|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zakupy na stronie orange.pl
wiec.... czy ktoras z was przedłuzała umowe badz podpisywała nowa na stonce orange? a moze ktoras z forumowiczek zakupowała tel? zastanawiam sie czy to dobre posuniecie prezenty i ceny bardzo ciekawe ..ale
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zakupy na stronie orange.pl
mój tż przedłużał umowę, kupował iPhona, wszystko przyszło szybko,sprawnie, bez problemów
![]()
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
ja też uciekam od Orange, najprawdopodobniej do Playa. a telefonów od konsultantów Orange mam już serdecznie dosyć. każdemu z osobna muszę mówić, że nie chcę ich ofert.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja przedłużałam przez internet dwa lata temu umowę, wysłano mi telefon w przeciągu UWAGA UWAGA! miesiąca- zaś na stronie obiecane było w ciągu kilku dni. Uciekłam z Orange, kilka dni temu złożyłam wymówienie. Konsultanci nie potrafią się odczepić i dzwonią w conajmniej nieodpowiednich porach dnia. Nie potrafią zrozumieć słowa nie oraz podają kosmiczne ceny telefonów, które nie zgadzają się z cennikiem na stronie, poczym, gdy informuje ich, iż mam cennik orange przed oczami jeden konsultant się rozłączył,a drugi wmawiał mi, że 250zł różnicy to vat
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
no tak umowe podpisujemy przy kurierze ktory dostarcza przesyłke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.