|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Efekt zaskoczenia w zwiazku
Mój problem polega na tym, że facet wyrzuca mi , że go nie zaskakuje .. obecnie mam wrażenie, że chyba nigdy nie będę w stanie
![]() Nie wiem czego oczekuje, to straszne, że nie widzi, że tak naprawdę to ja potrzebuje czegoś więcej od niego. Nie wiem czy to ma sens, łudzenie się .. Jak sobie wyobrażacie zaskakiwanie faceta .. nie chodzi m o łóżko ![]()
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Efekt zaskoczenia w zwiazku
Cytat:
![]() Są dwie opcje, albo Ty już jesteś znudzona i nie masz ochoty na uwodzenie go, albo on jest znudzony i szuka na siłę mocnych wrażeń. A poza tym , troszkę to dziwne, że on ŻĄDA od Ciebie jakiś ekscesów. Niech się sam postara ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hm... mi się wydaje że chodzi mu abyś zrobiła mu jakąś miłą niespodziankę która go zaskoczy, czyli np. kolacja (zrobiona przez Ciebie) przy świecach, niespodzianka ala on wraca z pracy a Ty zamiast obiadu podajesz mu siebie, zorganizowanie jakiegoś wyjazdu i oznajmienie mu że wszystko już załatwione...
A może macie jakieś wspólne plany, bądź zamierzenia i on oczekuje jakiś postępów w tym temacie z Twojej strony. Sama musisz zdecydować czy warto to robić, i czy ma sens, oraz jakie przesłanki kierowały nim że coś takiego ci powiedział. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Och, to proste
![]() Jak śpi przebijam bu balon nad uchem, wkładam pinezki do kapci, sole poranną kawę, znienacka wykręcam korki, gdy ogląda film, itp. - zawsze jest zaskoczony ![]() A tak na mój rozum, to facet jest znudzony sam sobą i prozą życia. Pewnie mu przejdzie ![]() Jak dorośnie ![]() Niech sobie hobby znajdzie ![]()
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czyli mówisz, że to sprawdzone metody na zainteresowanie faceta moją osobą? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powinnam założyć poradnie ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to sie usmiealam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Jak tylko zauważę u niego brak zainteresowania mną (np nie posłodzenie mojej herbaty, wrrr), to zastosuję się. Zacznę od tej soli
![]()
Free Tibet Co jest ważniejsze: zaspokoić tysiąc pragnień, czy oprzeć się pokusie jednego? Edytowane przez Maniwa Czas edycji: 2009-01-06 o 23:18 Powód: emot |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() może i ja spróbuję ![]() Zdecydowanie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raróg
|
Przenoszę na Intymnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hahaha się roześmiałam na głos a już późna noc.. ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hm .. obawiam się, że to jednak znudzenie .. możne moją osobą -już nie mam siły, tylko szkoda, że tak ciężko jest odejść jak się kocha ;(
![]() |
#13 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Próbowałaś może trochę chłodniej go potraktować ? Tak, żeby to on zaczął dzwonić, szukać Cię i o Ciebie zabiegać ? Pomyśl, może stałaś się "kobietą - bluszczem" ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez nudzi monotonia w zwiazku i robienie w kolko tego samego. Element zaskoczenia czasami jest wazny- typu niespodziewane wyjscie gdzies, wyjazd- jesli mozna sobie pozwolic, to jakby pielegnacja uczuc. Co sie dziwicie, ze chclopak chciałby troche urozmaicenia? Ale to musi wychodzic z obu stron...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Zdradź go. Na pewno to go zaskoczy.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Buc
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Przez zaskoczenie go mozna rozumiec duzo rzeczy.
Zmiana w swoim wygladzie, zorganizowanie czegos dla Was obojga...? Mysle ze facet ma jakis problem ze sobą poprostu, ze nie chodzi o to zaskakiwanie, tylko moze cos sie wypalilo...
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
W waszym pożyciu pojawiła się nuda...Wykaż moze troche wiecej inicjatywy i zorganizuj cos szalonego-wypad do kina-kup wczesniej bilety, wieczór przy butelce wina...Jest masa pomysłow
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak na dobrą sprawę to może faktycznie on jest znudzony prozą życia, a winy szuka u Ciebie, może porozmawiajcie jeszcze na ten temat, o co mu dokładnie chodzi, czy mu czegoś brakuje, czy jest zadowolony z tego co go otacza.
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
To się baby zebrały i znęcają się nad biednym chłopakiem
![]() Całe mnóstwo wątków na intymnym o tym, jak to chłopak już nie zabiega o swoją kobietę, a jak się jeden nieśmiało upomni o nieco inicjatywy ze strony partnerki, prawie na stosie żywcem spalony ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może i troszkę masz racji, ale... mi przypomniał się poprzedni związek, gdzie 30 letni już wówczas facet po 5 latach powiedział mi, że potrzebuje nieustannego zaskakiwania, tej ekscytacji, niepewności, któej już w naszym związku nie ma. Po rozstaniu związał się z... mężatką, która miała szalenie zazdrosnego męża, przed którym musieli się kryć. Poczucie niepewności i adrenaliny zapewnione. Po tamtym podobno poszedł podobno znowu w ten sam deseń, więc może rzeczywiście to niedojrzały do stabilnego, normalnego związu facet, który emocjonalne nie do końca wie czego sam chce? Bo i tak przeciez bywa ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Kurczę, zuzka, wydaje mi się,że to on powinien Ci powiedzieć o jakie (z grubsza) zaskakiwanie mu chodzi...zapewne do Waszego związku wdarła się monotonia, a on woli siedzieć i czekać aż go zaskoczysz. Przecież nie chodzi mu o to,żebyś wyskoczyła z szafy w prześcieradle i krzyczała łuuuuuu. Ale skoro sam się nie okreslił, a postawił sprawe"jaśnie pan się nudzi, niech zuzia zabawi jaśnie pana", no to ja dziękuję :/
Zaproś go gdzieś- lodowisko, niedalekie miasteczko, gdzie Was jeszcze nie było, ugotuj mu danie (ewentualnie zamów :P) z jakiejś odległej części świata. A wysiłki spuentuj : "A czym Ty mnie zaskoczysz, kochanie?" ![]() Powodzenia!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Macie racje.. dlaczego to ja mam wychodzić z czym kol wiek (?) zbyt dużo dawałam .. zbyt łatwo (właśnie kończę czytać "dlaczego faceci kochają zołzy" -duuuuużo prawdy w tym jest)
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Tak łatwo "papa"?
Czy on cie czymkolwiek zaskakiwal? Jesli tak, to nalezy mu sie odwdzieczenie i powinnas cos ciekawego wymyslec Jesli nie, czeka was powazna rozmowa na ten temat. Musielibyscie ustalic co kto rozumie przez niespodzianki i ze ma to byc inicjatywa wzajemna. Byc moze on za zaskakiwanie ciebie uwazal czynnosc, ktora dla ciebie byla czyms oczywistym, bo dziala sie np. za czesto?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahahahahah dobrE xD Coś w tym jest ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"Bo to my kobiety rządzimy Wami małymi mężczyznami" ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Z tym papa wygląda tak .. nie raz już odchodziłam .. po czym było olśnienie z jego strony .... i oczywiście szereg cudownych słówek- po tygodniu, wszytko wracało do normy - ale teraz wiem, to był mój błąd - za mocno kochałam, aż zaczyna to wypalać .. miałam tak , chciałam spróbować ... kolejny raz i co i to samo ... do tego zarzuca mi, że nie jest zaskakiwany /dodam, że to mój pierwszy związek/ zobaczę co będzie .. ale już nie jestem aż tak uzależniona od niego i jeśli faktycznie nie zmieni nic .. to to widocznie nie to.. nie to co ja czułam i możne nadal czuje (?)
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem, czemu niektorzy sie dziwia, ze facet chce byc zaskakiwany... Normalne, ja dokladnie wiem o co mu moze chodzic. Mi tez robienie tego samego w kołko działa na nerwy. A oprocz tego popularnego poradnika "Dlaczego mezczyzni kochaja zołzy" poradziłabym "Magie seksu" Mastertona. Rowniez meski punkt widzenia. I bardzo pomocny w "zaskakiwaniu" np
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.