|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Przyjaciel .. Chemia .. Zakochanie .. Problem ..
Poznalam T. przez internet. Pomylilam numery gg, i tak od slowa do slowa zaczelismy ze soba pisac. Mielismy mnustwo tematow, rozmawialismy godzinami. On ma 17 lat ja prawie juz 16, ale nie do tego zmierzam. Chodzi o to ze zaczelismy sie przyjaznic, on wyslal mi link na swoja nk i fotobloga, widzialm jego zdjecia kilku jego znajomych i JEGO Dziewczyne. Od poczatku czulam ze naprawde jakas wiez jest miedzy nami tak zwana przyjazn .. rozmowy po 5 godzin i wkonu zaproszenie na spotkanie. 3 razy sie wykrecalam, 4 raz wystawilam go. Chcialm skonczyc znajomosc, bo poczulam ze to wszystko nie ma sensu, nie ma snesu nasza przyjazn, ale on tak bardzo zabiegal o rozmowe ze pogodzilismy sie i znowu planujemy sie spotkac. wiem ze jest pomiedzy nami chemia, nie raz mowil ze gdyby nie jego dziewczyna staral by sie o mnie ze wszystkich sil. Nie uklada im sie ostnio, a wogole zdaje i sie ze sa czasem chyba z przyzwyczajenia .. no ale .. Boje sie psuc przyjazni no bo czasem takie mile slowa i lekki flirt przy naszym spotkaniu oko w oko moze jeszcze bardziej nas ze soba zblizyc. Z drugiej strony cos do niego czuje, ale wiem ze to nie ma sensu. Nie bede z nim rozmawiac bo kiedys juz napisal mi ze teraz gdy jest z nia musi mi wystarczyc nasza przyjazn ale chyba sami wiemy ze nie laczy nas tylko zwykla przyjazn. Nie wiem jak sie zachowac na tym spotkaniu, jak zwykla kolezanka??
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przyjaciel .. Chemia .. Zakochanie .. Problem ..
W tego typu sprawach wyznaję zawsze zasadę, że zajęty facet to facet po prostu nieistniejący (jeśli chodzi o ewentualny podryw). Dlatego odradzałabym Ci brnięcie w jakikolwiek bliższy związek z nim. Poza tym, uważam,że jeśli już raz wybrał takie zachowanie- pomimo,że jest w związku od dłuższego czasu, romansuje z jakąś obcą dziewczyną przez internet, chcę się z nią spotykać i opowiada jej,że gdyby nie ta obecna, zawadzająca mu, to by się o nią postarał? Chciałabyś tak zostać potraktowana w przyszłości jak teraz traktuje swoją obecną dziewczynę? A to bardzo możliwe, bo widać, że koleś jest zupełnie niedojrzały a na dodatek nauczył się postępować nieuczciwie.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja na twoim miejscu zapewne potraktowałabym go tylko i wyłącznie jako kolegę, i nawet nie bardzo chciałabym by rozwinęło się to w jakiś sposób. Jesteście dość młodzi.. A w dodatku on ma dziewczynę, i jeśli naprawdę chciałby aby coś między wami było, to zapewne zerwał by z tamtą dziewczyną by móc spróbować z tobą.. Sądzę, że najlepszym rozwiązaniem jest dać sobie z nim spokój - albo nadal traktować go tylko jako kolegę i nic więcej, a na miłość przyjdzie czas
ja wierzę w przeznaczenie powodzenia !
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
jaka chemia, przyjaźń, flirt?
przez gg? sama twierdzisz, ze to jest bez sensu, wiec skończ tą znajomość zanim będzie za późno. i nie wkręcaj sobie, ze coś do niego czujesz albo on do Ciebie...
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem krotko: nie pchaj sie miedzy przyslowiowa wodke i zakaske.
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Ja osobiscie czegos takiego nie moge zrozumiec!:/ Nigdy nie odwazylabym sie flirtowac z facetem ktory JEST ZAJETY!!! Oczywiscie znajomosc tak ale nic wiecej.. Zrobisz co zechcesz ale ja osobiscie Ci odradzam. Na miejscu tej dziewczyny gdybym o takim czyms sie dowiedziala wydrapalabym Ci oczy
![]() Chociaz faceci w tym wieku...
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
mnÓstwo.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaproponuj chłopakowi, żeby zanim Cie zaprosi gdziekolwiek zerwał ze swoja dziewczyna. Jeśli tego nie zrobi zerwij kontakt. Zajęty facet to zajęty facet. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

ja wierzę w przeznaczenie
powodzenia !![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)