|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
BAN sta³y
|
![]() O wszystkim i o niczymWitam
![]() Dok³adnie jak w tytule ![]() ![]() Wiêc serdecznie zapraszam kobietki ![]() Mam nadzieje, ¿e bêdzie mi³o i bêdzie o czym gadaæ. Wiêc jak ? Kto siê przy³±czy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 532
|
Dot.: O wszystkim i o niczym
Hej
![]() ![]() A jak Tobie siê zapowiada dzieñ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
Mmm... ja o 7:20 wychodzê siê edukowaæ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 39 909
|
Hej
![]() ![]() Ja mam dzis lekcje do 15:55 ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 | ||
BAN sta³y
|
Cytat:
Kurcze ja te¿ dzi¶ mia³am strasznie mêcz±cy dzieñ ![]() ![]() Aa tak wgl to Witam now± duszyczkê ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
No wiêc dotar³am i sb edytujê ![]() ![]() ![]() No nic wiêc nogi mnie strasznie bol± ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Dziewczynki pochwalicie siê mo¿e czym siê interesujecie ? ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Kurczê... Jaka ja uprzejma ;/ Nawet siê nie przedstawi³am. Ania jestem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 44 997
|
WYSZUKIWARKA. W±tków o wszystkim i o niczym by³o wiele.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN sta³y
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;11894509]WYSZUKIWARKA. W±tków o wszystkim i o niczym by³o wiele.[/quote]
Tak ? Ale co z tego ? Przecie¿ wolno mi nazwaæ tak w±tek, prawda ? ![]() My¶lê, ¿e tak, a Wy dziewczynki ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usuniête
|
Regulamin czyta³a¶? Nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN sta³y
|
Napisa³a¶ 'w±tków o wszystkim i o niczym by³o wiele' wiêc dlaczego wesz³aæ akurat tutaj ? Sama piszesz, ¿e by³o ich wiele wiêc nie tyko ja tak nazwa³am, prawda ? Oczywi¶cie, ¿e czyta³am regulamin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usuniête
|
By³o ich wiele, teraz zosta³ jeden. A jakby¶ czyta³a regulamin, to wiedzia³aby¶, ¿e najpierw korzysta siê z wyszukiwarki - a potem EWENTUALNIE zak³ada nowy temat - ale nigdy wówczas, gdy identyczny istnieje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN sta³y
|
Nie skorzysta³am z wyszukiwarki. I co siê sta³o ? Regulamin czyta³am i przy tym zostanê.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.