|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
do Warszawianek które lubią spacerować :)
Witajcie
Mam do Was prośbę/zapytanie. Czy ktoś z Was przechodzi czasem koło Perfumerii Francuskiej "Omega" przy ul. Jubilerskiej? Kiedyś jak jeszcze mieli stronę internetową zamówiłam u nich próbki kilku perfum z których jeden mnie powalił po prostu i nie daje mi to spokoju Czy mogłabym prosić którąś z Was żeby zajrzała tam do tego sklepu i zapytała o perfumy Roberta Beaulieu "VISON" - damski zapach, dosyć mocny pdochodzący pod Coco Chanel czarne... Załączam fotkę butelki ... Czy ktoś mi pomoże? |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: do Warszawianek które lubią spacerować :)
Niestety ja w ogóle nie bywam w tych okolicach
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Edytko, ja niestety też nie bywam w tamtych okolicach i niestety to dla mnie drugi koniec Warszawy, więc raczej ciężko się spodziewać że w najbliższym czasie będę.
Może spróbuj po prostu do nich zadzwonić? na www.telekomunikacja.pl powinna być ksiażka telefoniczna.
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Edii za radę
może masz racje - zadzownię po prostu i tyle choć obawiam się że moga mnie zignorować ... hmmm |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
jest szansa, że Cię nie zignorują, ostatnimi czasy wiele się poprawiło w podejsciu do Klienta
jakby coś, to pisz, znajdziemy jakiś inny sposób
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Wracam do wątku, ponieważ okazuje się że ta perfumeria nie ma telefonu
To trochę dziwne ale nigdzie nie mogłam znaleźć, zdzowniłam tez na info o numerach i też nie mają.. Dlatego ponawiam prośbę do Warszawianek które czasem przechodzą ul. Jubilerską |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Edyta napisał(a):
> Wracam do wątku, ponieważ okazuje się że ta perfumeria nie ma telefonu Muszą mieć. Poproś w informacji o numer CH. KingCross na Jubilerskiej. A jak tam się dodzwonisz, to poproś, żeby Cię do tej perfumerii przełączyli. Chyba, że źle zrozumiałam, że ta perfumeria tam jest? |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, według info z netu mają swoje perfumerie też w AUCHAN Piaseczno, AUCHAN Białołęka, GEANT Ursynów, CARREFOUR Bemowo. Bywam w tym na Ursynowie i nic takiego tam nie widziałam. Jak będę, to spytam. A na razie masz numer telefonu, który znalazłam- niestety nie napisali, do której z nich to... a może w ogóle do siedziby firmy? Ale sprawdź tel. 723-01-01, 723-02-02
A to telefon do KingCross na Jubilerskiej: 611 48 01, 611 46 20 |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Jeny !! gdzie Ty to wynalazłaś?? jesteś niesamowita
jutro zadzwonię Będę wdzięczna również za wszelkie inne informacje jeśli któraś z Wizażanek będzie w którejś z perfumerii i rzuci jej się w oko ta nazwa... Pamiętam że na ich stronce www była informacja o głównej siedzibie na ul. Jubilerskiej i pewnie najpierw tam zadzwonię tzn do KingCrossa - powinni mnie jakoś przełączyć albo podać numer no nie? Bardzo bardzo Wam dziękuję pozdrowionka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.