|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent dla kobiety-bielizna
Czesc,
Zblizaja sie urodziny mojej dziewczyny,chcialbym kupic Jej stanik, naturalnie Ona ma ich duzo,jednak chce kupic Jej porzadny, tzn. chce przeznaczyc na ten prezent 200zl... bardzo prosze o pomoc,jaki rodzaj,firma,material itd..?? rozmiar dobiore sam ![]() z gory dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla kobiety-bielizna
Proponuję biustonosz:
http://euro-time.pl/pl/product/biust...4?ref_cat_id=9 nie wiem jakiego dokładnie szukasz ![]() Możliwość wymiany na inny rozmiar gdyby nie pasował ![]() A materiał jest dobry jakościowo na tyle, że nawet pralka jeszcze go nie zniszczyła ![]() Fajnie wygląda biustonosz w połowie z koronki ![]() Edytowane przez k4milk4 Czas edycji: 2015-02-09 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
A może portfel będzie dobrym pomysłem na taki prezent?
Polecam skorzystać z promocji sklepu Do 8 marca mają rabat 20%... Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2015-03-16 o 13:48 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Rodzaj, firma i materiał stanika zależą od jej upodobań. Co do doboru rozmiaru - czasami między firmami różnią się. Ja noszę triumpha, jestem zadowolona z tej marki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam staniki Ewy Michalak, bardzo porządne o wytrzymałe. Są ladne wzory, dobrze trzymają biust i podnoszą go. ![]() www.ewa -michalak.pl/ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą ładny pomysł ze strony faceta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Triumph ma super staniki! Porządne! Właściwie to za 200 złotych z tego co mi się zdaje mógłbyś kupic jej komplet, majtki+stanik. Najlepiej w sumie jezeli masz możliwość wzięcia jej jednego ze staników do sklepu albo podpatrzeć rozmiar, no i napewnl panie w sklepie pomogą Ci dobrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Myślę że najprościej będzie kupić jakąś seksowną koszulkę niż "porządny " stanik, z tą rozmiarówką też jest różnie i nie ma to jak przymierzyć i dopasować, natomiast z koszulką będzie łatwiej pod tym względem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Ze stanikami jest jeden problem- trzeba doskonale znać rozmiar. I t nie rozmiar 75C, a ten prawdziwy.
Może, skoro zależy Ci na tym, żeby kupić jej stanik, zaproponuj, że zabierzesz ją do sklepu, który oferuje usługę brafittingu i tam, ktoś doradzi Wam, jaki rozmiar powinniście wybrać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja nie była bym zachwycona jak by mi chłopak bieliznę kupował. Znasz stronę XXXX? Lepiej wybierz ładną świecę w szklanym opakowaniu, o subtelnym zapachu np kokosowe gwiazdki, do tego bombonierka ulubionych czekoladek i tradycyjnie kwiaty. Tak będzie bezpieczniej, a świeca będzie ozdobą jej pokoju.
Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2016-01-22 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a ja nie jestem pewna czy to dobry pomysł, bo nie jest tak łatwo dobrać bez przymierzania. Kiedys dostałam bardzo drogi komplet bielizny i nie pasował, a potem robili problemy ze zwrotem. Myslę, że może jakaś koszulkę nocną łatwiej dobrać niż stanik.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ja rowniez polecalabym wybrac jakas seksowna pizamke lub koszulke i np majteczki do tego zamiast biustonosza...nie wierze ze ktokolwie jest w stanie kupic dobry, pasujace stanik bez mierzenia...rozmiar rozmiarowi nierowny...kazdy producent szyje inaczej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.