![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Meridianki łączmy się!
Hey Dziewczyny
![]() Waga początkowa: Waga końcowa: Wzrost: Długość 'kuracji': Typ Meridii (5/10/15): Ja niestety nie moge sie jeszcze pochwalic, ale czekam na Wasze wpisy ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Meridianki łączmy się!
cóż... za bardzo nie mam się czym jeszcze chwalić
![]() Waga początkowa: 83.4 kg ![]() Waga obecna: 78 kg ![]() Waga docelowa 60-65kg Wzrost: 165cm Długość 'kuracji': teoretycznie od września... ale miałam długie przerwy... wahania wagi.... może lepiej będzie jak napiszę że jestem w połowie drugiego opakowania... Typ Meridii (5/10/15): Meridia 10. Od listopada jestem na diecie Montigniaca... w grudniu dałam sobie spokój... to co schudłam w listopadzie przytyłam w grudniu więc od 3 stycznie walczę od nowa ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Waga początkowa:68kg
Waga końcowa:57 kg Wzrost: 158 cm Czas kuracji : miesiąc (lipiec?) jakoś tak:P Rodzaj : Meridia15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
teraz bede miala dylematy: o czym gdzie pisac? moze jakis regulamin sobie ustalimy?
waga poczatkowa: 80kg(10.05.08 porod), po porodzie 71kg, 07.08.-78kg!! potem dieta nielaczenia i 1000kcal-ciagle wahania 73-78kg. start meridii 30.12.08 :74 kg waga koncowa: jak w opisie ![]() wzrost:162cm czas kuracji: po kosultacji z endo ![]() rodzaj:M15, inspirowana przez Kasieńkę Faficzkową wprowadzam zasady MM ![]() milego weekendu dziewczyny!
![]() |
#5 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wydaje mi się że dobrze by było jakbyśmy tutaj głównie plotkowały i rozmawiały o diecie przy meridii i nie tylko ![]() ![]() ![]() zobaczymy co będzie z tego podziału ![]() Cytat:
![]() Jak Ci idzie dieta MM? starasz się nadal to zrozumieć czy jednak zmieniasz ją na swoje zasady? ![]() wróciłam z weekendu... kurcze... nie mogę spotykać się z tą koleżanką bo ona zawsze robi takie pyszne mararony... bomba kaloryczna niesamowita... do tego kilka drinków... ![]() ![]() nie mogę też doczekać się wtorku bo idę do engo-gin i mam nadzieję że od razu będę mogła zacząć leczenie ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nio też tak uważam ,bałam się że to źle wpływnie na wygląd mojej skóry,ale na szczęście nic się nie stało nadal jest jędrna
![]() ![]() ![]() ![]() Czemu mięśnie muszą tyle ważyć ![]() Do wakacji chcę już być szczuplutka...przynajmnie j chciałabym. A co do Ciebie Słońce,spokojnie schudniesz,lepiej mieć powoli ale do celu ![]() Ja miałam tak że w pierwsze dwa dni meridi spadłam 4 kilo ![]() ![]() Mówicie aby dać fotki przed i po:P No w sumie z tym że i tak nie obcykałam się jeszcze jak się to obsługuje a po drugie musze takowe zrobić. Tylko nie chcę aby ktoś się wystraszył bo niektóre to jak ja teraz wyglądają przed odchudzaniem ![]() Znaczy bynajmniej widziałam takie osoby i twierdza że są strasznie grube i obtłuszczone ![]() Dlatego popadłam w kompleksy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no faktycznie 10kg skórra może być inna, chociaż jak schudłam tyle przed studniówką to było też super, teraz jedynie po tym tyciu chudnięci i znowu tyciu to mam kilka rozstępów ![]() super że widzisz po sobie efekty, to jest najważniejsze ![]() ![]() ![]() ja po sobie też widzę mimo że od 3.01 to tylko -2,5kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow 10 kilo przed studnówką ![]() No u mnie właśnie widzą efekty i inni i ja,inaczej już bym to popierdyliła:P Bo ja się bardzo szybko zniechęcam:P No rozstępy to ja miałam duże po schudnięciu z tego względu że jak skóra była rozciągnięta to ich nie było widać a jak się skurczyła to mosz ci los:P Ale chodziłam całe wakacje na basen 3 razy w tygodniu,na bicze,muszę przyznać rewelacja,wszystkie zniknęły ![]() A miałam na udach i pod tyłkiem oraz na biodrach. Nie ma nawet śladu ![]() Mówię o tych białych bynajmniej. Jedynie mam jeszcze na piersiach ale tam nie będę ryzykowała biczami bo to by bolało ![]() Niech już sobie tam zostaną pod biustonoszem nie widać a TŻ to tam sobie może widzieć ![]() Edit: Co do fotek nie wiedziałam ![]() ![]() Edytowane przez Blondyna20 Czas edycji: 2009-01-18 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wprowadzam MM: w sklepie wybieram odpowiednie produkty (zrobilam sobie taka specjalna liste rzeczy dozwolonych). a z cora juz na tyle dobrze, ze moge ugotowac cos i dla niej, i dla siebie ![]() mam w ogole takie spostrzezenie: chyba nie lubie jesc, nie lubie gotowac, to pewne, ale raczej jest mi wszystko jedno, co jem-tak chyba bylo zawsze. jesli mialam zachcianki to raczej na jakis napoj niz na slodycze, czy jakies konkretne dania. trzymam kciuki za jutrzejsze wazenie ![]() ![]() a jutro wybieram sie z corka na spotkanie klubu mam ![]() ![]() pozdrowionka i buziaczki!
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w tej chwili mam wrażenie, że z kosmetyków najlepiej na mnie działa oliwka na mokro.. spadam, kąpiel i lulu-po weekendzie zawsze jestem bardziej wykończona niż po całym tygodniu.
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niczego nie używam,rozstępy mi zniknęły po biczach basenowych ![]() Kiedyś stosowałam te"cudowne" kremy i nic nie działało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bicze wodne mówisz... hmmm kiedyś pare razy byłam ale jakoś nie widziałam różnicy... ![]() ![]() Cytat:
![]() gratuluje zmiany podpisiku ![]() ![]() ![]() ![]() klub mam? hihi to musi być świetna sprawa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak to kupiłam sobie Nivee Q10 jeśli dobrze pamiętam ![]() ![]() ![]() ![]() tak na prawdę to najważniejsze jest nawilżanie ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nio bicze by i na ciebie podzialaly tylko trzeba dosc sporo na nich siedziec ![]() Bicze były już w cenie basenu no więc za godzinkę w wakacje promocja 2 zl... Kryty to jest basen dodam,a tak to normalnie to 4 zł za godzinkę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a to nie takie bicze że to pani celuje w ciebie taką armatka? ja na takie chodziłam... jak te Twoje wyglądają? może zacznę chodzić jak u mnie na którymś z basenów to w ogóle jest ![]() zdjęcia dodaje się w tej sposób że jak piszesz odpowiedź to masz to A gdzie siię zmiana kolor obok po prawej masz buzie uśmiechniętą a obok spinacz, klikasz na niego i otwiera się okno klikasz na PRZEGLĄDAJ i wybierasz zdjęcie, potem u góry musisz nacisnąć na ZAŁADUJ i poczekać chwilkę i potem zamknij i WYŚLIJ ODPOWIEDŹ ... powinno być ![]() p.s. ja w yyy 2005 roku ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() na mnie super działa ten aquaaerobic... skóra robi sie jedrniutka, a przede wszystkim super wysmukla figurę. Fissan dla mnie brzydko pachnie-a ja zapachowiec jestem ![]() no właśnie ten klub głównie ze względu na dziecko, bo znajomych z dziećmi jak n a lekarstwo ![]() ![]() Cytat:
![]() za to polecam peelling kawowy, taki robiony w domu... świetnie robi na cellulit a jak nastrój poprawia... ![]() ok lecę na spotkanie z mamami ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() basen to chyba ogólnie jest dobry... ja nawet bym chętnie popływała ale zimnooo jest... strasznie mnie męczy suszenie włosów które są długie i w ogóle... ![]() ![]() Fissan faktycznie nie ładnie pachnie, ale może działa? ![]() oh szczęściaro nie masz żadnych rozstępów po ciąży.... super ![]() ![]() u Ciebie sami karierowicze a u mnie same ciężarne albo wszyscy się żenią, wychodzą za mąż... przerażające tym bardziej że mam rocznikowo 23 lata..... eh ![]() daj znać jak tam spotkanie z mamami ![]() p.s. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witam!!
Nie chce was straszyć, ale moja koleżanka brała to świnstwo co wy bierzecie i miała okropne bóle głowy, krwotkoki z nosa, wypadały jej włosy i pluła krwią. Recepta na odchudzanie to aktywność fizyczna i determinacja, a przede wszestkim to zmiana jadłospisu. Miłego trucia organizmu!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ja jestem na siebie bardzo zla ;(
zjadlam dzisiaj kawalek ciasta (bez zadnych kremow, bitej smietany itd) i Bsmarta w KFC (musialam sprobowac ;( ) prosze o baty ;( no i (prawidlowo ;p) szklanke swiezo wycisnietego soku z marchwi a przede mna: za godzinke obiad (zawijaniec z kurczaka z odrobina sera zoltego i pieczarek, buraczki i surowka z czarnej rzepy) pod wieczor druga szklanka soku z marchwi i czerwona herbatka ![]()
-zapuszczam włosy -przygoda z białą perłą i olejkiem rycynowym -MŻ+WR! 61(19.07) ![]() ![]() ![]() 17.08 przedłużanie i zagęszczanie rzęs ![]() Edytowane przez wisienka90 Czas edycji: 2009-01-19 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do fotki wow...jaka laseczka!! super focia ![]() Cytat:
A ja miałam taki peeling ze skorupek z orzechow i powiem nie to ze moze znikało ale na pewno skora byla bardziej sprezysta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() eh powstrzymam się żeby nie pisać po raz setny tego samego.... ogólnie wiemy co robimy... ![]() pozdrawiam Cytat:
![]() postaraj się powstrzymywać o takich grzeszków bo to potem nie kończy się na tym że "aa tylko dzisiaj sobie pozwolę" ![]() ale brawo za soczek z marchwi i odpowiedni obiadek!!! ![]() normalnie śpisz po czerwonej herbacie? bo ona jest chyba pobudzająca... ![]() ja też zawsze pije czerwoną herbatkę ale szukam czegoś inne wspomagającego odchudzania żeby nie pić tylko czerwonej ![]() ![]() cholerca wypiłam kawę a do tego czuję jak mi się podniosło ciśnienie bo się stresuję przed wizytą u dentysty.... ![]() ![]() Blondi haha dzięki aż się zarumieniłam ![]() ![]() ![]() ![]() aaa to takie bicze... hmmm musze popytać ![]() ja jakoś nie lubię peelingów... wkurza mnie to całe wmasowywanie... ale dobrze że Tobie działa ![]() ![]() ps. a to Q10 niejest dobre? ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki ![]()
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2009-01-19 o 14:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
To moja fotka jesli udalo mi sie zaladowac.Tak wygladalam po skonczonej kuracji meridi,teraz jestem minimalnie szczuplejsza w brzuchu rekach i nogach,choć tutaj nóg nie widać
![]() Edytowane przez Blondyna20 Czas edycji: 2009-06-26 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Blondyna20!!
chudziutka Ty!! Faficzkowa ---> poprawie sie obiecuje ![]() a po czerwonej normalnie spie ![]() bardzo dobra ejst tez zielona na trawienie, moja siostra pije Slim Coffee czy cos takiego i tez podobno jest dobre ![]() a od 4 dni pije codziennie sok z marchwii ![]() przed chwilka wypilam jeszcze szklanke swiezego soczku z pomaranczy ![]() Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, bo 6 lutego 100dniowka i musze wygladac pieknie ;p
![]() |
![]() |
#23 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() soczki są bardzo dobre, szczególnie teraz w zimę ![]() ![]() oh masz studniówkę ale Ci zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ![]() wróciłam od dentysty, ale mnie wymęczył.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaaa a jak po peelingu jest piękna skóra. Co do Q10 nie rozgadywałam się na ten temat ale powiem Ci że to głownie pic na wodę,fotomontaż. Niby ma zmniejszać celulity i rozstęty a w rezultacie lekko nawilża. Nie ma cudów kremy mogą jedynie nawilżyć i lekko ujędrnić,myślę że to raczej zasługa ćwiczeń nie kremu czy balsamu A efekt to się dzieje w naszych główkach jak nam robią pranie mózgu obrazkami ![]() Cytat:
Będziesz królową balu ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
juz sie chwale Dziewuszki
![]() sukieneczka na mojej siostrze, przerobilam troszke tyl sukienki ![]() ja jutro tez smigam do dentysty ![]()
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rowniez polecam zielona ![]() wisienko, napewno olsnisz wszystkich na studniowce ![]() jakie suknie teraz w modzie? dlugie? krótkie? w ogole poopowiadaj troche ![]() ehh, pamietam moja studniowke ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie komplementy ![]() Dziękuję ![]() A na innych to taka waga to ponoć obtłuszczona świnka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
jaka moda na sukienki ?
w sumie to nie wiem ;p a na siostrze, dlatego ze siostra w bialymstoku mieszka i tak znalazla mi sukienke, przyniosla do domu, zrobila zdjecia i mi wyslala czy moze byc ![]() pochwale sie przed 100dniowka napewno ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.