|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Potrzeba zmiany
Zwracam się do Was z prośbą o doradzenie zmiany. Zacznę od raz od opisu:
Włosy mam ponoć ciemny blond (choć całe lata myślałam,że to jasny brąz). W sumie dla mnie to i tak jasny brąz, bo ciemny blond wyobrażam sobie inaczej ![]() ![]() Uwagi: Na pewno nie chcę rezygnować grzywki i na pewno nie chcę rozjaśniać ![]() ![]() ![]() Z góry dziękuję za wszelkie porady i mam nadzieję, że będę mogła z którejś skorzystać ![]() Na 1 zdjęciu zbliżenie, aby było widać kolor włosów. Grzywkę mam teraz dużo krótszą ![]() Na 2 zdjęciu włosy potraktowane lokówką- przez ok 2 miesiące (widać, że zrobiły się bardzo matowe, dlatego wolałabym robić jakiekolwiek loki czy fale inną metodą) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzeba zmiany
Witaj
![]() ![]() Na pewno nie rób pasemek bo teraz masz ładny kolor, a pasemka zniszczą ci włosy i na dodatek są już niemodne. Ładnie wyglądasz zarówno w prostych jak i falowanych włoskach, ale chyba jednak ładniej w lekko pofalowanych. Masz delikatną urodę do której pasuje delikatny makijażyk. Ale z makijażem chyba sobie radzisz, możesz dodać róż na policzki.
![]() |
#3 |
Moderator
|
Rozjasnienie wlosow wiadomo niszczy,ale tez powinno sie wiedziec jak dbac o nie.
![]() Pasemka,czy refleksy zawsze beda modne . Masz sliczny odcien wlosow i bardzo pasuje do Ciebie. Zdjecia co wstawilas niewiem czy sa to aktualne, bo oba sie roznia dlugosciami wlosow. Zainwestuj w kosmetyki dodajace objetosc wlosom i bez silikonu (znajdziesz na forum pielegnacja wlosow). Jest tez taki proszek, do wlosow bez objetosci ktory utrwala fryzure Osis+ http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=37135&next=1 Mozesz wpisac sobie na youtube i obejrzec filmiki. Zamiast lokowki - termoloki ![]() Co do makijazu to tak jak ona pisala delikatny makijaz,roz na policzki,kreska czarna i wytuszowane rzesy ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za odpowiedź. Cytat:
No tak, ja nakładałam jedynie po każdym myciu odżywkę ze spłukiwaniem, czasem nakładałam ją na dłużej. Jeśli kiedykolwiek zdecyduję się jeszcze na blond pasemka, to w małej ilości (takowe miałam i nie było źle, po ok 1,5 miesiącach poszłam "zrobić" odrosty i przy okazji dorobiłam więcej pasemek). Po tych farbowanych (na kasztan) nie widzę praktycznie, aby włosy były zniszczone. Mam taką odżywkę od fryzjera (mleczna) i używam po każdym myciu, ponoć jest głęboko nawilżająca. Jeśli nigdzie mi się nie śpieszy, siedzę w domu itd, to myję włosy i nakładam dużo odżywki (drogeryjnej, z Herbal Essences), na to daję jednorazówkę ![]() Co do koloru to sama niedawno (rok temu) zdałam sobie sprawę, że podoba mi się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o makijaż, to radzę sobie (chyba) ![]() ![]() I mam pytanie, czy pasowałby mi kolor pasemek taki, jak ma Lindsay Lohan? (drugie zdj.). Czy lepiej pozostać przy kasztanie? Czy może macie inne propozycje odcieni rudego? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ładny kolor, nie musisz nic robić, a i tak będziesz ładnie wyglądać. Myślałam nawet kiedyś o takim kolorze dla siebie, ale nie wiem jakby się on sprawdził jestem naturalną brunetką i mam ciemnobrązowe oczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeżeli chcesz Mega zmiany proponuje np.baleyage z 2 albo 3 kolorów zawsze mi sie podobał.Urode masz sliczna więc ja już w tym wieku a mam 22 lata myśle że sliczne jest Wszystko Co Naturalne.Zawsze możesz jakoś pocieniować włoski tak by nadać im drapieżnego wyglądu o ile tego pragniesz.Masz dość słodko-niewinna urode co jest jak dla mnie Piekne i mozna Tylko pozazdrościć.Co do układania myśle że fajnie jeżeli starasz się co jakiś czas coś z włoskami zrobić by nie wygladały ciągle tak samo.Nie chodzi mi o zmiane koloru tylko układanie ich.Zawsze możesz je super upiąć i to już dodatkowo zmieni Twój wygląd plus makijaż.Postaw na jeden dzień wlosy np proste innym razem pokręć tak jak na zdjęciu,upnij w kucyka.Potapiruj by nadać objetości np. na imprezke.Użyj karbownicy.Możesz spokojnie robić prawdziwy "Misz Masz".Upnij w lekką bomke na czubku glowy coś nowego-szalonego.Przykładowe fryzury które nie wiesz jak zrobić znajdziesz na YouTube albo pomocne okaże się stronka www.************** tam jak wejdziesz w kategorie dla kobiet masz dużo porad.Polecam np:z fryzurami,makijażem czy paznokciami.Z tego co widziałam masz Niebieskie oczy,kiedyś byłam u kosmetyczki i własnie tam dowiedziałam się,że własnie do takich kolorów oczu pasuja odcienie od beżowego do brązu i zlota cienie do powiek oczywiscie.Powiem Ci że miała racje bardziej to podkreśla ich kolor.Wiem bo sama mam niebieskie.To chyba tyle
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- a stronka to spryciarze w w w. s p r y c i a r z e . p l forum wymazuje link :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Dziękuję za wypowiedzi
![]() ![]() ![]() Odnośnie głowy to poczyniłam pierwsze zmiany- zrezygnowałam z prostownicy (od 2 dni dopiero). Postanowiłam używać jej raz na np 1,5 tyg. Obym wytrwała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Kolor włosów taki jak u Lindsay jak najbardziej będzie Ci pasował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.