|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Panieński w Szczecinie!
Cześć
![]() mam do zorganizowania wieczór panieński w Szczecinie- niby trochę pomysłów w głowie ale nie wiem gdzie najlepiej to u nas zorganizować. Może któraś z Was również organizowała albo była na jakimś panieńskim w Szczecinie ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panieński w Szczecinie!
najlepiej w miejscu, ktore lubi przyszła PM. Jakby mnie moja świadkowa zabrała do super klubu, który ktoś jej polecił (a ja nie jestem klubowiczką), to nie byłaby to dla mnie dobra zabawa. Zastanów się, co PM lubi, gdzie często wychodzi, itp.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Właśnie sprawa jest taka , że PM raczej nie chodzi do klubów a wiem , że właśnie w takim miejscu chciałaby spędzić chociaż część swojego wieczoru. Zanim trafimy do klubu mam jeszcze kilka pomysłów wiec nie będzie to jedynie oklepany wieczór w klubie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no rozumiem, ja niestety konkretnego klubu Ci nie podam, bo nie znam szczecińskich klubów po prostu
![]() ![]() ![]() W sumie potańczyc można nie tylko w klubie, bo w domu też ![]() ![]() Napewno coś wymyślisz ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej!
A czy lubicie klimaty disco, czy bardziej muzyka rockowa na zywo? Jesli pierwsza to polecam Cafe Jerzy - bawia sie tam nie tylko nastolatkowie, ale i ludzie grubo po 30stce a muza od lat 70tych wzyz. Muzyka na zywo nacieszycie sie w Rockerze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Myślę, że raczej disco bo za rockiem to my nie przepadamy. Chociaż tak naprawde tego wieczoru będziemy się bawić dobrze do utworów z najnowszych list przebojów jak i do starych polskich piosenek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
nigdzie,bo szczecin to miasta tandety i kiczu.w ogole beznadziejne.w ostatecznosci can can albo jakas dobra restauracja np.u radeckich ,avanti,bombay lub virga.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
W Szczecinie jest duzo dobrych klubow, polecam rowniez rockera tam odbyl sie tez moj paniejski.Bylo super
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
anita00079 to Twoje Bąbelki na avatarku?
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ano moje moje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.