|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie... matura z CKE
Mam pytanie, czy ta próbna matura z CKE która będzie teraz w styczniu jest
obowiązkowa czy nieobowiązkowa?? Czy coś się stanie jak nie będzie mnie na niej?? Nie chce mi się zbytnio iść na maturę próbną z polaka bo moja nauczycielka ma podobno dawać za nią oceny ;/. Czy ktoś z was nie był na próbnej maturze albo teraz ją ma?? Z góry bardzo dziękuje za odpowiedzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam pytanie...
Cytat:
a co się stanie? skoro nauczycielka chce wstawiac oceny to może Ci wstawic 1 jak nie przyjdziesz ![]() a poza tym to moze jednak warto sie sprawdzic przed matura?
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Matura z definicji jest nieobowiązkowa. Próbna tym bardziej. Jedyna konsekwencja to ta ocena z polskiego ale u mnie, jeśli ktoś miał usprawiedliwienie, mógł to napisać na lekcji albo w domu.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
a skąd wiesz, że pójdzie Ci słabo? bo rozumiem, że z góry tak zakładasz , skoro nie chcesz oceny.
moim zdaniem lepiej iść i zobaczyć jak to jest, poza tym może nie być tak źle ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.