|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
POMOCYY
UMIERAM DOSLOWNIE PO JEDNYCH CHOLERNYM W-Fie. Chyba nidlugo strace sluch. Teraz slysze swoj glos jakby podwojnie. Czyli glos i cos jakby szept. Slysze dokladnie swoj oddech i bol w gardle. Pomocyyy za jakies 10 min musze znowu wyjsc z domu. ledwo chodze...
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: POMOCYY
Rany, a co wy robiliście na tym WF-ie???
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Sorki 2 godzinki temu wrocilam. Nio bardzo duzo biegalismy ale to to ja akurat bardzo lubie. Tyle ze my nawet gdy mielismy biegac truchtem bieglismy dosyc szybko. Niestety ponziej juz nie mielismy sily a to byl dopiero poczatek meki...musielismy wykonywac oczywiscie brzuszki i cos jeszcze nie wiem jak to sie nazywa. Tyle ze jak tylko ktos sie pomylil serie lecialy od poczatku...Oczywiscie zrobil nam jeszcze kilka razy zbiorke ostatni oczywiscie wykonywal dodatkowe zadania. Na szczescie nigdy nie bylam ostatnia,. Nio i jeszce cios tam ale nie pamietam...
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Aaa zapomnialam dodac. facet stwierdzil ze jestemy mieczakami i co lekcje bedziemy miec to samo.....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Boże, to ja Ci współczuję! Co za facet! Ja też miałam takich nauczycieli od WF, że w końcu załatwiłam sobie zwolnienie, bo już psychicznie nie wyrabiałam. A co do słuchu, to może pójdź do laryngologa. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Heh dzieki. Na szczescie juz mi troche przeszlo bo bylam bliska zalamania heh. Chyba bedziemy mieli z nim jeszcze 2 lata. Nawet nie chce wyobrazac sobie tego. na dodatek basen mamy z jego.......żoną.........
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja na twym miejscu poszła do laryngologa. A co faceta od w-fu, to od czasu do czasu załatw zwolnienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
No ale ja niestety nie moge teraz przynosic zadnych zwolnien poniewaz zostalo juz malo w-fow a ja jestem jak na razie nieklasyfikowana...ehh amm tylko 2 ocenki heh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Martina, a z jakiego miasta jesteś? Bo WF-y z wuefistą, a z jego żoną na basenie, to ja miałam w moim liceum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.