|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Givenchy Play
Dorwałam ostatnio na lotnisku za granicą, ale za chwilę będzie można go powąchać w Douglasie. Zapach teoretycznie dla mężczyzn. Teoretycznie- ja nosiłabym go bez wahania.
Nuta głowy: bergamota, grejpfrut, mandarynka i gorzka pomarańcza Nuta serca: drzewo sandałowe Amyris, czarny pieprz i kwiat kawowca Nuta bazy: wetiwer i paczula Zapach interesująco rozwija się ze świeżego w ciepły, niemal goździkowy. Jest też wersja Intense w czarnej butelce- niestety nie sprawdziłam, jak pachnie. A właśnie- butelka świetna, Wygląda jak otwarzacz mp3, ale nie jest kiczowata- obła, szklana, przezroczysta, minimalistyczna. Trochę jak kostka lodu. Zapach reklamowany przez Timberlake'a- dla mnie wybór nietrafiony. Przydałby się ktoś bardziej niszowy, chociaż w podobym wieku. |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Givenchy Play
eee.....fajnie
ale ten post chyba powinien być tutaj:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=298822
|
|
|
#3 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Eee tam, niektóre zapachy mają własne watki, to i Play niech ma
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Kampania już rozpoczęta
. Mój TŻ dostał próbkę(właściwie to dostaliśmy) 5 dni temu w Douglas'ie.Zapach interesujący. Butelka-jak widać na załączonym obrazku przez inną Wizażystkę fajnie zrobiona. Próbka rownież Zapach fajny, będzie się podobać. Moim zdaniem J.T. pasuje jako osoba promująca ten zapach. Zapach nowoczesny, ale lekko elegancki. I nie wydaje mi się,że można będzie go nazwać 'niszą', gdyż spodoba się dużej grupie osób. Zapach z grupy tych co mało można im "zarzucić". Baaardzo przyjemny a nie EDP więc następnego dnia go nie czuc(przynajmniej na moim TŻ)-> ale fajnie się rozwija.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Z tym 'niszowym' miałam na myśli, że twarz Timberlake'a jest już tak medialnie otrzaskana, że oglądanie go w kolejnej kampanii staje się nieznośnym banałem...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

ale ten post chyba powinien być tutaj:
. Mój TŻ dostał próbkę(właściwie to dostaliśmy) 5 dni temu w Douglas'ie.