziorkach w nich nie mam
|
|
|
|
#11 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Juś -> tylko pozazdroscic takiego rozwiazania sprawy. Chyba sie przejde do sklepu, chocby tylko po to, zeby zobaczyc jak potraktuja klienta. |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

Czy impregnat mógłby pomóc??? 

Reklamacje składałam w Deichmannie i dostałam bon prezentowy i w tym roku kupiłam nowe buty zimowe za ten bon