|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziwny paznokieć. Czy można go uratować?
Witam, jestem tutaj nowy, więc prosiłbym o wyrozumiałość. Mam pytanie dotyczące mojego paznokcia, który uległ właściwie zdeptaniu, a teraz prawdopodobnie "schodzi" (zdjęcie w załączniku). Moje pytanie brzmi następująco, czy wyrośnie z niego coś normalnego dodając, że jedną część nieumyślnie zerwałem, a drugą której skrawek został, musiałem delikatnie przyciąć, ponieważ ciągle mi się zaginała. Dodatkowo nie jestem pewien czy, aby przypadkiem nie uszkodziłem macierzy. Prosiłbym o sensowną odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zawsze jest jakieś jutro
|
Dot.: Dziwny paznokieć. Czy można go uratować?
Co prawda nie mówię z własnego doświadczenia, tylko mojej mamy - przytrzasnęła sobie paznokieć u kciuka drzwiami od auta, i wyglądał podobnie jak twój, po paru dniach przybrał jeszcze piękny ciemno fioletowy kolor
![]() ![]()
"- W co zawsze wierzyłem? Że tak w ogóle, generalnie, jeśli człowiek żył jak należy, nie według tego, co mówią jacyś kapłani, ale według tego, co wewnątrz wydaje się przyzwoite i uczciwe, to w końcu wszystko mniej więcej dobrze się skończy."
Ćwiczę: Jillian Michaels Cassey Ho |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dziwny paznokieć. Czy można go uratować?
Zatem, nie ruszam, nie dłubie, tylko czekam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.